Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J.G']Będzie dobrze jeszcze w Czechach nas nie widzieli:loveu:

E-mail wysłany,do zobaczenia wieczorem.[/quote]

Masz rację, jeszcze nas nie widzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzięki dostałam, do zobaczenia :lol::lol::lol::lol::lol:

A.

Posted

[quote name='andromeda']Sliczne psiaki :p zastanawiałam sie nad szpicem wilczym gdy kupowałam drugiego psa. No ale wyszło inaczej, ogladałam hokkaido a ostatecznie zdecydowałam sie na samoyeda.[/quote]

Witam, miło Cię widzieć u nas :lol:, to znaczy, że masz dwa futra fajnie...a w jakim wieku jest samek ?

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Witam, miło Cię widzieć u nas :lol:, to znaczy, że masz dwa futra fajnie...a w jakim wieku jest samek ?

A.[/quote]

drugie futro jeszcze jest u hodowcy :p Odbiore mała po 1 lipca. Ciesze sie i nie moge doczekac. Chociaz tez sa obawy jak Quesciu ja pzyjmie. Bywa bardzo zazdrosny. inne psy ledwo toleruj ale dla odmiany uwielbia koty :evil_lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Jak przyjedziesz do Warszawy...:lol:

A.[/quote]
Nie mam jak bo po pierwsze nie bede psow meczyc taka dluga wycieczka i masa badan zeby mogly wrocic. a bez nich to jak? :(

Posted

[quote name='deer_1987']Nie mam jak bo po pierwsze nie bede psow meczyc taka dluga wycieczka i masa badan zeby mogly wrocic. a bez nich to jak? :([/quote]

....Może sama do rodziny przyjedziesz....

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']....Może sama do rodziny przyjedziesz....

A.[/quote]
Z tym wlasnie jest problem, rok temu rodzice byli u nas. Jak nie mam szkoly to mam prace - nie mam sie jak wyrwac po za tym troche ciezko zwalac opieke nad zwierzyncem tz ktory tez ma szkole albo prace i nie zawsze jest w domu co pare godzin zeby wyprowadzic :(

Posted

[quote name='deer_1987']Z tym wlasnie jest problem, rok temu rodzice byli u nas. Jak nie mam szkoly to mam prace - nie mam sie jak wyrwac po za tym troche ciezko zwalac opieke nad zwierzyncem tz ktory tez ma szkole albo prace i nie zawsze jest w domu co pare godzin zeby wyprowadzic :([/quote]

Rozumiem, ale może kiedyś .....:p

A.

Posted

[quote name='deer_1987']Moze ;) Ja tez zapraszam Was turystycznie - nie na wystawy :loveu::loveu:[/quote]

Może Mania kiedyś znowu popłynie do Szwecji .....kto wie

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Nie sądzę, to zależy do którego portu zawinie....

A.[/quote]
Hm myslalam ze tylko tam, bo Trelleborg jest mniej znany :P

[B]a za Brno kciuki trzymamy![/B]

Posted

[quote name='deer_1987']Hm myslalam ze tylko tam, bo Trelleborg jest mniej znany :P

[B]a za Brno kciuki trzymamy![/B][/quote]

Mani była w Szwecji dwa lata temu, muszę fot poszukać....ale w jakim mieście była nie pamietam.....:shake:

Dzięki przydadzą się....:cool3:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Mani była w Szwecji dwa lata temu, muszę fot poszukać....ale w jakim mieście była nie pamietam.....:shake:

Dzięki przydadzą się....:cool3:

A.[/quote]
Szukaj moze bedzie napisane w jakim :D

I dajcie znac potem jak juz bedzie po jak sie udalo:D

Posted

[quote name='deer_1987']Szukaj moze bedzie napisane w jakim :D

I dajcie znac potem jak juz bedzie po jak sie udalo:D[/quote]

Będę szukała :)

Dam znać :p

A.