Mania&Dolly&MuSan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Będziemy trzymać Kciuki, za ten ,, turystyczny" wyjazd. Życzymy połamania ringówki :thumbs:. A konkurencja :evil_lol: zawsze poprawia smaczek wystawy ;););) Bezpiecznej podróży Quote
J.G Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Będzie dobrze jeszcze w Czechach nas nie widzieli:loveu: E-mail wysłany,do zobaczenia wieczorem. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='J.G']Będzie dobrze jeszcze w Czechach nas nie widzieli:loveu: E-mail wysłany,do zobaczenia wieczorem.[/quote] Masz rację, jeszcze nas nie widzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki dostałam, do zobaczenia :lol::lol::lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='deer_1987']No to Was nie zobacze nigdy? :([/quote] Jak przyjedziesz do Warszawy...:lol: A. Quote
andromeda Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Sliczne psiaki :p zastanawiałam sie nad szpicem wilczym gdy kupowałam drugiego psa. No ale wyszło inaczej, ogladałam hokkaido a ostatecznie zdecydowałam sie na samoyeda. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='andromeda']Sliczne psiaki :p zastanawiałam sie nad szpicem wilczym gdy kupowałam drugiego psa. No ale wyszło inaczej, ogladałam hokkaido a ostatecznie zdecydowałam sie na samoyeda.[/quote] Witam, miło Cię widzieć u nas :lol:, to znaczy, że masz dwa futra fajnie...a w jakim wieku jest samek ? A. Quote
andromeda Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witam, miło Cię widzieć u nas :lol:, to znaczy, że masz dwa futra fajnie...a w jakim wieku jest samek ? A.[/quote] drugie futro jeszcze jest u hodowcy :p Odbiore mała po 1 lipca. Ciesze sie i nie moge doczekac. Chociaz tez sa obawy jak Quesciu ja pzyjmie. Bywa bardzo zazdrosny. inne psy ledwo toleruj ale dla odmiany uwielbia koty :evil_lol: Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Jak przyjedziesz do Warszawy...:lol: A.[/quote] Nie mam jak bo po pierwsze nie bede psow meczyc taka dluga wycieczka i masa badan zeby mogly wrocic. a bez nich to jak? :( Quote
M&S Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='deer_1987']Nie mam jak bo po pierwsze nie bede psow meczyc taka dluga wycieczka i masa badan zeby mogly wrocic. a bez nich to jak? :([/quote] ....Może sama do rodziny przyjedziesz.... A. Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Może sama do rodziny przyjedziesz.... A.[/quote] Z tym wlasnie jest problem, rok temu rodzice byli u nas. Jak nie mam szkoly to mam prace - nie mam sie jak wyrwac po za tym troche ciezko zwalac opieke nad zwierzyncem tz ktory tez ma szkole albo prace i nie zawsze jest w domu co pare godzin zeby wyprowadzic :( Quote
M&S Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='deer_1987']Z tym wlasnie jest problem, rok temu rodzice byli u nas. Jak nie mam szkoly to mam prace - nie mam sie jak wyrwac po za tym troche ciezko zwalac opieke nad zwierzyncem tz ktory tez ma szkole albo prace i nie zawsze jest w domu co pare godzin zeby wyprowadzic :([/quote] Rozumiem, ale może kiedyś .....:p A. Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Rozumiem, ale może kiedyś .....:p A.[/quote] Moze ;) Ja tez zapraszam Was turystycznie - nie na wystawy :loveu::loveu: Quote
M&S Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='deer_1987']Moze ;) Ja tez zapraszam Was turystycznie - nie na wystawy :loveu::loveu:[/quote] Może Mania kiedyś znowu popłynie do Szwecji .....kto wie A. Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Może Mania kiedyś znowu popłynie do Szwecji .....kto wie A.[/quote] Ale wtedy to chyba stolica nie? Quote
M&S Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='deer_1987']Ale wtedy to chyba stolica nie?[/quote] Nie sądzę, to zależy do którego portu zawinie.... A. Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Nie sądzę, to zależy do którego portu zawinie.... A.[/quote] Hm myslalam ze tylko tam, bo Trelleborg jest mniej znany :P [B]a za Brno kciuki trzymamy![/B] Quote
M&S Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='deer_1987']Hm myslalam ze tylko tam, bo Trelleborg jest mniej znany :P [B]a za Brno kciuki trzymamy![/B][/quote] Mani była w Szwecji dwa lata temu, muszę fot poszukać....ale w jakim mieście była nie pamietam.....:shake: Dzięki przydadzą się....:cool3: A. Quote
taxelina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Mani była w Szwecji dwa lata temu, muszę fot poszukać....ale w jakim mieście była nie pamietam.....:shake: Dzięki przydadzą się....:cool3: A.[/quote] Szukaj moze bedzie napisane w jakim :D I dajcie znac potem jak juz bedzie po jak sie udalo:D Quote
M&S Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='deer_1987']Szukaj moze bedzie napisane w jakim :D I dajcie znac potem jak juz bedzie po jak sie udalo:D[/quote] Będę szukała :) Dam znać :p A. Quote
Cordia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 witamy, wybieracie sie moze do Radomia albo Kielc w tym roku?? :) Quote
Recommended Posts