jurmar98 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Odnośnie Bumeranga,to zgadzam się,że chyba nie ma różnicy między schroniskiem ,a hotelikiem.Ale jest i druga strona medalu,ten pies chyba jak mało który zasługuje na dom.Mam małe doświadczenie na dogo ,ale zauważyłem jedną rzecz.Tam gdzie wystąpi bardzo duże zaangażowanie Cioteczek (nie chodzi o finanse) to prawie zawsze wszystko się udaje.Więc może po świętach rozpocząć wielką akcję propagandową Bumeranga Jeśli wszyscy z tego wątku zaangażują się to wierzę że po tylu latach ten wspaniały Pies znajdzie w końcu swoje miejsce na ziemi i będzie miał naprawdę piękną starość. Pamiętajmy-jest MU dobrze w schronie I popatrzmy na to z innej strony.Jakie było i jest jego życie jeśli wybrał schron,zamiast pseudoadopcji i jest mu tu dobrze. Quote
madziamn Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Chyba macie rację Bumerang potrzebuje domku nie hoteliku bo ten mu nie pomoże ale może jest jakaś inna bida którą trzeba ratowac. Ciotki mające kontakt ze schroniskami odezwijcie się. Quote
weszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Każdy psiak zasługuje na dom, niestety nie każdemu udaje się pomóc :( niektóre mają jakiegoś pecha i czekają latami. Ale oczywiście trzeba podjąć wyzwanie i szukać domku dla Bumeranga. Ale od razu domu, nie hotelu. Ja mam bidę w Krakowie, w naszym schronisku :( miniaturka podobno... dzisiaj będzie więcej info o niej. Quote
madziamn Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 w takim razie weszko czekamy na info Quote
modliszka84 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Diuna przeszła już niezła metamorfozę. Zdjęc nie mamy, bo boi się aparatu. Ale.. sierśc wyczesana, dredy wycięte , przytyła! tak że ma już zaokroąglone ładnie boczki. Jest wesoła, potrafi prosic i siadać. Na spacerach nawet podbiega, niedowidzi i niedosłyszy, ale ciasteczko zobaczy :evil_lol: Jest ruchliwa, wszędzie chce zajrzeć i wszystko sprawdzić. Ze skórą już też w porządku. Bardzo fajna sunia :) Quote
kasia14 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Z czesania fotki nie wyszły, zresztą taka wystarszona jest na nich... A tak biegam!:loveu: [IMG]http://schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/display/2064h.JPG.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 a jaka będzie piękna na własnej kanapie :loveu: Quote
jurmar98 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A Weszka jest opóźniona ,bo 22 grudnia pisała,że będzie więcej info o miniaturce z Krakowa,czyżby miniaturka znikła? Wiem Weszka ,że naskarżyłem na Ciebie ,ale mam powody. Quote
Edi100 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='modliszka84']wyjazd w sobote[/quote] To trzymam kciuki, żeby wszysto się udało pomyślnie! Quote
Edi100 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='madziamn']co z sunia,pojechała są jakieś wieści?[/quote] Halo? Halo? Quote
kasia14 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Edi100']Halo? Halo?[/quote] jutro będziemy w schronisku;) Quote
Edi100 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='kasia14']jutro będziemy w schronisku;)[/quote] Czyli nie pojechała? Quote
kasia14 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Edi100']Czyli nie pojechała?[/quote] Jutro zapytamy w schronisku ;) mam nadzieje,że pojechała Quote
kasia14 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='malawaszka']no i??????????? :razz:[/quote] Pojechała;) Quote
malawaszka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 ale ona już do domu stałego pojechała czy DT? Quote
Recommended Posts