Jump to content
Dogomania

KOLEJNA SZNAUCERKA - umrze bez naszej pomocy!!! MA DOM w Niemczech

Recommended Posts

Posted

Odnośnie Bumeranga,to zgadzam się,że chyba nie ma różnicy między schroniskiem ,a hotelikiem.Ale jest i druga strona medalu,ten pies chyba jak mało który zasługuje na dom.Mam małe doświadczenie na dogo ,ale zauważyłem jedną rzecz.Tam gdzie wystąpi bardzo duże zaangażowanie Cioteczek (nie chodzi o finanse) to prawie zawsze wszystko się udaje.Więc może po świętach rozpocząć wielką akcję propagandową Bumeranga Jeśli wszyscy z tego wątku zaangażują się to wierzę że po tylu latach ten wspaniały Pies znajdzie w końcu swoje miejsce na ziemi i będzie miał naprawdę piękną starość.
Pamiętajmy-jest MU dobrze w schronie
I popatrzmy na to z innej strony.Jakie było i jest jego życie jeśli wybrał schron,zamiast pseudoadopcji i jest mu tu dobrze.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba macie rację Bumerang potrzebuje domku nie hoteliku bo ten mu nie pomoże ale może jest jakaś inna bida którą trzeba ratowac. Ciotki mające kontakt ze schroniskami odezwijcie się.

Posted

Każdy psiak zasługuje na dom, niestety nie każdemu udaje się pomóc :( niektóre mają jakiegoś pecha i czekają latami. Ale oczywiście trzeba podjąć wyzwanie i szukać domku dla Bumeranga. Ale od razu domu, nie hotelu.
Ja mam bidę w Krakowie, w naszym schronisku :( miniaturka podobno... dzisiaj będzie więcej info o niej.

Posted

Diuna przeszła już niezła metamorfozę. Zdjęc nie mamy, bo boi się aparatu.
Ale.. sierśc wyczesana, dredy wycięte , przytyła! tak że ma już zaokroąglone ładnie boczki.
Jest wesoła, potrafi prosic i siadać. Na spacerach nawet podbiega, niedowidzi i niedosłyszy, ale ciasteczko zobaczy :evil_lol:
Jest ruchliwa, wszędzie chce zajrzeć i wszystko sprawdzić. Ze skórą już też w porządku.

Bardzo fajna sunia :)

Posted

Z czesania fotki nie wyszły, zresztą taka wystarszona jest na nich...

A tak biegam!:loveu:
[IMG]http://schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/display/2064h.JPG.jpg[/IMG]

Posted

A Weszka jest opóźniona ,bo 22 grudnia pisała,że będzie więcej info o miniaturce z Krakowa,czyżby miniaturka znikła?
Wiem Weszka ,że naskarżyłem na Ciebie ,ale mam powody.