Bazyliah Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 I już po świętach. Glut znika, oczka już ładniejsze dużo. Niedługo wznawiam ogłoszenia :cool3: Quote
Bazyliah Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 kociaki mi się rozbestwiły. Z okazji świąt dostały puszki tuńczyka z krewetkami w galarecie (takie fajne całe kawałki, nie pasztet). I teraz suche tak jednym zębem wchodzi ;) Quote
Bazyliah Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 I znów rozmawiałam z potencjalnym domkiem dla Czadry. I znów nic z tego - hiperaktywny pies, a Czadra potrzebuje spokojnego domku... Quote
Bazyliah Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 O Czadrę jest sporo zapytań. Tylko ja niedobra nie chcę dać gwarancji, że kot po takich przejściach będzie całe życie zdrowy. Oczywiście zdrowy Miki nie wzbudza zainteresowania.... Quote
Bazyliah Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Szykują nam się domki. :multi: Tfi, tfu - żeby tylko nie zapeszyć... Quote
Bazyliah Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Sama ze sobą piszę, ale co tam. I tak mam drzwi bez klamek. Czadra w nowym super domku, Mikiego nie dałam. Ludzie sympatyczni, ale dziewczyna przerażona aktywnością kociaka :roll: poprosiłam, żeby gruntownie przemyśleli, czy chcą kociaka, bo zwykle maluchy są dość aktywne. Jak chcą Mikiego, to niech przyjadą za parę dni, jeśli nie zobaczę przerażenia na twarzy dziewczyny, to wtedy im go dam :diabloti: Myślę, że pluszowy byłby w sam raz ;) Domek Czadry wart marudzenia. Wczoraj przy adopcji chlapnęłam, że ona Gerberki lubi. Po przyjeździe do domu natychmiast Gerberki zostały dla księżniczki dostarczone. Także jeszcze rozmruczany niefotogeniczny Miki szuka domku: Quote
Bazyliah Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Po Imaverolu białe zżółkło. I mimo, że już od bardzo dawna po grzybie ani śladu, to zażółcenia jeszcze zostały na bardziej miękkiej sierści. Quote
esperanza Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Fajne to , tylko sobie klaty nie umyło :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dziś odstraszyłam kolejny domek. Miki w ekspresowym tempie - za jednym przelotem opróżnił mi półkę z książkami. A przelot był do tegoż miejsca: Quote
Recommended Posts