Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam,prosze Was o adresy lub jakies namiary na dobre szkoly w rejonach pragi lub centrum.Niestety zachwalane cave canem odpada,bo dojazd tam zajmuje mi 1,5 godziny co jest utrapieniem kiedy sie jedzie z 50 kilowym dogusiowym szczeniakiem ktory nagle przestal sluchac swojej Pani :-)

bardzo Wam z gory dziekuje.

Posted

Nio szkoda ze nie chcesz wybrac cave canem bo to najlepsza szkola. Ja jezdze tam 4 razy w tyg z bemowa a to prawie na drugim koncu wawki jest. I naprawde jestem zadowolona jak zreszta wiekszosc (ze nie powiem ze wszyscy) uczeszczajjacy do tej szkoly.

Nio ale wybor nalezy do Ciebie, niestety nie moge Ci nic innego polecic :( .

Posted

p. Janusz Słoniewicz szkola Beta na Polach Mokotowskich 605282995 Chodzilam tu przez ten wrzesien z suka i wg mnie, naprawde jest super:) Teraz widze, jakie Aza zrobila postepy :o niestety dluzej chodzic nie mozemy, ale gdyby bylo inaczej nadal bysmy tam chodzily:)

Posted

Insomnia, z tego, co wiem, szkola GRAF ma zajecia po praskiej stronie. Wiem niestety tylko tyle, z autopsji nie znam.

Wrzuc w gogle Graf i znajdziesz :D

Posted

juz raz bylysmy w tej szkole Graf,co prawda nie na tyowym szkoleniu tylko w przedszkolu i jakos tak dziwnie mi z tym klikierem.Nie mowie bron boze ze to nie dziala,ale mnie to jakos nie przekonuje za bardzo.Chociaz jak nie bedzie innego wyjscia to pojdziemy wlasnie tam.Dzieki :-)

Posted

Insomnia, wydaje mie sie, ze panstwo Kedziorkowie (Baritus) teraz prowadza szkolenia nie tylko na Bemowie, ale rowniez na Grochowie. Mam do niech interes, wiec pewnie bede z nimi niedlugo rozmawiac. Jesli Grochow Ci odpowiada, to sie dowiem.

Posted

Bardzo Wam Wszystkim Dziekuje Za Namiary :-)

Zgosilysmy sie do Szkoly na Polach Mokotowskich (dzieki Agnes) :-)

Dojazd zajmie mi w najgorszym przypadku 30 minut,wiec wielka ulga,dzieki jeszcze raz.Wybieramy sie tam za tydzien w weekend :-)

Posted

koniecznie napisz, jak poszlo na pierwszych zajeciach:) czasem (chyba w niedziele) przychodzi tam czarny dog - ktory strasznie dziwnie wyglada, nie proporconajlnie (chyba, ze to mlode, ale jakos wyglada na starszego) i ma dziwne przednie lapy :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Tak to ten sam Lord :wink: , na patrz Kasiu jakie mile spotkanie :D .

Agnes, mnie to wcale nie dziwi, tylko sie pytam, bo zwykle chodze z olbrzymka na szkolenie, a ostatnio bylam z 3,5 miesieczna miniaturka i kilka psow sie razem bawilo w tym wlasnie moja mini i dozyca i ciekawi mnie czy to byla suczka Insomnii :wink: :D.

Posted

rozumiem;) jak ja bylam - we wrzesniu - chodzil tez dog (czarny z bialym krawatem) - moze o tego Ci chodzi? Ma strasznie dziwne lapy i do tej pory nie wiem o co chodzi...

Zaluje strasznie, ze nie mozemy kontynuowac szkolenia :cry: Aza sie super uczyla, lapala bardzo szybko, a teraz? zapomina:( ja tak nie cwicze jak podczas szkolenia i gucio:( Zreszta samemu ciezko mi cwiczyc, przydalaby sie wieksza grupka psow...

Posted

To byla na pewno dozyca, chyba 7-miesieczna, a ten zmieszany dog tez chyba jeszcze przychodzi, tak mi sie cos wydaje :wink: .

Agnes, a na ktora godzine przychodzilas, bo ja tak kolo 9 ze sznaucerka olbrzymka czarna, moze mnie kojarzysz :wink: :D .

Posted

Ka-Vanga czy ta sznaucerka byla na lancuszku?? Tylko ta suczke sznaucera pamietam i Top Gana oczywiscie:) Ja przychodzilam na 8, cyzli o 9 jeszcze bylysmy;)

A ten dog dziwny to myslisz, ze zmieszany? dlatego tak wyglada? bo sie dlguo zastanawialam ile on moze miec, bo taki duzy jak na szczeniaka, a za maly jak na doga...

Posted

A bardzo mozliwe, ze byla na lancuszku, bo ja z nia albo na lancuszku albo na zwyklej obrozy chodze :D , a Top Gun to synek mojej suczki :D .

Ten dziwny dog to podobno mieszanka akity z dogiem de bordaeux (czy jak go sie tam pisze :wink: ), jakos nie jestem do tego przekonana ale tak mowil wlasciciel :roll: .

Posted

ooo :) rodzinka :lol: bardzo ladna masz sunie:)

jeszcze, zeby sie upewnic - masz dlugie chyba blond wlosy? takie ciemne blond;) w czapce z daszkiem zawsze bylas? ;)

Posted

No to by sie chyba zgadzalo, bo mam taki rudawy-blond, a w czapce czarnej bylam :D .

Dzieki, milo mi, ze Ci sie spodobalo moje czarne szczescie :D , hehe w koncu to multi championka :wink: :D .

Posted

a nas kojarzysz? :lol: chociaz niekoniecznie, bo chyba rzadko sie spotkalysmy :( Gdybym teraz chodzila, to bysmy porozmawialy w realu, a nie przez komp :wink:

a jeszcze co do tego doga smisznego - czy wiesz czemu ma takie przednie lapy? jakby z gulami...bo to chyba nie jest wynik takiej krzyzowki?

Insomnia chodzisz do p. Janusza?? Jak Wam idzie? napisz cos :wink:

Posted

Ja to zakrecona jestem i musialabym Was jeszcze raz zobaczyc i dopiero bym wiedziala, ze Wy to Wy :wink: , ale napewno jakbyscie przyszly to bysmy sie poznaly :D .

Czekaj, a Tobie chodzi o tego czarnego doga z chlopcem, czy ze starsza kobitka?

Posted

hm...chlopca z nim nie widzialam, ale moze teraz on chodzi? jak bylam to z dogiem byla blondynka - raczej dziewczyna niz kobita;) moze jednak mowimy o innych psach? bo ten "moj" mimo wszystko byl dosc mocno podobny do doga, tylko wielkosciowo dziwny i lapy przednie jakby z takimi gulami...aaa i oni nie przychodzili codziennie, raczej w niedziele na troszke - wiec juz pewnie wczesniej chodzili na kurs.

Ja niestety napewno nie przyjade teraz do Bety - chyba, ze sie urwe z zajec :wink:

Posted

To juz chyba wiem o kogo Ci chodzi, ta dziewczyna przychodzila razem z taka Jesika od boksera. Jesli chodzi Ci o ta dozyce to jest to jeszcze mlode zwierze, ktore albo zostalo wziete ze schroniska, albo znalezione, juz nie pamietam i niestety ma krzywice (wiadomo, byla strasznie zaniedbana, zanim trafila do tej dziewczyny :cry: ).

A co tam zajecia, lepiej isc z czworonogiem na szkolenie (wykladowcy powinni zrozumiec) :wink: :lol: .