Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tascha']Moze my sie wybierzemy...na gr V :psuczydło zamknę w klatce- może mi jej nie zadepczą :mad:a jak sedziuje ta sedzina Jaskiewicz? na wątku sedziowskim nikt jakos nie odpowiada...czyzby nikt nie miał tej przyjemności...albo moze nieprzyjemności :razz: ??
a jak tam jest z miejscami parkingowymi pod wystawą?
piszecie ,ze ciasnota i jak kto przezyje Jarosław to juz mu żadna halówka nie straszna :evil_lol: a jak z organizacją ? mam sie nastawic na wkurzanie sie ?:eviltong:[/quote]

Ja Panią Jaśkiewicz polecam- znakomita hodowczyni samoyedów, hodowla Chatanga. Sama jade z siberianem bo krajówki w takich warunkach to chyba juz standart:) co innego ba miedzynarodowa w Katowicach na dworze:evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona1984']heheh moja własnoręczna robota jak wyjdzie :) :cool3::cool3:

no i Kentakiego
zobaczysz :eviltong: i siakis taki taki nowy sedzia :evil_lol:[/quote]

hmm... szykuj tą własnoręczną robotę, bo chyba się skuszę :razz:
dawno nie byłam w Jarosławiu :loveu: ciekawa jestem czy miasto bardzo się zmieniło :cool3:

Posted

[quote name='agnethka']hmm... szykuj tą własnoręczną robotę, bo chyba się skuszę :razz:
dawno nie byłam w Jarosławiu :loveu: ciekawa jestem czy miasto bardzo się zmieniło :cool3:[/quote]

no to ba :)

trochę pracy przede mną hehehhe:razz::razz:

Posted

[quote name='Iwona1984']no to ba :)

trochę pracy przede mną hehehhe:razz::razz:[/quote]

noo... mam nadzieję, że moje "nieudolne" suki dostaną choć jedną tą pracę :lol:
bo one raczej nie przodują na lokatach :lol:
dwie będą jechać prawdopodobnie :cool1:

Posted

[quote name='Iwona1984']no to ba :)

trochę pracy przede mną hehehhe:razz::razz:[/quote]

Dziecko moje to czemu ja sie sama meczę???:mad::mad::mad:
Ślepaki mi wysiadają, a ty tu taką propagande siejesz.:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='vanessa']Dziecko moje to czemu ja sie sama meczę???:mad::mad::mad:
Ślepaki mi wysiadają, a ty tu taką propagande siejesz.:mad::mad::mad:[/quote]

no i się wydało :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='vanessa']Dziecko moje to czemu ja sie sama meczę???:mad::mad::mad:
Ślepaki mi wysiadają, a ty tu taką propagande siejesz.:mad::mad::mad:[/quote]

bo to Jarosław, a nie Rzeszów :evil_lol:
Jarosław jest specjalnej troski Iwony :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='AnkaW']Czy Wam otwiera się strona Oddziału? Bo ja nie mogę i pokazuje mi się jako zawirusowana :roll:[/quote]

o kurczątko... :roll: u mnie pojawia się napis: "[URL="http://zkwpoprzemysl.republika.pl/boat-win6b/index.html"]Boat Winch Ropes[/URL]"
a jeszcze niedawno buszowałam na ich stronie i było oki :roll:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='AnkaW']Czy Wam otwiera się strona Oddziału? Bo ja nie mogę i pokazuje mi się jako zawirusowana :roll:[/quote]

ja tak mam z Będzinem :angryy: nie wiem ocb

Posted

[quote name='am-elle']ja tak mam z Będzinem :angryy: nie wiem ocb[/quote]

z Będzinem ja mam tak od dawna, że wyskakuje czerwony komunikat, że strona zgłoszona jako przenosząca wirusy czy coś w tym stylu...

Posted

[quote name='efra-husky']agnethka teren wystawy to hala sportowa ale taka hala jak sala gimnastyczna w szkole podstawowej ;) :shake:
Na szczęście wystawę organizują w dwa dni więc może trochę luzu będzie choć za bardzo na to bym nie liczyła.
Małe ringi, mało miejsca, duchota i zwiedzający prawie deptający psy - tak zapamiętałam wystawy w Jarosławiu.[/quote]

podobno jest TAK, ale my i tak jedziemy - decyzja już zapadła :lol:

Posted

My bedziemy; w niedzielę (V gr)
jak by co mam wolne miejsce w aucie - z tyłu jedzie klatka rozm.3, wiec albo jedna osoba z psem w klatce, albo dwie osoby z małymi psami na kolanach;
jade przez: Chełm, Krasnystaw, Zamośc,Tomaszów Lub. i od Bełżca droga nr 865

Posted

Hehe, a ja w sobote :lol: Ale teoria się sprawdza, wczoraj na MWPR w Rzeszowie były dzikie tłumy, w sobote zdecydowanie luźniej! :lol: Więc niedzielacy-przygotujcie się na skis :lol:

Posted

[quote name='McDzik']Hehe, a ja w sobote :lol: Ale teoria się sprawdza, wczoraj na MWPR w Rzeszowie były dzikie tłumy, w sobote zdecydowanie luźniej! :lol: Więc niedzielacy-przygotujcie się na skis :lol:[/quote]

baaardzo zabawne :eviltong:

Posted

Zgłaszał ktos do Jarosławia przez formularz on line? przychodzi potwierdzenie na maila zaraz? bo mi nie przyszło...wyswietliło mi sie że niby zgłoszenie wysłano, ale u nich jakis wirus siedzi na stronie i moj program antywirusowy coraz wył, więc nie wiem, czy sie zgłoszenie wysłało czy nie...napisałam maila do oddziału ale na razie ni ma odpowiedzi:stop: