kaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Niestety :shake: nadal jest w schronisku ,trzeba się brać za ogłoszenia. Quote
Brysio Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wrzuciłam Teda do wyróznionego allegro chlopców z Rudy;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=659244672 Quote
lunarmermaid Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Miejmy nadzieję,że szybko znajdzie domek!!! Tylko tym razem oby na zawsze...:loveu: Quote
kaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Obiecane ogłoszenia dla Teda, na razie tyle:oops: Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Adopcje Ps�w ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenia Najpewniej.pl - Doberman Ted, czy kiedyś odmieni się jego los? - Dobermany Doberman Ted, czy kiedyś odmieni się jego los? - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Doberman Ted, czy kiedyś odmieni się jego los? - Ruda Śląska - Zwierzęta Doberman Ted, czy kiedy� odmieni si� jego los? , Katowice - �l�sk, Spo�eczno��, zwierzaki, �l�sk Doberman Ted, czy kiedyś odmieni się jego los? - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice Ogłoszenia - Adopcje - Doberman Ted, czy kiedyś odmieni się jego los? - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Doberman Ted, czy kiedy� odmieni si� jego los? Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
dzodzo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jakies pytania o Teda?jakiekolwiek zainteresowanie? Quote
Asta17 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja na serio już nie wiem dlaczego nikt nie chce tak pięknego, mądrego i zrównoważonego psa? :shake::-( Quote
Brysio Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/1990716_doberman_ted_czy_kiedys_odmieni_sie.html www.eoferty.com.pl/id129999.html www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/cPath/27_97/iID/1736 zwierzaki.cafeanimal.pl/Ted,20699 www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/doberman-ted-czy-kiedys-odmieni-sie-jego-los_1372.html www.ojej.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.e-zwierzak.pl www.petsy.pl Quote
lunarmermaid Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tyle ogłoszen i żadnego odzewu....Czemu ludzie boją się dobermanów? Szkoda,że mam zajęty tymczas bo mogłabym wziąść Teda. Quote
Asta17 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ted dzisiaj pojechał do nowego domu w Knurowie. Będzie mieszkał w mieszkaniu z Panią i jej nastoletnim synem. Mam nadzieję, że to już ten właściwy dom. ;) Quote
lunarmermaid Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Oby!!!! Bo inaczej trzeba go będzie nazwać Bumerang... A to taki kochany pies. Trzymam kciuki za niego i za jego nową rodzinkę!;) Quote
Brysio Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Własnie zadzwoniła do mnie Pani w sprawie Teda, mowi, ze przeczytała jego historie i jest strasznie przejęta. Ona uwielbia dobermany miała kiedys jednego, pytała czy akceptuje koty bo ma kotka tez znajde. Powiedziałam jej, ze Ted znalazł juz dom. Pani pytała czy to dobry dom i co to za ludzie, zyczy mu wszystkiego dobrego. Niestety nie moglam jej udzielic info na ich temat bo nic nie pisało na watku. Powiedziała, ze jeszcze zadzwoni sie zapytac co u niego slychac. Są moze jakies wiesci na jego temat? Quote
oris Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 podaj jej namiary na nasza strine moze bedzie chciala innego dobermana domki sa na wagre zlota :) Quote
Brysio Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 jak chcesz to moge CI podac jej numer telefonu, chyba jeszcze mam w telefonie;) Quote
Recommended Posts