Asta17 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ted został ostatnio spuszczony z łańcucha na wybieg z psami. Zachowuje się jak na razie dobrze i oby tak zostało. Musi mieć trochę ruchu, bo oszalałby na tym łańcuchu. Teraz jednak jest w szpitaliku, bo został wykastrowany. Kto porobi jeszcze ogłoszenia? :razz: Quote
kaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ted ma odnowione ogłoszenia Ogłoszenia Kupię Sprzedam Og�oszenia :: K�cik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupi�/sprzedam :: Wegetarianie.pl Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Doberman bez przysz�o�ci?. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ruda �l�ska Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Doberman Bez Przyszłości? - szczegóły ogłoszenia i w serwisie ojej Pozostałe ma aktualne . Quote
Asta17 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Śliczny, kochany, grzeczny, ułożony a nie ma domu :shake::-(:placz: Quote
lunarmermaid Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Piękny dobuś!!!! Szkoda,że nie mogę go zabrać... A czy jest on dodany na stronę adopcji dobków??? Quote
Asta17 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jest dodany. ;) Musi jak najszybciej znaleźć dom! nie może byc na wybiegu z innymi psami, bo strasznie pilnuje misek i wtedy gryzie inne psy. jak nie ma jedzenia to jest ok. A poza tym wyskakuje przez ogrodzenia. Obecnie jest na łańcuchu, bo nie ma innego wyjścia, a i tak z tego zrywa co chwilę, szelki, obroże i wszystkie zapięcia. A na łańcuchu też nie może przeciez siedzieć do końca życia. Jego sytuacja nie jest kolorowa więc trzeba by podjąć jakieś konkretne działania. Czy można zmienić tytuł?? Quote
lunarmermaid Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nie wiadomo jak długo się błąkał,więc teraz pilnuje jedzonka...To chyba normalne. Ale domek dla niego pilnie potrzebny,dobki źle znoszą schronisko... Quote
kaa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Masz bidaku dokładkę:roll: Pokochaj od zaraz! Doberman Ted. - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice http://4lapy.pl/przegladaj-922.html Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Pokochaj od zaraz doberman Ted Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Pokochaj od zaraz! Doberman Ted. Duży / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Pokochaj od zaraz! Doberman Ted. : K.Sadkiewicz : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
kaa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ktoś pytał o Teda,:-( ale wszystko na to wskazuje że zrezygnował :-( Quote
lunarmermaid Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Wielka szkoda....:shake: Na zdjęciach widać,że to super psiak!!! Quote
Asta17 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dzisiaj Ted pojechał do domu. :loveu::multi: Mam nadzieję, że teraz życie ułoży mu się kolorowo. :razz: Quote
Klementynkaa Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Asta17 napisał(a):Dzisiaj Ted pojechał do domu. :loveu::multi: Mam nadzieję, że teraz życie ułoży mu się kolorowo. :razz: jakies szczegóły poprosimy!!! :multi: Quote
Asta17 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nasz pracownik jechał pewnego dnia taksówką do domu i zaczął rozmowę na temat psów ze schroniska. Na co taksówkarz z entuzjazmem powiedział, że bardzo chciałby mieć dobermana i już od pewnego czasu szuka takiego psa. Wtedy dowiedział się o Tedzie. Obiecał, że przekona rodzinę i przyjada go zobaczyć. No i stało się...wczoraj przyjechali i od razu się w nim zakochali. Tylko ich 6 letnia córka troche sie go bała, ale po wspólnym spacerze z rodzicami i tedem zmieniła zdanie. Psiak zaczął się do niej przytulac i mała już była zachwycona swoim ogromnym psem. Podpisali umowę adopcyjną i pojechali do domu. :multi: Ci państwo w sumie nie mieszkają aż tak daleko ode mnie więc może będziemy się spotykać na spacerach na polach. :) Mam nadzieję, że Ted będzie grzeczny i wszystko w domu im się poukłada, bo fajny pies zasługujący na wspaniałe życie. :loveu: Quote
oris Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no to trzymam kcuki :loveu: dzisiaj konczy sie allegro Teda to juz nie odnawiam :) Quote
lunarmermaid Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Bardzo dobrze!!!! Jaka to super wiadomość!!! Quote
Asta17 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Właśnie wróciłam ze schroniska i mam złe wiadomości. Rodzice tej 6 letniej dziewczynki sa zachwyceni Tedem. Psiak zachowuje się idealnie, ale niestety rozkapryszona córeczka stwierdziła, że jednak nie chce tego psa i się go boi choc Ted przymilał się jak tylko mógł. Był spokojny i opanowany. Dziecko zamknęło się w pokoju i powiedziało, że nie wyjdzie. No i pies wrócił do schroniska. :-(:-(:-( Strasznie żal mi tego psa, bo zrobiono mu tylko złudną nadzieję. Błagam pomóżcie, bo on oszaleje z tej samotności. Jak najbardziej nadaje się do mieszkania w bloku. Jestem wściekła na takich nieodpowiedzialnych ludzi. W tej rodzinie rządzi sobie 6 latka. :mad::angryy: Quote
NaamahsChild Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :angryy: I dziwić się, że nie znoszę dzieci:angryy: Dziwne stworzenie z niej - takiego cuda się bać, pfff... Quote
Asta17 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Niech sobie kupią pluszaka, a nie grają na uczuciach tak wrażliwego stworzenia. :angryy::mad: Ted jest niezwykłym psem. Tak bardzo mi przykro. :-( Dziwię się, że przez prawie rok, który jest w schronisku jeszcze nie znalazł odpowiedniego domu. :shake: Quote
lunarmermaid Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No to już przechodzi ludzkie pojęcie!!! Jak można w ten sposób ???:angryy::angryy::angryy: Zabrać psa,pokazać mu dom i oddać!!! Normalnie nóż się w kieszeni otwiera,fajne wychowanie dzieci... Quote
Recommended Posts