aganela Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Zaglądamy do ONNNKAA!!!!!!!!:loveu::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 A ja dzis wieczorem zadzwonie dowiedziec sie jak sie czuje nasz podopieczny, i jego kolega Bari. Quote
Edi100 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ada-jeje napisał(a):A ja dzis wieczorem zadzwonie dowiedziec sie jak sie czuje nasz podopieczny, i jego kolega Bari. To czekamy na wieśći:) Quote
Ada-jeje Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Na nowe wiesci musimy poczekac do dzisiejszego wieczora, bo jego opiekunka dotrze do niego dzis. Quote
kuba123 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dome domek potrzebny i kochający pan dla kochającego psa Quote
Ulaa Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 No kiedy będą te wieści :loveu: i jaki szacowany koszt weta? Cegiełki potrzebne? (na razie nam nie anulowali jeszcze rachunku za listopad :mad:) Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Same bierzcie telefony do reki i dzwoncie bo ja nie wyrabiam. :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Psineczko nie zapomnialam o tobie, wybacz ze pomagamy twoim braciom a dla ciebie brakuje czasu. Quote
Edi100 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='maksiorek']Pirat już w swoim domu:lol:.[/quote] Wspaniale!:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz: Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='maksiorek']Pirat już w swoim domu:lol:.[/quote] :multi: :multi: :multi: Quote
Ada-jeje Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 C[SIZE=2]ooo :crazyeye: Maksiorek i ja sie teraz dopiero z dogo o tym dowiaduje :mad: choc tak czesto ze soba jestesmy w kontakcie :p Ogromnie sie ciesze :multi::multi::multi: Quote
Weronikaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='maksiorek']Pirat już w swoim domu:lol:.[/quote] :multi: Wspaniale ! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maksiorek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ada-jeje']C[SIZE=2]ooo :crazyeye: Maksiorek i ja sie teraz dopiero z dogo o tym dowiaduje :mad: choc tak czesto ze soba jestesmy w kontakcie :p Ogromnie sie ciesze :multi::multi::multi: Kobieto, tylko nie bij, bo poszczuję moimi burkami:evil_lol:. Sama się dopiero w piątek dowiedziałam. Quote
kuba123 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 mam fotki Pirata w nowym domu:loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Ada-jeje Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 I krotka relacja od Madzi. Byłyśmy kilka dni temu zobaczyć jak ma Pirat w nowym domu. Warunki ma dobre, kojec porządny, buda odpowiedniej wielkości, ze słomą. Pani powiedziała, że jest puszczany dwa razy dziennie rano i wieczorem. Przywitał się z nami, wygląda dobrze, nie był ani smutny ani osowiały. :multi::multi::multi: Quote
Ada-jeje Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kuba a moze by te fotki i na Myslowicki watek wstawic:-o bo przeciez on jest ze schronu w Mylowicach. Quote
Recommended Posts