Ghanima Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kochani, czy mi się wydaje, czy Iti jakby ruszał łapką tylnią podczas jazdy w wózku? Może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze będzie chodził? Trzymam kciuki za naszego Wariatuńća :) Pozdrawiam Wszystkich na wątku :) Quote
Korenia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ghanima napisał(a):Kochani, czy mi się wydaje, czy Iti jakby ruszał łapką tylnią podczas jazdy w wózku? Może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze będzie chodził? Trzymam kciuki za naszego Wariatuńća :) Pozdrawiam Wszystkich na wątku :) On zawsze nią ruszał ;) Dlatego tamta sztywna była amputowana, bo przeszkadzała też "ruchawej". Quote
diuna_wro Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 nie zawsze ... ale udało się ją uruchomić rehabilitacją. Tak jak ogonek:) też wisiał jak sznurek. najgorsza sprawa z kręgosłupem wygiętym w łuk. To głownie zaburza prawidłową geometrię ciała, utrudnia balans i utrzymanie równowagi na 3 nogach. Quote
Korenia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Aha ;) Kiedy ja go poznałam to już ruszał ;) ale fakt, najpierw była rehabilitacja ;) Quote
irena Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/watch?v=FunHUvBCIJg[/FONT] Quote
Ghanima Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='irena'][FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/watch?v=FunHUvBCIJg[/FONT] Ojoj, łezka się w oku zakręciła... Itulec-uszatku :) ale pomykasz na tym wózeczku! Żebyś tak i bez wózeczka zaczął, to już Ciotki byłyby całkiem szczęśliwe! Quote
feliksik Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Diunka, jeszcze dwa pytania od Pani redaktor - ile miał dokładnie ITI jak został wyrzucony przez okno i czy ta patologiczna rodzina jakąś karę poniosła za to? bo nie mogę tych info znaleźć na wątku. aha i masz zapchaną skrzynkę, dlatego piszę na wątku Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ej, dziewczyny, co ta pani redaktor spłodziła o itulcu? a w oggóle co u chłopaka? Quote
feliksik Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 sleepingbyday napisał(a):ej, dziewczyny, co ta pani redaktor spłodziła o itulcu? podobno będzie w kwietniowym wydaniu "Przyjeciel pies" Quote
feliksik Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 sleepingbyday napisał(a):oo, ekstra. mam nadzieje na skan :- oczywiście Quote
feliksik Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Ituś dzisiaj jest w gazecie PRZYJACIEL PIES - to ten art. dot piesków na wózkach. Mam scan ale w pdf i nie umiem tu wrzucić. jutro coś pokombinuję. Ale może też zaproszę do kupienia całej gazety bo art. ma 6 stron jest o różnych pieskach i poradach, więc warto przeczytać całość Edited April 18, 2012 by feliksik Quote
Korenia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Wyślij mi na maila [email protected] :) Wrzucę :) Quote
feliksik Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='Korenia']Wyślij mi na maila [email protected] :) Wrzucę :) ooo super - już wysyłam. a możesz mi powiedzieć jak tu wrzucić pdf, bo jeszcze Dropsik i Loluś są w art i muszę na ich wątki wrzucić. Umiem wrzycać ale jpg z fotosika Quote
Korenia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 feliksik napisał(a):ooo super - już wysyłam. a możesz mi powiedzieć jak tu wrzucić pdf, bo jeszcze Dropsik i Loluś są w art i muszę na ich wątki wrzucić. Umiem wrzycać ale jpg z fotosikaJa wrzucam za pomocą jakiegoś hostu :) np. wyslijto czy coś podobnego:) Quote
Korenia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Wrzucone :) http://wyslijplik.pl/download.php?sid=RJdIw74L Quote
feliksik Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 dzięki za wrzucenie całości, teraz mogę podać link dla pozostałych dwóch piesków Quote
diuna_wro Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Itusia często wspominam. Dla niego, ale i dla mnie, to była szkoła przetrwania. Artykuł świetny, dobra robota. Quote
feliksik Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 diuna_wro napisał(a):Itusia często wspominam. Dla niego, ale i dla mnie, to była szkoła przetrwania. Artykuł świetny, dobra robota. mam nadzieję, że da to szanse innym pieskom, wobec których są często podejmowane decyzje te ostateczne. a przecież one teżmogą mieć szansę Quote
sleepingbyday Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ekstra! poczytam sobie przy drugim śniadaniu. czy są tam informacje, co u niego teraz słychać? bardzo się ciesze, ze poczytam o itku, bo się stęskniłam. Quote
Korenia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [B]Proszę o głos na Ulvhedinn, m.in. gdyby nie ona Itulec nie byłby teraz tam gdzie jest :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226833-KrakVet-wybierzmy-razem-kandydata-na-maj!-)[/URL][/B] Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 co słychac u itulca? rany, ile to juz czasu.... Quote
irena5 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) niestety, nie jestem w stanie zamiecic artykulu i filmu - m.in. o Itim. Przeslalam prywatnie do Diuna-wro. Pozdrawiam Edited July 5, 2014 by irena5 blad Quote
Recommended Posts