Jump to content
Dogomania

Itulec pojechal...Diuna i reszta pochlipuje..powodzenia malutki

Recommended Posts

Posted

Kochani, czy mi się wydaje, czy Iti jakby ruszał łapką tylnią podczas jazdy w wózku? Może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze będzie chodził? Trzymam kciuki za naszego Wariatuńća :) Pozdrawiam Wszystkich na wątku :)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ghanima napisał(a):
Kochani, czy mi się wydaje, czy Iti jakby ruszał łapką tylnią podczas jazdy w wózku? Może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze będzie chodził? Trzymam kciuki za naszego Wariatuńća :) Pozdrawiam Wszystkich na wątku :)

On zawsze nią ruszał ;) Dlatego tamta sztywna była amputowana, bo przeszkadzała też "ruchawej".

Posted

nie zawsze ... ale udało się ją uruchomić rehabilitacją. Tak jak ogonek:) też wisiał jak sznurek.

najgorsza sprawa z kręgosłupem wygiętym w łuk. To głownie zaburza prawidłową geometrię ciała, utrudnia balans i utrzymanie równowagi na 3 nogach.

Posted

Diunka, jeszcze dwa pytania od Pani redaktor - ile miał dokładnie ITI jak został wyrzucony przez okno i czy ta patologiczna rodzina jakąś karę poniosła za to? bo nie mogę tych info znaleźć na wątku.

aha i masz zapchaną skrzynkę, dlatego piszę na wątku

• 4 months later...
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Ituś dzisiaj jest w gazecie PRZYJACIEL PIES - to ten art. dot piesków na wózkach. Mam scan ale w pdf i nie umiem tu wrzucić. jutro coś pokombinuję. Ale może też zaproszę do kupienia całej gazety bo art. ma 6 stron jest o różnych pieskach i poradach, więc warto przeczytać całość

Edited by feliksik
Posted

feliksik napisał(a):
ooo super - już wysyłam.
a możesz mi powiedzieć jak tu wrzucić pdf, bo jeszcze Dropsik i Loluś są w art i muszę na ich wątki wrzucić. Umiem wrzycać ale jpg z fotosika
Ja wrzucam za pomocą jakiegoś hostu :) np. wyslijto czy coś podobnego:)

Posted

diuna_wro napisał(a):
Itusia często wspominam. Dla niego, ale i dla mnie, to była szkoła przetrwania.

Artykuł świetny, dobra robota.

mam nadzieję, że da to szanse innym pieskom, wobec których są często podejmowane decyzje te ostateczne. a przecież one teżmogą mieć szansę

• 3 weeks later...
Posted

[B]Proszę o głos na Ulvhedinn, m.in. gdyby nie ona Itulec nie byłby teraz tam gdzie jest :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226833-KrakVet-wybierzmy-razem-kandydata-na-maj!-)[/URL][/B]

• 1 year later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...
Posted (edited)

niestety, nie jestem w stanie zamiecic artykulu i filmu - m.in. o Itim. Przeslalam prywatnie do Diuna-wro.
Pozdrawiam

Edited by irena5
blad