Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki.

Posted

masienka napisał(a):
Missieek, Missiaa a jak ona sie zachowuje w stosunku do Was??
Po tym co ostatnio napisala Malawaszka o szalenczym powitaniu to jednak powialo troszke optymizmem :razz:

Jakie szaleńcze powitanie? Nic nie wiem :shake:

Posted

masienka napisał(a):
Missieek, Missiaa a jak ona sie zachowuje w stosunku do Was??
Po tym co ostatnio napisala Malawaszka o szalenczym powitaniu to jednak powialo troszke optymizmem :razz:

już nie gryzie - tzn mnie nie wiem bo się boję spróbować :lol: ale missieek nie gryzie, ona by się zmieniła, tylko jakby była jedynym psem i ktoś by tylko jej poświęcał czas

Posted

;);)

malawaszka napisał(a):
w sobotę jak przyjechałam do missieek powitał mnie niesamowity widok :crazyeye: :loveu: weszłam na podwórko złapać Dżinę na sterylkę, patrzę a tu pędzi Kasztanka w moją stronę - zdębiałam, patrzę a ta się cieszy, zamiata tyłkiem bo ogonka bidulka nie ma, zrobiła kółko, oczywiście nie podeszła, i zwiała do domu :lol::lol::lol: ale szok, że taka reakcja - ona pewnie myslała, że to ktoś z domowników przyszedł i sie tak cieszyła, a jak zobaczyła, ze to tylko ja to zwiała haha cudnie to wyglądało :loveu:

no to trzeba panience jednopsowy domek lub ewentualnie domek z jedna sztuka zwirza moze zeby sie latwiej pracowalo

Posted

kurcze to też źle napisałam :oops: ona bardzo lubi towarzystwo innych psów - więc najlepiej jakby była z innym psem/suką - najlepiej z jakąś przylepką kochającą ludzi - może wtedy łatwiej się otworzy, ale co ja tu wymyślam jakbyśmy mieli nie wiadomo jaki wybór domków :placz:

Posted

głaskałam ją dziś :multi: :lol: pierwszy raz :cool3: :evil_lol: ona biedna musiała dużo przejść złego od "człowieka" :angryy: te ząbki takie powybijane jakby :shake: no i ten strach :placz: ale bardzo lubi psy - boi się takich, które ją zaczepiają, ale do innych sama biegnie i się łasi - bardzo polubiła Bono

grubasek bo mało się rusza

buziaczki :loveu: