masienka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 nie rozumiem tego... to przeciez taka sliczna sunia Quote
Gosiapk Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kasztanka zaprasza dogociotki na swój wątek Quote
Gosiapk Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Kasztanka życzy wszystkim dogociotkom wesolych Świąt Quote
Tweety Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki. Quote
Panca Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 taka sliczna sunia i wciaz nikt jej nie chce?:roll: Quote
masienka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Missieek, Missiaa a jak ona sie zachowuje w stosunku do Was?? Po tym co ostatnio napisala Malawaszka o szalenczym powitaniu to jednak powialo troszke optymizmem :razz: Quote
Gosiapk Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 masienka napisał(a):Missieek, Missiaa a jak ona sie zachowuje w stosunku do Was?? Po tym co ostatnio napisala Malawaszka o szalenczym powitaniu to jednak powialo troszke optymizmem :razz: Jakie szaleńcze powitanie? Nic nie wiem :shake: Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 masienka napisał(a):Missieek, Missiaa a jak ona sie zachowuje w stosunku do Was?? Po tym co ostatnio napisala Malawaszka o szalenczym powitaniu to jednak powialo troszke optymizmem :razz: już nie gryzie - tzn mnie nie wiem bo się boję spróbować :lol: ale missieek nie gryzie, ona by się zmieniła, tylko jakby była jedynym psem i ktoś by tylko jej poświęcał czas Quote
masienka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ;);) malawaszka napisał(a):w sobotę jak przyjechałam do missieek powitał mnie niesamowity widok :crazyeye: :loveu: weszłam na podwórko złapać Dżinę na sterylkę, patrzę a tu pędzi Kasztanka w moją stronę - zdębiałam, patrzę a ta się cieszy, zamiata tyłkiem bo ogonka bidulka nie ma, zrobiła kółko, oczywiście nie podeszła, i zwiała do domu :lol::lol::lol: ale szok, że taka reakcja - ona pewnie myslała, że to ktoś z domowników przyszedł i sie tak cieszyła, a jak zobaczyła, ze to tylko ja to zwiała haha cudnie to wyglądało :loveu: no to trzeba panience jednopsowy domek lub ewentualnie domek z jedna sztuka zwirza moze zeby sie latwiej pracowalo Quote
malawaszka Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 kurcze to też źle napisałam :oops: ona bardzo lubi towarzystwo innych psów - więc najlepiej jakby była z innym psem/suką - najlepiej z jakąś przylepką kochającą ludzi - może wtedy łatwiej się otworzy, ale co ja tu wymyślam jakbyśmy mieli nie wiadomo jaki wybór domków :placz: Quote
malawaszka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 następnym razem muszę obfocić Kasztankę bo coś kiepsko idzie szukanie domku :placz: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 może dziś wyciągniemy Kasztankę na sesyjkę :hmmmm: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 głaskałam ją dziś :multi: :lol: pierwszy raz :cool3: :evil_lol: ona biedna musiała dużo przejść złego od "człowieka" :angryy: te ząbki takie powybijane jakby :shake: no i ten strach :placz: ale bardzo lubi psy - boi się takich, które ją zaczepiają, ale do innych sama biegnie i się łasi - bardzo polubiła Bono grubasek bo mało się rusza buziaczki :loveu: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 jej sierść jest mięciutka i milutka w dotyku :loveu: Quote
Recommended Posts