Therion Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Poszukiwany stały dom albo chociaż sponsor utrzmania Kasztanki. Quote
malawaszka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Kasztan dobrze się czuje między psami - widziałam ją z okna to chodziła po podwórku, coś tam pałaszowała - całkiem wyluzowana, fajna sunia, ale jak tylko zawołałam to przypomniała sobie, że coś ważnego ma do załatwienia i zniknęła :roll: Quote
kizimizi Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='malawaszka']Kasztan dobrze się czuje między psami - widziałam ją z okna to chodziła po podwórku, coś tam pałaszowała - całkiem wyluzowana, fajna sunia, ale jak tylko zawołałam to przypomniała sobie, że coś ważnego ma do załatwienia i zniknęła :roll:[/QUOTE] To jak nasza Bunia -wpółdzikuska, ktora chyba nigdy nei da sie podejsc :( Quote
kizimizi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 hop pieknote na gore!! Jak sie psiak miewa? Quote
malawaszka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 bez zmian - jest, zyje, przemyka boczkiem jak mnie widzi i się chowa :lol: Quote
kizimizi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='malawaszka']bez zmian - jest, zyje, przemyka boczkiem jak mnie widzi i się chowa :lol:[/QUOTE] a masy jakies foteczki nowe slicznotki? Quote
malawaszka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 oj nie mam bo jak jeżdżę do missieek to zawsze jest masa nowych zwierzów psich i kocich do focenia i ledwo na to czasu wystarcza, a Kasztana niełatwo złapać w obiektyw, ale będę pamiętać jak będę następnym razem to może coś się uda jak się uprę Quote
Panca Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 kurcze..ile to juz czasu minelo a sunia wciaz bez domku...:( Quote
Therion Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dwa lata minęły , a widoku na stały dom nie ma. Quote
Therion Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Etatowy tymczasowicz Missieek do góry. Quote
bahlsa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 :) Pani zainteresowanej Kasztanką podałam nowy nr tel. missieek, maila, adres strony. Czekamy na telefon. Quote
bahlsa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Otrzymałam maila od Pani która chciała Kasztankę, sunia zostaje u missiek. Miejsce Kasztanki zajęła Migotka (również z ogłoszeń na tablica.pl). Kasztanka dostała super prezent od Pani. Missieek, mogę Panią zaprosić na watek? Ogłoszenia dalej odnawiam :). Quote
zerduszko Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Szkoda :( Migotka, to nie żadna z psic od missieek? Quote
malawaszka Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 ja nie wiem kto to jest Migotka, a Panią pewnie, że możesz zaprosić, tylko że tu się nic nie dzieje od dawna :( Quote
missieek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 tak prosze zapros Pania, po przemysleniu Kasztan i dzieci to chyba nie najlepsze polaczenie, stad Pani dala szanse innemu psiakowi Quote
Recommended Posts