Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kasztan dobrze się czuje między psami - widziałam ją z okna to chodziła po podwórku, coś tam pałaszowała - całkiem wyluzowana, fajna sunia, ale jak tylko zawołałam to przypomniała sobie, że coś ważnego ma do załatwienia i zniknęła :roll:

• 2 months later...
Posted

[quote name='malawaszka']Kasztan dobrze się czuje między psami - widziałam ją z okna to chodziła po podwórku, coś tam pałaszowała - całkiem wyluzowana, fajna sunia, ale jak tylko zawołałam to przypomniała sobie, że coś ważnego ma do załatwienia i zniknęła :roll:[/QUOTE]

To jak nasza Bunia -wpółdzikuska, ktora chyba nigdy nei da sie podejsc :(

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

oj nie mam bo jak jeżdżę do missieek to zawsze jest masa nowych zwierzów psich i kocich do focenia i ledwo na to czasu wystarcza, a Kasztana niełatwo złapać w obiektyw, ale będę pamiętać jak będę następnym razem to może coś się uda jak się uprę

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Otrzymałam maila od Pani która chciała Kasztankę, sunia zostaje u missiek. Miejsce Kasztanki zajęła Migotka (również z ogłoszeń na tablica.pl). Kasztanka dostała super prezent od Pani. Missieek, mogę Panią zaprosić na watek?

Ogłoszenia dalej odnawiam :).