Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie lubię takich adopcji na które nie mam wpływu, ale cóż nie mogłam wymagać żeby ze mna konsultowali cokolwiek... a oni chcieli jak najszybciej... obyśmy nigdy nie dowiedzieli się że trafił do schronu w Mysłowicach... charakterystyczny jest więc będzie wiadomo :roll:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj tj 19.03.09 r znalazlam tego psiaka w centrum dg. Pomozcie mi prosze poniewaz sama mieszkam w mieszkaniu i mam 2 koty wiec nie mam mozliwosci go zatrzymania... Co mam robic??? Czy ktos ma jakis pomysl? NIE MAM SUMIENIA WYPUSZCZENIA GO NA DWOR:(

Posted

ale kurcze znowu w centrum dg to ja już nic nie rozumiem... on został oddany do Mysłowic po tym jak moi znajomi znaleźli go własnie w centrum dg, potem schron, odebrali go właściciele i teraz znowu - dlatego nie lubie huskych :shake:

Posted

nie mam namiarów na właścicieli, próbuję zdobyć ale chyba mi się to nie uda :shake:

jest jeszcze opcja, ale też wątpliwa - on był niedawno w schronie w Sosnowcu i stamtąd odebrqali go właściciele - może spróbować tamtędy zdobyć kontakt do tych ludzi, ale pytanie - czy warto skoro już kolejny raz pies został znaleziony błąkający się?

Posted

alebazi
- jeśli musiałaś oddać psa do schronu daj znać na priva do malawaszka do którego.

Psiak ma szansę na dom.

dziękuję ronik za udostępnienie konta
Gosia

Posted

alebazi88 napisał(a):
przepraszam ze sie nie odzywalam... piesek jest juz w domu.... zrobilam maly wywiad po dg popytalam, poszukalam i wlasciciel sie znalazl.... okazalo sie ze mieszka ulice ode mnie:| ale powiem wam szczerze ze mysle ze taka sytuacja ze ucieknie powtorzy sie jeszcze nie raz.... nowa wlascicielka ktora wziela go ze schroniska nie ma do niego powaznego podejscia... nie wiem czy jej na nim zalezy... a to taki wspanialy psiak;) jak zwieje drugi raz to juz chyba nie bede szukala wlasciciela;D dziekuje za zainteresowanie Paryskiem;)

:crazyeye: to on już nie mieszka w Mysłowicach tylko w Dąbrowie? podobno ludzie stamtąd go wzięli poprzednio, biedak ciągle zmiany :shake: a w schronisku to miałaś sprawdzić w Sosnowcu bo tam był :lol:

mam nadzieję jednak, że bedzie już pilnowany... cholera :roll:

Posted

przepraszam ze sie nie odzywalam... piesek jest juz w domu.... zrobilam maly wywiad po dg popytalam, poszukalam i wlasciciel sie znalazl.... okazalo sie ze mieszka ulice ode mnie:| ale powiem wam szczerze ze mysle ze taka sytuacja ze ucieknie powtorzy sie jeszcze nie raz.... nowa wlascicielka ktora wziela go ze schroniska nie ma do niego powaznego podejscia... nie wiem czy jej na nim zalezy... a to taki wspanialy psiak;) jak zwieje drugi raz to juz chyba nie bede szukala wlasciciela;D dziekuje za zainteresowanie Paryskiem;)

Posted

dzwonilam do schroniska w myslowicach jak jeszcze go mialam zeby dowiedziec sie jakis informacji o jego wlascicielach.... ale kobieta z ktora rozmawialam powiedziala ze nie mieli huskiego z tatuazem na uszku.... wiec nie wiem o co chodzi:|

Posted

alebazi, jeśli masz kontakt z obecnymi właścicielami tego psa, zapytaj czy nie chcą go oddać,gdyby znalazł się dobry dom.

Normalnie ma pies przejścia - wychodzi na to, że ze schronu w Sosnowcu nie został odebrany przez właściciela ale wyadoptowany :shake: