malawaszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 odwczoraj wieczora pies jest w nowym domu w Mysłowicach - mam nadzieję że tym razem nie ucieknie... całe szczęscie ze się wykastrował :roll: Quote
malawaszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 nie lubię takich adopcji na które nie mam wpływu, ale cóż nie mogłam wymagać żeby ze mna konsultowali cokolwiek... a oni chcieli jak najszybciej... obyśmy nigdy nie dowiedzieli się że trafił do schronu w Mysłowicach... charakterystyczny jest więc będzie wiadomo :roll: Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 no i chyba stało się.... adopcja - adopcje - psy - Pies Husky - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu to nie ten sam pies? próbuję ustalić czy uciekł tamtym ludziom - mam nadzieję, że uda się to sprawdzić, niestety nie mam bezpośredniego kontaktu z nimi Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ja nic nie wiem jeszcze czy tamci ludzie go chcą bo nie mogę dostać kontaktu :shake: Quote
alebazi88 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dzisiaj tj 19.03.09 r znalazlam tego psiaka w centrum dg. Pomozcie mi prosze poniewaz sama mieszkam w mieszkaniu i mam 2 koty wiec nie mam mozliwosci go zatrzymania... Co mam robic??? Czy ktos ma jakis pomysl? NIE MAM SUMIENIA WYPUSZCZENIA GO NA DWOR:( Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to? ze schroniska odebrali go właściciele - czyżby znowu zwiał? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: czy to pewne, że to ten sam pies? Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 ale kurcze znowu w centrum dg to ja już nic nie rozumiem... on został oddany do Mysłowic po tym jak moi znajomi znaleźli go własnie w centrum dg, potem schron, odebrali go właściciele i teraz znowu - dlatego nie lubie huskych :shake: Quote
alebazi88 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 to na pewno ten sam piesek;) ma tatuaz na uchu no i wyglada identycznie jak ten na zdjeciu... i co ja mam z nim teraz zrobic? Quote
masienka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jeeeesu... ale ma chlopak przygody Hala proponowala DT, moze nadal moglaby pomoc? Quote
alebazi88 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 a co to jest DT? i gdzie oprócz tego mogłabym szukać dla niego pomocy? czy ma ktoś namiary na jego właścicieli??? Quote
ronik Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 DT - dom tymczasowy. Jak długo go możesz przetrzymać? Quote
malawaszka Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 nie mam namiarów na właścicieli, próbuję zdobyć ale chyba mi się to nie uda :shake: jest jeszcze opcja, ale też wątpliwa - on był niedawno w schronie w Sosnowcu i stamtąd odebrqali go właściciele - może spróbować tamtędy zdobyć kontakt do tych ludzi, ale pytanie - czy warto skoro już kolejny raz pies został znaleziony błąkający się? Quote
malawaszka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 alebazi - daj jakiś namiar na siebie, masz nadal Parysa? Quote
ronik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 alebazi- jeśli musiałaś oddać psa do schronu daj znać na priva do malawaszka do którego. Psiak ma szansę na dom. dziękuję ronik za udostępnienie konta Gosia Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 halo halo - jest dom dla tego psa - prosimy o kontakt!!! Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 no właśnie, a nie mamy innego kontaktu z alebazi niż dogo :shake: Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 alebazi88 napisał(a):przepraszam ze sie nie odzywalam... piesek jest juz w domu.... zrobilam maly wywiad po dg popytalam, poszukalam i wlasciciel sie znalazl.... okazalo sie ze mieszka ulice ode mnie:| ale powiem wam szczerze ze mysle ze taka sytuacja ze ucieknie powtorzy sie jeszcze nie raz.... nowa wlascicielka ktora wziela go ze schroniska nie ma do niego powaznego podejscia... nie wiem czy jej na nim zalezy... a to taki wspanialy psiak;) jak zwieje drugi raz to juz chyba nie bede szukala wlasciciela;D dziekuje za zainteresowanie Paryskiem;) :crazyeye: to on już nie mieszka w Mysłowicach tylko w Dąbrowie? podobno ludzie stamtąd go wzięli poprzednio, biedak ciągle zmiany :shake: a w schronisku to miałaś sprawdzić w Sosnowcu bo tam był :lol: mam nadzieję jednak, że bedzie już pilnowany... cholera :roll: Quote
alebazi88 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 przepraszam ze sie nie odzywalam... piesek jest juz w domu.... zrobilam maly wywiad po dg popytalam, poszukalam i wlasciciel sie znalazl.... okazalo sie ze mieszka ulice ode mnie:| ale powiem wam szczerze ze mysle ze taka sytuacja ze ucieknie powtorzy sie jeszcze nie raz.... nowa wlascicielka ktora wziela go ze schroniska nie ma do niego powaznego podejscia... nie wiem czy jej na nim zalezy... a to taki wspanialy psiak;) jak zwieje drugi raz to juz chyba nie bede szukala wlasciciela;D dziekuje za zainteresowanie Paryskiem;) Quote
alebazi88 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 dzwonilam do schroniska w myslowicach jak jeszcze go mialam zeby dowiedziec sie jakis informacji o jego wlascicielach.... ale kobieta z ktora rozmawialam powiedziala ze nie mieli huskiego z tatuazem na uszku.... wiec nie wiem o co chodzi:| Quote
ronik Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 alebazi, jeśli masz kontakt z obecnymi właścicielami tego psa, zapytaj czy nie chcą go oddać,gdyby znalazł się dobry dom. Normalnie ma pies przejścia - wychodzi na to, że ze schronu w Sosnowcu nie został odebrany przez właściciela ale wyadoptowany :shake: Quote
Recommended Posts