Ala&Zetka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Chłopak do wzięcia, którego jak na razie nikt nie chce :shake: Quote
AleksandraJ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Gdzie jeszcze ma ogłoszenia? Może za malo go ogłaszamy ... :(? Quote
Ala&Zetka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 wszystkie ogłoszenia są w pierwszym poście. Ma ich całkiem sporo, może niedługo ktoś się nim zainteresuje. Oczywiście jeśli ktoś może jeszcze gdzieś go ogłosić to bardzo by się przydało ;) Quote
danka1234 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 co do ogłoszeń te zamieszczane przeze mnie są aktualne. Quote
Ala&Zetka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 To super! Myślę że już Cerowanemu więcej ogłoszeń nie trzeba, Danka zrobiła mu bardzo dużo! :loveu: Quote
RIVER Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 danka1234 napisał(a):co do ogłoszeń te zamieszczane przeze mnie są aktualne. Danka dzięki !!!! Quote
AleksandraJ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Szcczenia z rozdartym ciałkiem czekam na DOM! Quote
hesia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ciekawe jak Cerowany przetrzymuje te mrozy. Taki maly, sliczny, samotny, a nikt o niego nie pyta. Quote
AleksandraJ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bo osoby bez psa z wielkim sercem znajdują się niestety raz na kilka tysięcy, wiec trzeba oglaszać do skutku... Quote
RIVER Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 AleksandraJ napisał(a):Bo osoby bez psa z wielkim sercem znajdują się niestety raz na kilka tysięcy, wiec trzeba oglaszać do skutku... Dokładnie, u mnie w rodzinie i wśród znajomych psiarzy jest już stan od 2 w górę :-( Quote
hesia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dzwonilam dzisiaj do schroniska. Cerowny ciagle czeka, tylko nie jest juz takim malutkim szczeniaczkiem jak na zdjeciach, troche mu sie uroslo. Przydalyby sie aktualne zdjecia. Szkoda, ze ten Krzesimow gdzies tak na koncu swiata i malo kto ma okazje podjechac i obfocic. Quote
RIVER Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 hesia napisał(a):Dzwonilam dzisiaj do schroniska. Cerowny ciagle czeka, tylko nie jest juz takim malutkim szczeniaczkiem jak na zdjeciach, troche mu sie uroslo. Przydalyby sie aktualne zdjecia. Szkoda, ze ten Krzesimow gdzies tak na koncu swiata i malo kto ma okazje podjechac i obfocic. Są pewne pomysły, żeby usprawnić tę kwestię. Niestety troszkę czasu zawsze upływa od pomysłu do realizacji ;) Powodem są za krótka doba, pustki w kieszeniach i inne bezdomniaki, którym też trzeba pomóc. Fakt, że zdjęcia aktualne by się przydały, ale jak ktoś pokocha Pan Cerowanego to nie będzie mu przeszkadzało, że się trochę chłopakowi urosło :lol: Quote
Ala&Zetka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Ja się wybieram do Krzesimowa tylko jeszcze niestety nie wiem kiedy :oops: Jak będę to porobię fotki Cerusiowi. ;) Quote
evebeve Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Witam, chcialabym sie dowiedziec czy mozna jakos wspomoc schronisko w Krzesimowie. Jestem ze Swidnika bardzo chcialabym pomagac tym biednym psiakom ze schroniska. W jaki sposob mozna zostac wolontariuszem? :lol::lol::lol: Albo chociaz powiedzcie mi czy mozna pzyjezdzac do schroniska i robic fotki w celu wystawiania ogloszen odnosnie adopcji psiakow???:loveu::loveu::loveu: Quote
Ala&Zetka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Evebeve, możliwości pomocy jest bardzo dużo!!!! A pomoc jest bardzo potrzebna!!! :-) 1. Możesz pomagać w ogłaszaniu krzesimowskich psiaków. 2. Możesz robić zbiórki karmy, koców, misek, witaminek i zawozić do schronu 3. Możesz jeździć i robić zdjęcia psiakom, którym będziesz robiła ogłoszenia 4. Możesz zostać wolontariuszem i pomagać bezpośrednio przy psach (jeśli jesteś pełnoletnia) 5. Możesz zostać wirtualnym opiekunem któregoś z psiaków. Każda forma pomocy jest na wagę złota! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Evebeve, ale super, że osób z lubelskiego przybywa i przybywa!! :loveu: pewnie, że możesz pomagać na milion różnychj sposobów. Pochódź sobie po wątkach, a zobaczysz jakie są potrzeby (niestety duże :-() Quote
evebeve Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kochani co powiecie na utworzenia konta naszego krzesimowskiego schroniska na NK?:lol::lol::lol: W ten sposob wiecej ludzi dowiedzialoby sie o takim portalu jak DGM :lol::lol::lol: Moge sie tym zajac z przyjemnoscia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Eve, wspaniały pomysł. A czy możesz też dołączyć psiaki z Krasnegostawu? To jest niedaleko Świdnika, mam tu 4, 2 koczują bez swojego miejsca, 2 są na tymczasie. Wątki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tragedia-pod-tesco-pol-zamarzniete-prezenty-swiateczne-128080/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwa-sliczne-pieski-koczuja-pod-blokami-chwilowo-zniknely-jaki-jest-ich-los-99846/ Quote
evebeve Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Eve, wspaniały pomysł. A czy możesz też dołączyć psiaki z Krasnegostawu? To jest niedaleko Świdnika, mam tu 4, 2 koczują bez swojego miejsca, 2 są na tymczasie. Wątki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tragedia-pod-tesco-pol-zamarzniete-prezenty-swiateczne-128080/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwa-sliczne-pieski-koczuja-pod-blokami-chwilowo-zniknely-jaki-jest-ich-los-99846/ Oczywiscie wszystko dolacze, dzisiaj sie tym zajme:lol::loveu:, Mam babcie niedaleko Krasnegostawu czy tam nie ma nikogo chetnego na przygarniecie pieska?:lol::lol::lol: Quote
justyna22 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 To różnie z ludźmi bywa , sama wiesz . Ja dziś dałam ogłoszenia u weterynarza i w zoologicznym , może coś się ruszy . Mam nadzieje Quote
evebeve Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Zalozylam juz konto na NK, powoli zaczynam dodawac zdjecia:lol::lol::lol: Coraz wiecej ludzi nas zaprasza:multi::multi: Dajcie na siebie namiary to Was dodam, bo sama siebie nie potrafie znalezc:roll: Mozecie napisac na PW swoje dane:oops::oops: A jak chcecie szukac to imie- Schronisko dla bezdomnych nazwisko-zwierzat Krzesimow:lol::lol::lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja nie jestem na NK :shake: i nie będę :shake: Quote
Recommended Posts