Justynaaaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dzisiaj u mojego psiaka wystąpiły drgawki. Najpierw pomyślałam, że jest mu zimno, ale to niemożliwe, bo w domu jest dość ciepło. Następnie zaczął kłaść się byle gdzie, lecz cały czas zmieniał miejsce... po chwili nastąpiły wymioty. Zwymiotował czymś? Nie mam pojęcia czym, ale z dużą ilością soków żołądkowcyh. Teraz śpi leżąc na brzuchu. Czym to może być spowodowane? Dostaje tylko suchą karmę i nic poza tym. Quote
taks Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Justynaaaa']Dzisiaj u mojego psiaka wystąpiły drgawki. ...Następnie zaczął kłaść się .. po chwili nastąpiły wymioty. Zwymiotował ...Nie mam pojęcia czym,.. Teraz śpi Czym to może być spowodowane? [/quote] a czy zamierzasz z tym iść do weta czy tylko tu będziemy wróżyć z fusów w gronie "fachowców":shake:? Quote
Justynaaaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='taks']a czy zamierzasz z tym iść do weta czy tylko tu będziemy wróżyć z fusów w gronie "fachowców":shake:?[/QUOTE] oczywiście, że pojadę z nim do weterynarza. : /:angryy: Quote
Justynaaaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Przed 20 minutami wróciłam od weta z Rokusiem. Ma zapalenie górnych dróg oddechowych i gardła :placz:. Dostał antybiotyk i glukoze. Weterynarz polecił ubranko polarowe od wewnątrz, a na zewnątrz ze `ślizgiego` materiału i z dwoma odblaskami i kieszonką. Tylko u niego można taki dostać (ściągnięte ze Stanów Zjednoczonych) . :razz: No ale jeżeli ma to pomóc, to co zrobić...:shake: Quote
Recommended Posts