Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja jak słyszę bo może jeszcze urośnie :mad: ile taki maluch może urosnąć, centymetr pięć :shake: ludziom się w d...ch poprzewracało, myślą że to targ :shake:

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaa tamta babka jakaś chyba generalnie strasznie wybredna...

Przecież, jeśłi ktoś zna się choć troszkę na psach, to widzi zaraz, że ta malutka nie ma szans urosnąć na dużego psa..

Ale my dużo Jej podsyłałyśmy psów i zadzwoniła powiedzieć, że się jej nie podobają...:shake:

Posted

[quote name='fizia']Aaa tamta babka jakaś chyba generalnie strasznie wybredna...

Przecież, jeśłi ktoś zna się choć troszkę na psach, to widzi zaraz, że ta malutka nie ma szans urosnąć na dużego psa..

Ale my dużo Jej podsyłałyśmy psów i zadzwoniła powiedzieć, że się jej nie podobają...:shake:[/quote]
To niech sobie kupi pieska na baterie:angryy:do gory slicznotko.....

Posted

ja to czasami Was podziwiam ;) jak by mi taki babol tak odpowiedziała to tak bym jej pojechała że :angryy: bo ja wrażliwa jestem ale jak mnie poniesie to :crazyeye:

Posted

Dostałam dzisiaj maila w sprawie terierkowatej Boni - Boni już dzisiaj pojechała do domu, ale może podesłać malutką? myślicie, że spełniłaby takie oczekiwania?

[COLOR=#000000][FONT=Courier New]Witam.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Courier New]Zanim zadzwonię mam kilka pytań.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Courier New]Czy Boni może mieszkać razem z kotem i miłą pekinką?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Courier New]Jaki jest jej charakter (spokojna czy szczekliwa) i czy zostaje w domku sama bez lamentów.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Courier New]Z urody jest prześliczna.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Courier New]Pozdrawiam.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='fizia'] myślicie, że spełniłaby takie oczekiwania?
[/quote]
Musimy poczekać do jutra aż nam Luka odpowie :lol: Ona zna najlepiej małą ;)

Posted

pani sie nie odezwała ale odpowiem :cool3:

mała jest szczekliwa - właściwie szczeka na obcych jak szalona. Jest teraz cały czas z tym rudym pieskiem i właściwie jest on dla niej ochroną przed światem - zawsze sie za niego chowa. Gdyby w domu był taki pies, który by ja przygarnął - mała szybko go zaakceptuje.