stella Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Jarek, no to kolejne gratulacje!!! co do sedziego, tez nam sie raz zdarzylo byc ocenianymi przez tego pana (bylo to co prawda w klasie szczeniat :roll: ) i bardzo milo to wspominamy. facet konkretny, rzeczowy, w miare sprawny :wink: i robiacy wrazenie, ze zna sie na rzeczy :D sedziwanie bez zarzutow (choc i tak zanlezli sie tacy co mieli pretensje - jak zazwyczaj, nie nowosc). Quote
Olcia P. Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Oto fotki z Wrocławia :D Kubuś Rozpruwacz Osanna oraz Che Guevara Ca de Bou Animus Fortis Kubuś Ropruwacz Osanna od lewej: Juma Way Osanna, Che Guevara Ca de Bou Animus Fortis i Kaliope Wróżka Osanna od lewej: Juma Way Osanna, Kubuś Ropruwacz Osanna i Kaliope Wróżka Osanna Kaliope Wróżka Osanna Ares Ling Thao Belinda Ling Thao Little Queen of Osanna Quote
Marek z Gromem Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Gratulacje dla ciebie Jarek Oli i Pani Renaty !! Mam juz za dużo znajomych na wysatwie nie mogę ze wszystkimi pogadać :evil: miałem do was z 3 razy podejść i zawsze ktogoś innego spotkałem i klops. A jak sie dowiedziałem o tym Na początku chciałem podziękować Oli P. i jej całej rodzinie - wyobraźcie sobie kawka, herbatka, winko, ciasto domowej roboty ze śliwkami, prawdziwe filiżanki i kieliszki do winka - po prostu wypas na maxa rodzinę nasza olcia ma super - prawdziwi kibice, taka postawa bardzo podbudowuje i jest bardzo ważna. to mnie juz krew zalewa, ze nie podszedłem :( Wsumie poszło nam podobnie bo Ja tez wygrałem pośrednia i res. caciba :) Quote
Olcia P. Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Niom Marek latałeś to tu to tam, i nie podszedles...wstyd..załapałbyś się na ciasto i kawusie...i winko co najważniejsze :D moi rodzice to sie naszykowali, aż mi dech zaparło hehe, istny piknik :D Pomimo oceny bdb jaką dostała moja Koficzka i tak uważam wystawę za bardzo udaną! Świetna atmosfera, można było normalnie porozmawiać! o to chodzi w końcu. Oto reszta zdjęć :D Che Guevara Ca de Bou Animus Fortis Ares Ling Thao Che Guevara Ca de Bou Animus Fortis i Ares Ling Thao Big Dulcinea Tołdi Agat Ling Thao L'Ami de Kiro Osanna Kubuś Rozpruwacz Osanna Quote
Olcia P. Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 I jeszcze moja ukochana majorka :D Przekochany Kubulek od Pani Jasińskiej!!!! Quote
Olcia P. Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Dodaję jeszcze parę zdjęć z wystawy : Big Dulcinea Tołdi jw. Belinda Ling Thao Kaliope Wróżka Osanna i Ares Ling Thao Che Guevara Ca de Bou Animus Fortis Agat Ling Thao Litlle Qeen of Osanna Belinda Dulcinea Tołdi Big Cucco Tołdi Che Guevara Ca de Bou Animus Fortis i Big Cucco Tołdi jw. jw. Quote
tunio Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Gratulacje 8) Strasznie zaluje,ze gr.II byla w niedziele bo jak widze zalapalabym sie na piknik :evil: My mamy kolejne zw.ml bo dziecko wciaz rosnie w gore i nie mamy czego w posredniej szukac. JEsli idzie o wystawe....W sobote pogoda rewelacyjna,ale mam male "ale" do organizatorow....Mianowicie kiedy skonczylo sie ocenianie wilczarzy byl juz wybrany BIS Junior i BIS Weteranow mimo,ze m.in.na BIS W nie zdazyla suka whippet.... Quote
tunio Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Gorzala no to teraz widzisz jakiego to my mamy farta :roflt: Zas jesli idzie o pogawedke to faktycznie czasu byl nadmiar.....W koncu rasy leca alfabetycznie i nikt na wystawach praktycznie nie pisze "chart irlandzki wilczarz" tylko wilczarz,tak wiec ladujemy przewaznie jako ostatni do oceny....Ze tez irlandczycy nie nazwali psa awilczarzem :gent: Quote
dziobek Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Noooo ja tez cholernie żałuję, że do Was nie dołączyłem. Wprawdzie banita jeszcze mała ale jako kibic chętnie bym Wam potowarzyszył !!! Tym bardziej, że przed wystawą Ola mnie namawiała. A-propo Jarek Ola mówiła, że nie wiadomo czy będziesz, a tu jak widać nie tylko się pojawiłeś ale i zgarnąłeś co Twoje noooo i superrrrr nie żałujesz chyba ??? A co do mnie jak człowiek nie musi nie ma zgłoszenia i tym samym zobowiązania to zawsze muuu coś wypadnie chociaż jjjaaaa akurat posuchę w portwelu miałem :cry: , ale cóż może innym razem aaaa może teraz to Wyyy do Katowic przyjedziecie w spodku wystawy także przeważnie udane bywają !!!! POZDROWIENIA dla wszystkich tych od Majorek i nie tylko. Quote
Olcia P. Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 @ Dziobek a nie mówiłam...hihihi wystawa była super, szkoda ze nie dojechałeś, ale co sie odwlecze to... :drinking: napić sie jeszcze zdązymy nie raz hehehe :evilbat: Jareczek nadwyrężył łapsko, polatał za Czesiem po ringu :evilbat: wymawiając jakieś słówka pod nosem heheh :evilbat: ogólnie uznane za feeeeeeee... hehehehe :evilbat: :evilbat: :evilbat: Szkoda, że w tyum momencie nbie narobiłam serii fotek kiedy to Czesio zaczął szaleć hehe miałabym czym szantażować sir Gorzałe hehhe ehh nie wybcze sobie chyba tego do końca życia, ale patrząc na małego bezstresowego Czesława, coś smiem myślec, że jeszcze nie raz da nam powody do uśmiechu :evilbat: Atmosfera wesoła a to chyba najważniejsze :D Quote
tunio Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 @allolcia ma rację - było zabawnie. mój pies jest doskonałym przypadkiem psa wychowanego bezstresowo. chciałbym wszystkich przestrzec - takie wychowanie nie zdaje egzaminu. :evilbat: :evilbat: :evilbat: Sprzeciw ! Panie sedzio,oskarzyciel nie ma podstaw aby wypowiadac sie o calej populacji psow wychowywanych bezstresowo ! 8) Moje dziecie jest wychowywane bezstresowo,a we Wroclawiu to sobie fanclub zalozylo :lol: Zwerbowalo tylu czlonkow,ze praktycznie przez cala wystawe bylo glaskane :lol: Zreszta tego co on na wystawach wyrabia i jak werbuje ofiary do sekty czczenia Cerigena CE nie da sie opisac.....To trzeba zobaczyc :evilbat: Quote
Olcia P. Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Jareczek :D lepszy taki Czesio, niż zjeżony baran jak moja :D przynajmniej nie masz problemów !!! Aha, wrzucilam bestii nowe fotki na stronke wiec jesli Ci sie chce zajrzyj, adres znasz :D Quote
Recommended Posts