beka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Skontakowała się ze mną pani, która od lata dokarmiała wyrzuconą bardzo nieufną sunię. Niestety sunia nie jest już sama, 5 i półtygodnia temu powiła 8 szczeniąt w rurze przepustowej. Niedawno udało sie szczeniaki wyjąc i przenieśc w bezpieczne miejsce. Sunia i szczeniaczi maja jako taka opiekę i są dokarmiane. Szczylki już same jedzą i szukaja nowych domów. Prosze o pomoc w ogłaszaniu malców. dane do kontaktu: Tel. 0602 443 272 e-mail: [email protected] Quote
beka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 idusiek napisał(a):skad konkretnie dzwonila ta Pani ? Ciotka nie wymagaj zbyt wiele, u mnie juz nie "ta " pamieć.... Quote
idusiek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 hehe ja juz powoli zapominam, skad ja pochodzę przez to co sie dzieje w ostatnich tygodniach ... Quote
beka Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Są i chłopcy i dziewczynki :) do wyboru Quote
beka Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Chłopców jest pięciu. dwie napewno dziewczynki, a ostanie szczenie nieśmiałe nie chciało pokazać co ma pod ogonkiem ..:) Quote
idusiek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 dobra wiadomość- Pani opiekująca się małymi - rozdała już 6 psiaków. Z mamą zostały jeszcze 2 ,ale juz ponoc zarezerwowane :cool3: Mam gwarancję, że żadne z nich nie poszedł na łańcuch;) Pozostaje sunia, która nie daje do siebie podjesc nikomu, oprócz tej Pani... Quote
Recommended Posts