sleepingbyday Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a no dobra, pojedynek... moze cassi sie cichaczem zbroi, a ja tu tokuje bez sensu, zamiast zakupy w radomiu robić :evil_lol:? Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 miał byc pojedynek a nie przetarg .... nadziei narobiłyscie a teraz co ?? :mad: Quote
zuzka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No własnie Kajtuś już wygodnie usiadł przed kompem żeby obserwować pojedynek a tu zrobiła się cicho więc idzie na spacerek Quote
Cassi_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 wybaczcie ciszę z mojej strony ale wynika z tego, że moja kicia się pochorowała heh ma zapalenie nerek i pęcherza, codzienne wizyty w klinice i praca do późna spowodowały, że mnie chwilowo nie było. Quote
orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 a ja sie grzecznie pytam czy bedzie ten pojedynek , juz nawet chipsy kupiłam zeby nie ogryzac palcy z nerw :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 a ja myslałam, że czipsy kupione jako przekąska do spektaklu, jak popkorn w kinie.... :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 mama takie trudne pytanie - czyim jesyes sekundantem :cool1:? możesz odpowiedziec półgębkiem, nawet sojowym... byle w dobrej marynacie. [B]to oczywiście odpowiedź do postu poniżej :-)[/B] Quote
Zofia.Sasza Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No co Wy? Ja jako sekundant przygotuję piknik. Jak na filmach. Winko i półgęski (także sojowe dla wegetarian) :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='sleepingbyday']mama takie trudne pytanie - czyim jesyes sekundantem :cool1:? możesz odpowiedziec półgębkiem, nawet sojowym... byle w dobrej marynacie. [B]to oczywiście odpowiedź do postu poniżej :-)[/B][/quote] Jak to czyim? Piesia oczywiście :evil_lol: Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zofia&Sasza ..Piesia ??? pffff ja mysle ze on bedzie siedzial ze mna w lozy honorowej , gryzl chipsy i czekal na wynik pojedynku :eviltong: Quote
zuzka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fajnie się to czyta ale jak ten pojedynek będzie długo trwał to dla Kajtusia nie będzie to dobre.Dziadziunio przywiązuje się do mnie coraz bardziej.A jest przysłowie < starego drzewa się nie przesadza > Quote
Cassi_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 to że się przywiązuje to normalne :) a ja hm niebawem powiem co i jak ze mną, ale myślę że bedzie ok :loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 przysłowia mądrością narodów. jak cassi będzie wcześniej i ocenicie, ze jest ok, to wygrywa. ja kiedy będe mogla - to zalezy, jak szybko jagieslki odpowie mi na faks konsultacyjny. jak tylko mam odpowiedź, ustalam termin operacji... Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Widzisz Kajtus dwie kobietki do Ciebie cholewki smalą , co mnie wcale nie dziwi bos Ty przystojniak :loveu: Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 dziewczyny, a czy wy planujecie jakies wizyty przedadopcyjne u nas (tz u mnie i u cassi)? Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 a wpadaj. wódke mam.. ups, ja tego nie napisałam... a zwłaszcza przed wizytą przedadopcyjną :cool3: Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 heheh gorzaka zoładkowa ? w zamrazalniku ? hehehe Quote
Zofia.Sasza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Boszszsz, psa na melinę chcą brać... Wódka, zabawa, szataniści... Biedny psiunio. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 jacy sataniści, ja z tym nie mam nic wspólnego, to jakis mit, legenda, bajanie... Quote
Zofia.Sasza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No sorki, ale na "kocim" wątku orpha sama się przyznała :evil_lol: Nawet fotki były... I utwory muzyczne... Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 orpha to orpha, aja to ja, orpha nie stanęła do przetargu przeca, więc to nie ten DOM! aaa, chyba, ze na PW walczy o dziadzia, skubana :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='sleepingbyday']a wpadaj. wódke mam.. ups, ja tego nie napisałam... a zwłaszcza przed wizytą przedadopcyjną :cool3:[/quote] O, a teraz się wypiera :evil_lol: Orpha, ona się Ciebie wypiera! Quote
Recommended Posts