nika28 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zacznę od początku : Przychodzi do mnie koleżanka i mówi, że u jej siostry oszczeniła się suka, a szczeniakom ja mam szukać domów :angryy:. Pytam się skąd suka, myślałam że znaleźli, a ona, że z Fundacji Medor...:crazyeye:. Wzieli ją jak była szczeniakiem, urosła. Przybłąkał się do nich pies, suczka miała cieczkę i... i ja mam szukać domy dla szczeniąt. Powiedziałam że mają sami szukają, jak dopuścili do ciąży, i później jak już będzie można, to niech ją wysterylizują. Pies razem z suczką i szczeniakami siedzieli w domu. Szczeniaki znalazły szybko domki. Suczka została wysterylizowana. A pies został wywalony z domu :angryy:. Bez komentarza. Mowili że go przygarneli, nic nie mówili że go nie chcą. Jednak kilka tygodni siedzenia w domu zdążył się już przyzwyczaić...Siedział pod drzwiami i "plakał". W koncu został przypięty łańcucem. Nawet nie ma budy. Tylko siedzi na łańcuchu... Raz dziennie dostaje jedzenie, ale to jakieś ochłapy. Więc psiak jest ciągle głodny...Szukamy mu pilnie DS. jak się ze wszystkimi zwierzakami uporam, to go może wezmę na DT... Ehhh co za życie... To psiak po znalezieniu : A teraz siedzi przypięty łańcuchem... Nie widziałam psa na własne oczy, ale koleżanka mówiła że pies lubi dzieci i inne psy. Lubi się glaskać i jest pieszczochem. Na razie tylko tyle o nim wiem :cool1:. Quote
aganela Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 brr..co za historia... Hop dog !!!troszeńku przypomina basenjego? Quote
nika28 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Ja siedze w domu i jest mi ciepło. Dzisiaj zaczął padać śnieg, a on siedzi na dworzu :placz:. Czuje się podle :shake: Quote
majku33krakow Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 podnosze poniewaz ludzie niektorzy nie sa ludzmi!!!! Quote
nika28 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 aganela napisał(a): !!!troszeńku przypomina basenjego? No może :roll: Ja tam się nie znam :oops: Na górę piesku :placz: Quote
aganela Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 spadł śnieg a on tam sam...bez budy..RATUNKU!!!!!!!!!:-( Quote
malagos Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 I to najgorsza wersja łańcucha, bo bez obrozy - jak bedzie mróz, odmrozi mu skórę na szyi :angryy: :placz: Quote
nika28 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Wyadoptuje jeszcze kilka kotków i go wezmę...a jak nie ja to go wepchnę gdzieś na DT...Nie no nie mogę o nim przestać myśleć :placz: Quote
nika28 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Dowiedziałam się że CZASEM jest spuszczany z tego łańcucha :cool1:. Czasem...:shake: Quote
nika28 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Kazałam koleżance zadzwonić do tych ludzi co go mają (koleżanka ich zna, ja nie). Powiedzieli że przeniosą psa do PIWNICY :shake:. No ale tam jest trochę cieplej. Chociaż nie stoi na łańcuchu w śniegu :-(. Quote
nika28 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 paros napisał(a):I co z psiakiem? :cool3: Nie wiem, muszę się zapytać... :roll: ;) Quote
nika28 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Pies zostaje tam gdzie był, nie jest już uwiązany na łańcuchu ;) Quote
Recommended Posts