Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w schronisku przebywa siedmio miesięczny amstaff, na początku musiał być w boksie z innymi psami, bo teraz jest pogryziiony, poraniony i ma odgryziony kawałek języka. Koleżanki w sobotę były z nim u lekarzy, teraz dochodzi do siebie w osobnym boksie, pod dachem w tak zwanej szczeniakarni.

Spokojny, przyjazny, taki ciapowaty. Nie reaguje na inne psy, do dzieci spokojny, bo była akurat wycieczka maluchów w schronisku, więc spokojnie patrzył zaciekawiony na grupkę dzieciaków smutnymi oczkami.

DT pilnie potrzebny!:shake:

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm.. wczoraj dostałam info, że pituś, który miał przyjechać do mnie na DT chyba jednak dziś jedzie do nowego domku. Jeżeli info się potwierdzi i TŻt nie będzie mnie usiłował zamordować za chęć przytulenia kolejnej bidy i nie będzie groził wyprowadzką...
ale mocno to na razie niepewne...

Posted

Dumajta nad transportem :D
Pitek pojechał grzać doopkę, a zapytany o kolejnego zwierza TŻt z ciężkim westchnięciem stwierdził "dooobrze".

poza tym:
który Górzów? wielkopolski, śląski czy po prostu gorzów? bo jak coś to w sumie nie wiadomo nawet o jaką trasę się pytać.

Posted

Protestuję.. nie jestem cudowna :P
Jestem na okresie wypowiedzenia bez dojazdów do firmy, nudzi mi się w życiu więc w tym czasie mogę coś pożytecznego zrobić, zwłaszcza że TŻt za mocno nie protestuje, bo skoro "skoro siedzisz w domu to jak tak bardzo chcesz" ;) Jeszcze dwa miesiące temu zawsze było stanowcze "Nie" ;)

Posted

makatka napisał(a):
Jestem na okresie wypowiedzenia bez dojazdów do firmy, nudzi mi się w życiu więc w tym czasie mogę coś pożytecznego zrobić, zwłaszcza że TŻt za mocno nie protestuje, bo skoro "skoro siedzisz w domu to jak tak bardzo chcesz" ;) Jeszcze dwa miesiące temu zawsze było stanowcze "Nie" ;)

A Ty sobie protestuj ile chcesz ja wiem swoje:loveu:
No z tymi TZ-mi roznie bywa ale nie ma sie co dziwic oni sa z natury dziwni:lol:

Posted

gorzów wlkp. a dokąd ten transport? moje plany wyjazdowe:
dziś- Szczecin
07.12- Świdnica
13.12- Zielona Góra
14.12- Myślibórz

24.11- mój TZ jedzie do Wadowic, na upartego mogę mu wcisnąć małego, ale to służbowe auto i jedzie z szefem, więc nie wiem jak zareaguje.:cool3:

Ewentualnie, za zwrotem kosztów dowiozę gdzieś małego, niestety za zwrotem, bo jestem spłukana:oops:.Kolejne kociaki na tymczas mi się szykują i drobinka ze schroniska , bo kwarantannę musi odczekać przed wyjazdem do Niemiec.
Decydujcie, bo w razie czego małego zabiorę do siebie na tymczas lub go zaklepię żeby nie zniknął!

Posted

Dziewczyny macie namiary na jakąś fundację pomagającą staffordom, nie wiem czy dobrze napisałam?
Mamy bidulkę chorą na raka i trzeba ją koniecznie zabrać ze schronu!!!:-(

Posted

czia napisał(a):
Dziewczyny macie namiary na jakąś fundację pomagającą staffordom, nie wiem czy dobrze napisałam?
Mamy bidulkę chorą na raka i trzeba ją koniecznie zabrać ze schronu!!!:-(

Zaraz dam CI namiary wysle na pw

Posted

Niestety i w tamtą stronę się na razie nie wybieram, niedawno byłam i zawiozłam moją Sabcię z tymczasu do adopcji.
Może ktoś z Warszawy będzie jechał tu i mógłby w drodze powrotnej zabrać małego do Ciebie?

Dałam już na wątek transportowy.

Za dwa tygodnie wybieram się do Świdnicy. Może stamtąd ktoś do Wawy jedzie?

Posted

makatka napisał(a):

hmmmmm podaj przepis jak go przekupiłas, bo u mnie od roku jest stanowcze 'NIE" :placz:

Posted

Rzucone. Aczkolwiek podejrzewam, że prędzej się znajdzie Poznań-wawa niż Gorzów-wawa. Ciotkę Mrówę trza dorwać i podpytać czy by się nie wybrała skoro cober jeszcze tydzień cierpi.

Posted

Maluch czeka, mój TZ mówi, ze być mże będzie jechał do Wawy 2-3 12.? To jeszcze nie pewne, ale może?
Jeśłi będzie transport z Poznania to jakoś małego dostarczę!