wiq Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Negri, no to przyszykuj takie ogłoszenie za powiedzmy 100 zł.. Widzę, że musimy się za to wziąć we 3 z Ola la i ew. dziewczynami wolontariuszkami, bo coś nie ma chętnych ;) trzeba się będzie zrzucić na to ogłoszenie, wziąć fakturę z MP i na tej podstawie AFN zwróci pieniądze. chyba, że ktoś ma 100 zł pod ręką, bo ja w tym mies. niestety nie:evil_lol: Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 a wiec to tak... ja 100 tez pod reka jakims cudem nie mam heh ;) Ona jest piekna dziwne ,ze nikt jej nie chce...szkoda ze nia w Rotki okolicach jakichs akcji adopcyjnych... u nas nieraz bardzo zwyczajne psiaki i niemlode zazwyczaj znajduja na takiej akcji domek... Quote
Canev Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja już przelewam 50 zł. Poszło... Mam nadzieję, że na coś się przyda. Trzymam kciuki za Słoneczko. Quote
Negri_2008 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Wreszcie jakiś odzew :evil_lol: Już się martwiłam, że nikt nie podejmuje tematu a ja sama niewielę mogę zrobić :shake:. Szkoda suni, wiele przeszła... Za 100 ogłoszenie będzie maleńkie, bo samo zamieszczenie zdjęcia kosztuje 55 zł. Zrobię taki tekścik powiedzmy poglądowy i zobaczymy co dalej ;) Widzę problem: Zamieszczenie ogłoszenia możliwe jest po dokonaniu przelewu i dostarczeniu faksem dowodu wpłaty. Czyli musimy wcześniej mieć pieniądze na ogłoszenie. Niech osoba która ma rozeznanie w finansach suni wypowie się na wątku, w jaki sposób można skorzystać ze zgromadzonych pieniędzy. Quote
wiq Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Skoro Canev przesłała dla Roty jeszcze 50 zł:multi: można i je na to ogłoszenie przeznaczyć.. Canev, co Ty na to? Negri, AFN działa tak, że po przedstawieniu faktury zwraca kasę, więc trzebaby na to ogłoszenie ''wyłożyć''. Ja mogę ewentualnie, ale dopiero w następnym miesiącu..:shake: Chyba, żeby poprosić AFN o bezpośredni przelew na konto redakcji.. zaraz poszukam, kto się tym zajmuje ;) Quote
Negri_2008 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='wiq']Skoro Canev przesłała dla Roty jeszcze 50 zł:multi: można i je na to ogłoszenie przeznaczyć.. Canev, co Ty na to? Negri, AFN działa tak, że po przedstawieniu faktury zwraca kasę, więc trzebaby na to ogłoszenie ''wyłożyć''. Ja mogę ewentualnie, ale dopiero w następnym miesiącu..:shake: Chyba, żeby poprosić AFN o bezpośredni przelew na konto redakcji.. zaraz poszukam, kto się tym zajmuje ;)[/quote] Jeśli będą kłopoty ja dołożę trochę kasy i poczekam na zwrot z AFN :p. Mamy sporo czasu - do 5 maja Quote
Canev Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='wiq']Skoro Canev przesłała dla Roty jeszcze 50 zł:multi: można i je na to ogłoszenie przeznaczyć.. [B]Canev, co Ty na to?[/B] Negri, AFN działa tak, że po przedstawieniu faktury zwraca kasę, więc trzebaby na to ogłoszenie ''wyłożyć''. Ja mogę ewentualnie, ale dopiero w następnym miesiącu..:shake: Chyba, żeby poprosić AFN o bezpośredni przelew na konto redakcji.. zaraz poszukam, kto się tym zajmuje ;)[/quote] Zgadzam się na wszystko, co pomoże suni w znalezieniu domku:loveu: Trzymam mocno kciuki! Quote
wiq Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [B]Canev[/B], super! :) [B]Kamila[/B], noo.. jak już Cię tu ściągnęłam to nowy dom dla Rotki to kwestia dni:eviltong::multi: Quote
Kamila_s Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 zaznaczam watek!!!Witam wszystkie dobre duszyczki na nim;);) w weekend zrobie super ogloszenie dla psiunki;);) Quote
diuna_wro Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Boże:shake: a ta piękność wciąż za kratami? Quote
wiq Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Miejmy nadzieje, że Kamila coś wskóra:cool3::cool3: Quote
Miśka84 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='wiq']Miejmy nadzieje, że Kamila coś wskóra:cool3::cool3:[/quote] Oby coś wyszło.:p Quote
Miśka84 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 I są jakieś wiadomości? Co z kasą na ogłoszenie? Quote
Kamila_s Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 dziewczyny dodalam dzis sunke do profilku... jakbyscie mogly podac rowniez adres mailowy lub gadugadu bym mogla dodac do ogloszenia;) Quote
wiq Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kamila, nie ma żadnego odzewu?..:shake: nr znam tylko ten, co w pierwszym poscie Quote
gabi1983h Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 czy sunia m allegro zrobione???jak coś mogę wystawić!! Quote
wiq Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 myślę, że mozesz zrobic:multi: bo przeszukalam allegro i nie widze ;) kiedys ktoras dziewczyna jej wystawiala... Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 tak wiq ja robilam Rotce allegro ale odzew chyba byl znikomy a wlasciwie wcale go nie bylo:placz: Odnowilam przed chwilką Rotce ogloszenie na cafeanimal...moze dadzą ja jutro do Metra:lol:Oby.... no nic będe ich dręczyc i bombardowacRotką codziennie:evil_lol: [url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Rotka---psia-pieknosc-za-kratami,18678]Rotka - psia piękność za kratami - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url] Quote
Ola la Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewzynki udalo sie! Rotka jest w dzisiejszym Metrze:multi::multi::multi: Nie wiem czyj to telefon podawalam w ogloszeniu ale mam nadzieje ,ze dzis sie rozdzwoni!:multi: zaczyna sie na 604 Obok Rotki jest moj kochany Misio i mialam juz jeden telefon powazny wiec mysle ,ze o Rotke tez ktos juz dzwonil:cool3: Kochana trzymam kciuki:loveu: Quote
wiq Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ola la, super!:multi: trzymam kciuki, za Rotkę i Misia! Quote
Ola la Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ja tez sie ciesze:loveu: bardzo mi Rotka na sercu lezy:loveu: ciekawe komu sie ten tel. rozdzwoni(miejmy nadzieje):lol: Quote
Negri_2008 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Cioteczki, spróbujmy zebrać do kupy sprawę zwiazaną z ogłoszeniem Rotki w MP. Najważniejsze są oczywiście pieniądze. Proponuje abyśmy ustaliły cenę ogłoszenia do około 125 zł (zdjęcie 55 zł i 7 linijek tekstu). Te cioteczki, które oferowały tymczasowo założyć za ogłoszenie do czasu wycofania ich z AFN niech określą ile mogą założyc; :oops: ja daję 40 zł :oops: Quote
wiq Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ja mogę 50 zł, ale w przyszłym mies. (czyli już wkrótce:evil_lol:) Quote
Recommended Posts