Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri, no to przyszykuj takie ogłoszenie za powiedzmy 100 zł..
Widzę, że musimy się za to wziąć we 3 z Ola la i ew. dziewczynami wolontariuszkami, bo coś nie ma chętnych ;)
trzeba się będzie zrzucić na to ogłoszenie, wziąć fakturę z MP i na tej podstawie AFN zwróci pieniądze.

chyba, że ktoś ma 100 zł pod ręką, bo ja w tym mies. niestety nie:evil_lol:

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiec to tak... ja 100 tez pod reka jakims cudem nie mam heh ;)
Ona jest piekna dziwne ,ze nikt jej nie chce...szkoda ze nia w Rotki okolicach jakichs akcji adopcyjnych... u nas nieraz bardzo zwyczajne psiaki i niemlode zazwyczaj znajduja na takiej akcji domek...

Posted

Wreszcie jakiś odzew :evil_lol:
Już się martwiłam, że nikt nie podejmuje tematu a ja sama niewielę mogę zrobić :shake:. Szkoda suni, wiele przeszła...

Za 100 ogłoszenie będzie maleńkie, bo samo zamieszczenie zdjęcia kosztuje 55 zł. Zrobię taki tekścik powiedzmy poglądowy i zobaczymy co dalej ;)

Widzę problem:
Zamieszczenie ogłoszenia możliwe jest po dokonaniu przelewu i dostarczeniu faksem dowodu wpłaty.
Czyli musimy wcześniej mieć pieniądze na ogłoszenie.

Niech osoba która ma rozeznanie w finansach suni wypowie się na wątku, w jaki sposób można skorzystać ze zgromadzonych pieniędzy.

Posted

Skoro Canev przesłała dla Roty jeszcze 50 zł:multi: można i je na to ogłoszenie przeznaczyć.. Canev, co Ty na to?

Negri, AFN działa tak, że po przedstawieniu faktury zwraca kasę, więc trzebaby na to ogłoszenie ''wyłożyć''. Ja mogę ewentualnie, ale dopiero w następnym miesiącu..:shake:

Chyba, żeby poprosić AFN o bezpośredni przelew na konto redakcji..
zaraz poszukam, kto się tym zajmuje ;)

Posted

[quote name='wiq']Skoro Canev przesłała dla Roty jeszcze 50 zł:multi: można i je na to ogłoszenie przeznaczyć.. Canev, co Ty na to?

Negri, AFN działa tak, że po przedstawieniu faktury zwraca kasę, więc trzebaby na to ogłoszenie ''wyłożyć''. Ja mogę ewentualnie, ale dopiero w następnym miesiącu..:shake:

zaraz poszukam, kto się tym zajmuje ;)[/quote]

Jeśli będą kłopoty ja dołożę trochę kasy i poczekam na zwrot z AFN :p.
Mamy sporo czasu - do 5 maja

Posted

[quote name='wiq']Skoro Canev przesłała dla Roty jeszcze 50 zł:multi: można i je na to ogłoszenie przeznaczyć.. [B]Canev, co Ty na to?[/B]

zaraz poszukam, kto się tym zajmuje ;)[/quote]

Zgadzam się na wszystko, co pomoże suni w znalezieniu domku:loveu: Trzymam mocno kciuki!

Posted

tak wiq ja robilam Rotce allegro ale odzew chyba byl znikomy a wlasciwie wcale go nie bylo:placz:

Odnowilam przed chwilką Rotce ogloszenie na cafeanimal...moze dadzą ja jutro do Metra:lol:Oby....
no nic będe ich dręczyc i bombardowacRotką codziennie:evil_lol:
[url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Rotka---psia-pieknosc-za-kratami,18678]Rotka - psia piękność za kratami - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url]

Posted

Dziewzynki udalo sie! Rotka jest w dzisiejszym Metrze:multi::multi::multi:

Nie wiem czyj to telefon podawalam w ogloszeniu ale mam nadzieje ,ze dzis sie rozdzwoni!:multi:
zaczyna sie na 604

Obok Rotki jest moj kochany Misio i mialam juz jeden telefon powazny wiec mysle ,ze o Rotke tez ktos juz dzwonil:cool3:

Kochana trzymam kciuki:loveu:

Posted

Cioteczki, spróbujmy zebrać do kupy sprawę zwiazaną z ogłoszeniem Rotki w MP.

Najważniejsze są oczywiście pieniądze. Proponuje abyśmy ustaliły cenę ogłoszenia do około 125 zł (zdjęcie 55 zł i 7 linijek tekstu).

Te cioteczki, które oferowały tymczasowo założyć za ogłoszenie do czasu wycofania ich z AFN niech określą ile mogą założyc; :oops:

ja daję 40 zł :oops: