Asior Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Proszę państwa oto Hary (potter :diabloti:) Hary jest młody, ma ok 2 latek, jest strasznie wesoły i przytulaśny :) Zaczepia ludzi idących koło jego klatki... Doprasza się o pieszczoty... Nie mozna go ominąć bez zauważenia... No sami popatrzcie, czyż nie jest boski :loveu: UŚMIECHA SIĘ DO NAS :) Quote
Ank@ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Harry Potter wlatuje na miotle na pierwszą :lol: Quote
Asior Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Harry zrobił sie bardzo niedobry :( warczał na P. Ulę.... jest ssssstrasznie agresywny do psów :shake: Quote
MajeczQa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :( Harruś...on jest taki cudowny... Na niego tak źle ten kojec działa... A takie mądre psisko. Już nawet tak nie szarpie się na smyczy. Że przy nodze chodzi to nie powiem tak do końca, ale powoli mu się udaje być coraz bardziej posłusznym. Już nawet reaguje na siad jak zobaczy psa, a w jego przypadku opanować go przy psach to jest cięzka sprawa... i łapkę podaje, i drugą. On jest bardzo mądrym psiakiem tylk ma za dużo energii. Do psów ja bym powiedziała, że się trochę opanował. Już jak się idzie z nim przez kojce to nie leci do każdego który zaszczeka, a jak już mu się zapomni, to go wystarczy przywołać do porzadku i jest spokój... ale gorzej z ludźmi... Co mu z tymi ludźmi ostatnio odbiło. On do samej bramy patrzy czy ktoś nie wchodzi a jak wejdzie to tak ujada jak opętany.... Ostatnio nawet jakichś dwóch facetów na niego zerkało pod kątem psa strózującego (oni mi się nie podobali zbytnio, ale to już inna sprawa) ale jak Harry zaczął się na nich potwornie rzucać to już nawet patrzeć na niego im się odechciało. A jak tak ktoś przyjdzie go zaadoptować a on z zębami się będzie rzucał i szansa przepadnie?? Zauważyłam że on bardziej do facetów. Do kobiet też. Ale do kobiet jak wyczuje że ktoś się boi. Np p Ula już się obawia do niego podejść, bo warknął na nią parę razy, a on to wyczuwa i sobie mruczy. Niby pogłaskać się da potem ale skąd to mruczenie? Do mnie jest misiek straszny. Wyczuwa , ze ja sobie nie dam ani się szarpać na smyczy ani jakichś innych cudów wyprawiać. Ostatnio jak zaatakował jakiegoś wchodzącego do azylu faceta i jak na niego podniosłam głos, to się aż do ziemi przypłaszczył. Może on poprostu potrzebuje kogoś stanowczego... Może on taki jak mój, że zdominuje każdego kto tylko jakąś słabość przejawia? Tyle że mój to mały kundel, który najwyżej się do nogawki przyczepi, a takiego wielkoluda to się wszyscy boją... :( To jest dobre psisko, tylko jemu odpowiedniego człowieka potrzeba... Quote
MajeczQa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 O rety.. ile napisałam .. nawet nie sądziłam że mi tyle tego wyszło.. Ale o nim to ja mogę eseje pisać...on mój ukochany jest.:loveu: Quote
Asior Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Majka, ale on był strasziwie milutkim psiakiem na początku.... nie reagowała na psy, do ludzi się przymilał a teraz jak by go piorun strzelił normalnie :( Quote
MajeczQa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja wiem , że on był. On dalej jest milutki, tylko nie do wszystkich. Ciekawa jestem czemu tak nagle mu odbiło... Innego rozwiązania jak ześwirowanie w kojcu nie widzę. Przecież mu nikt nic nie zrobił złego w azylu... A na p Ulę czemu warczy nagle? Przecież ona mu nic nie zrobiła nigdy złego.Teraz pewnie dlatego że się go boi i podchodzi do niego bardzo niepewnie, wyciąga rękę a zaraz się cofa, to on warczy. Ale skądś mu się musiało zacząć... Przecież to taki miły psiak... Trzeba by to było jakoś spróbować zatrzymać nim się tak nakręci że nie będzie się go dało wyprowadzić z kojca. Tylko jak? Quote
MajeczQa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Czemu nikt do Hariczka nie zagląda?? Czyżby się go wszyscy wystraszyli?? ;) Quote
Asior Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ja nie ogarniam juz tyle mam wątków w subskrypcji :roll: Quote
MajeczQa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No wiesz... akurat nasze zagladanie nie pomoże zbyt wiele, tu by się przydał ktoś z ogrodem i chęcią na wielkiego i przymilastego psiaka. i czasem na jego układanie... Quote
MajeczQa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 nikt nie zaglada do Hariczka?? Dzisiaj był bardzo grzeczny. Spacerował "przy nodze" ( w kązdym razie nie szarpał się),nie szczekał na psy ani na ludzi ( nooo.. prawie), bardzo się przymilał i cieszył, a potem go ładnie wyczesałam, bo strasznie mu sierść wyłaziła i tak mało estetycznei wyglądał.... Jest teraz śliczniuuutki :loveu: on wogóle jest śliczniutkiii :loveu::loveu: Quote
Asior Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 potwierdzam, Haruś bardzo dziś grzeczny.. tylko zgrubł oookropnie... Quote
MajeczQa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A tam zgrubł...:lol: Dobrej budowy jest chłopak. Kawał psiura. Następnym razem trzeba bedzie go obfocić. Takie ładne ma futełko wyczesane :) Dobre psicho się z niego robi :p:p Proszę, jak Majeczka na wszystko dobrze wpływa :D :lol::eviltong: Quote
Asior Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Majka, no niegadaj, bo tłusty jest jak niewiem co... brzuch miał większy niż klatka piersiowa... Quote
MajeczQa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 oj tam już tłusty :D :P Zjadł sobie obiadek i mu sie brzuszek napełnił. Piękny, dobrze zbudowany pies i tyle ;) Nie mów o moim Harriczku że on gruby! :eviltong::eviltong:On najpiękniejszy jest. :loveu: Quote
Asior Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Twoim????? on jest mój, tylko Ci go pozyczyłam :p Quote
Asior Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='MajeczQa']Coś taka skąpa nagle się zrobiła?? Nie wiesz , że się trzeba dzielić z przyjaciółmi? ;P A przynajmniej z młodszymi koleżankami, które tak wiernie za Tobą wszędzie się plątają ;)[/QUOTE] no dobra, dobra, pożycze Ci na chwile :eviltong: Quote
MajeczQa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Coś taka skąpa nagle się zrobiła?? Nie wiesz , że się trzeba dzielić z przyjaciółmi? ;P A przynajmniej z młodszymi koleżankami, które tak wiernie za Tobą wszędzie się plątają ;) Quote
MajeczQa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Popsuwały się zdjęcia w pierwszym poście chiba... :( Quote
Recommended Posts