czia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Pilnie 3 szczeniaki ok. 7 tygodniowe potrzebują domu. Ich matka to mała suczka (zdjęcie jej załączam też bezdomna - poszukuje domu). Suczka typowo domowa, bardzo łagodna i ufna, mieszkają w prowizorycznie skleconej budzie na budowie, gdzie została wyrzucona ze szczeniakami. tel. 661 123 782, 609 042 782 Quote
beka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Jakie piękne kuleczki, czy one sa tam bezpieczne?? Quote
czia Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 już są bezpieczne, jadą do hoteliku z mamusią, a jeden już prawie ma domek:roll: Quote
czia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 cały czas szukamy domku, hotelik to nie to samo co swój własny domek! Jedna kluska już zaadoptowana- ten biały z pierwszego zdjęcia! Quote
beka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Są piękne wieć z domkami chyba nie bedzie problemów :) Quote
zuzlikowa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dobranoc psia rodzinko!!!:loveu::loveu: A my podnosimy cichutko,cichutko:cool3:...po domki...cieplutkie...własne! I hop:multi: Quote
czia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dzięki cioteczki, że zaglądacie, maluchy podnosimy.;) Quote
żabusia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 I co z tą rodziną? Można prosić o aktualne wieści? Quote
czia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 mama szuka domku dzieciaki w domkach. Quote
żabusia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A czy jest możliwość wysterylizowania mamy? Przecież to takie ważne aby za chwilę znów nie miała szczeniaczków. Jeżeli to sprawa pieniędzy to na zabieg się złożymy. Pomyśl o tym proszę, to BARDZO ważne. Bezdomnych zwierząt jest tak dużo a bez sterylizowania suk będzie ich coraz więcej i więcej. Im jest ich więcej, tym więcej z nich cierpi bezdomność, głód, okaleczenie. Daj proszę znać czy dałabyś radę się tym zająć. Koszt to pewnie ze 200 pln, zabieg trwa do godziny, potrzebny samochód i trochę czasu. W niektórych klinikach można sunię zostawić na dobę po zabiegu tak na wszelki wypadek. Choć ja sterylizowałam sześć swoich suk i nigdy nie próbowały sobie ranki rozdrapywać. Można też ubrać ją na dzień, dwa w specjalny kaftan dla pewności. Jak nie masz samochodu to na dogo na pewno ktoś mógłby Ci pomóc w transporcie suńki. Czy mogłabyś się tego podjąć? Jak sądzisz? Quote
czia Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Nie martw się , mama na pewno zostanie wysterylizowana, jest pod opieką- nadzorem koleżanki z TOZ, my wszystkie nasze suki sterylizujemy. Ta sunia nie podlega bezpośrednio mi, każda z nas ma jakieś psy, suki , koty pod opieką, i ich bezpośrednich opiekunów, karmicieli. Każda za jakieś odpowiada, ja tylko wszystkim robię ogłoszenia na dogo. Poproszę koleżankę o świeże informacje. Quote
żabusia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ulżyło mi. Dzięki! I czekam na te aktualne wieści. Quote
Recommended Posts