kiiniaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Kolejny dramat!!! Kolejna niewinna ofiara człowieka- zwyrodnialca bez uczuć- pseudo hodowcy. Chce mi się płakać, wyć i wrzeszczeć!!! A co ma powiedzieć ONA, wychudzona, przestraszona, drobniutka bokserka Megi? Całe życie za pewne spędziła w boksie, albo w oborze, i służyła „swojemu panu”. Rodziła szczeniaki w ilościach ogromnych żeby „pan” miał na życie i rozrywkę. Łatwa kasa „TANIO BOKSER PO RODOWODOWYCH RODZICACH- cena do negocjacji” :snipersm: Wszystko ma swój kres, możliwości Megi do zarabiania pieniędzy dla „swojego pana” też. Jako zbędna i nie użyteczna, sunia została wywieziona do lasu… ot historia jakich wiele, ale szlak mnie trafia!!! Megi jest w schronisku, w boksie na zimnie, przerażona!!! Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Megi nie jest z gatunku tych co skaczą i kleją się do człowieka. Jest nieśmiała i wyraźnie zdezorientowana, dlatego w ząbki nie zaglądałam. Wydaje mi się że wiekowa nie jest:roll: Przez kratę dawała się dotknąć, w boksie już się wycofywała... ale z ręki chętnie jadła więc jestem pełna optymizmu;) Warunek jest jeden -musi bezwzględnie i jak najszybciej opuścić schronisko!!! Quote
malagos Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 straszna bieda :shake: taka chudzieńka i wynędzniała :-( Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Jak żyję nie widziałam tak smutnego boksera... zdjęcia nie oddają tego w pełni...:-( Quote
AgaiTheta Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 kiiniaa dobiłaś mnie!!! Nie miało być aż tak źle!!!!! Napisz mi na pw dokładna nazwę miejscowości, bo coś naknociłam. Nie jestem pewna na 100%, bo mamy zapsienie, ale myślę, że będziemy działać i to biegusiem. Pozwoliłam sobie skopiować Twój tekst, bo oddaje w pełni i moje emocje! ZGROZA!!!!! Quote
żuraw Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 jaka bidulka:placz::placz: gdzie ona jest? trzeba ją wyciągnąć jak najszybciej Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 w schronisku w okolicach Wawy, niestety:shake: Quote
idusiek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 nie takie niestety- wiemy gdzie jest zatem błagamy o pomoc - gdyby nikt jej nie widział ,to nadal nie miałaby szans - teraz ma, TYLKO KTO JEJ POMOZE? :-( Quote
Ulka18 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jesooo, jaka bida :placz: Kiedy wreszcie prawo zacznie chronic zwierzeta i skoncza sie te pseudohodowle :angryy: gdyby ludzie mieli wieksza swiadomosc krzywdy zwierzat w pseudohodowlach, to by szczeniakow z takich zrodel nie kupowali :shake: Quote
GrubbaRybba Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nawet nie wiem, co napisać. Serce mi pękło... :placz: PS - Jak ona zachowuje się w stosunku do psów? Quote
kiiniaa Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Myślę że lepiej czuje się w towarzystwie psów niż ludzi -niestety:shake: Jest z sunią w boksie i nie ma żadnych problemów Quote
żuraw Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 był ktoś u niej w międzyczasie? Jak ona teraz się zachowuje- daje podejść do siebie? rany jak mnie jest jej szkoda miałam kiedyś boksię przez 14 lat, i taka minka u boksia jest straszna, aż boli:placz: Quote
ludwa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Można rozwieszać plakaty pt. SMUTEK. W pełni oddaje to uczucie Quote
Negri Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 hej, mam kilka rodzin w Niemczech chętnych na boksera, prześle fotki i jak coś będę się z Wami kontaktować. Domy oczywiście sprawdzone i zdj po adopcji gwarantowane;) Quote
idusiek Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Negri a moze naszego Hammerka oddasz przy okazji ? on tez z Wrocławia ;) i szuka domku a domku nie widać...:-( Taki bokserowato- dogowaty jest Quote
dii Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ona jest piękna, :loveu: . Pewnie ludzie zrobili jej dużą krzywdę :oops: , bo boksery uwielbiają kontakt z człowiekim ale w odpowiednim domu wyjdzie na prostą ;) Mój obecny psiul też w schronisku nie dawał się pogłaskać a taraz po prawie trzech miesiącach to przylepa straszna i nawet daje się wycałować :lol: (nadrabia stracony czas) . Quote
Negri Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 idusiek napisał(a):Negri a moze naszego Hammerka oddasz przy okazji ? on tez z Wrocławia ;) i szuka domku a domku nie widać...:-( Taki bokserowato- dogowaty jest Pewnie ;) Podeślij mi tylko jego wątek jak ma lub opis i zdj a coś się znajdzie :) Organizacja, domki są sprawdzone, współpracuje z nimi ponad 2 lata. Także coś poszukamy i znajdziemy;) Quote
AgaiTheta Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Sunia bezpieczna na SGGW :) Zainstalowana w ciepłym boksie. Jutro obadamy stan zdrowia. Quote
kiiniaa Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Sunia jest cuuudowna, jestem zakochana bez pamięci. Okazała się super zabawową i przytulaśną dziewczynką. Skacze, chrumka, przeciąga zabawki, te piszczące jeszcze troszkę ją onieśmielaja, ale niedługo za pewne:evil_lol: W samochodzie załapała troszkę ciepełka, psów już dookoła nie było i dziewczyna od razu odżyła. Wetki oceniły ja na 1 do 1,5 roku Młoda, śliczna, rozrywkowa do kochania!!!:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
idusiek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 super. fajnie, ze będzie szukała domku w bezpiecznym miejscu ;) Quote
dii Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To super :multi: , teraz już tylko :kciuki: żeby domek szybko się znalazł :roll: Quote
żuraw Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kiiniaa napisał(a):Sunia jest cuuudowna, jestem zakochana bez pamięci. Okazała się super zabawową i przytulaśną dziewczynką. Skacze, chrumka, przeciąga zabawki, te piszczące jeszcze troszkę ją onieśmielaja, ale niedługo za pewne:evil_lol: W samochodzie załapała troszkę ciepełka, psów już dookoła nie było i dziewczyna od razu odżyła. Wetki oceniły ja na 1 do 1,5 roku Młoda, śliczna, rozrywkowa do kochania!!!:loveu::loveu::loveu::lol: ?;):multi: jestem, nie wyjechałam jak by co :) Quote
Recommended Posts