lonka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9074/p8130195cj9.jpg[/IMG]
lonka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Gratuluje p.bogusi ukonczenia Ml.Ch Gawisia i 3 lokaty na grupach hodowlanych!!!:loveu: :loveu: :loveu:
dianthus Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='slaweknowicki']Namiocik przetestowany , kompletny i ładniusi , przy rozkładaniu mało pylica nie dostałem ale zadowolenie i tak duże . Dzięki Dianthus...[/quote] A co w domu rozkładałeś :evil_lol: ??? Na zdjęciach od Lonki po kolei: -MARA Red-Amo Zw.Młodzieży -NEFRETETE Na Przykład -j.w. -KISS WITH ROSESS Dianthus -RAPSODIA Dwa Gangi- weteranka -BIRIBISSI Hypeastrum -SOUND OF MUSIC Solarisavis Pozdrawiam
carotina Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='dianthus'] -SOUND OF MUSIC Solarisavis Pozdrawiam[/quote] Solaris avis MUSIC OF LOVE;)
dianthus Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Fotki: -kl.młodzieży -GINEVRA i KISS WITH ROSESS -FASCYNACJA Wark-Ot i GINEVRA -FASCYNACJA -NEFRETETE -J.W -MUSIC OF LOVE ;) -TOYA Farabi Pozdrawiam
lonka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='dianthus']A co w domu rozkładałeś :evil_lol: ??? Na zdjęciach od Lonki po kolei: -MARA Red-Amo Zw.Młodzieży -NEFRETETE Na Przykład -j.w. -KISS WITH ROSESS Dianthus -RAPSODIA Dwa Gangi- weteranka -BIRIBISSI Hypeastrum -SOUND OF MUSIC Solarisavis Pozdrawiam[/quote]mała pomyłka;) nie rapsodia na fotkach tylko suczka Yaki.
lonka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :loveu: Na 3 fotce od dołu ciocia Neci -Madam Baterflaj.:cool3:
dianthus Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='lonka']:loveu: Na 3 fotce od dołu ciocia Neci -Madam Baterflaj.:cool3:[/quote] Ja tam nic nie będzę mówić,ale powiem [B]OPISUJCIE WKLEJANE ZDJĘCIA!!!:cool3: [/B] Pisałam,że nie mam katalogu:evil_lol: .A na "optykę"można psiaki pomylić. Pozdrawiam
lonka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='dianthus']Ja tam nic nie będzę mówić,ale powiem [B]OPISUJCIE WKLEJANE ZDJĘCIA!!!:cool3: [/B] Pisałam,że nie mam katalogu:evil_lol: .A na "optykę"można psiaki pomylić. Pozdrawiam[/quote]Klasy posredniej nie widzialam:cool3: bo byłam jusz na MP :roll: a kazdy wie kto na fotkach i moze się "przyznac":lol: do swoich pociech:loveu:
dianthus Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='lonka']Klasy posredniej nie widzialam:cool3: bo byłam jusz na MP :roll: a kazdy wie kto na fotkach i moze się "przyznac":lol: do swoich pociech:loveu:[/quote] A wg mnie to nie OYA tylko BOLS albo FASCYNACJA :evil_lol: . A przyznać się to by faktyczne mogli.
Yaki Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='dianthus']A wg mnie to nie OYA tylko BOLS albo FASCYNACJA :evil_lol: . A przyznać się to by faktyczne mogli.[/quote] Iwonko :lol:,Ala ma racje to jest moja OYA,suczka z klasy mlodziezy. A zdjecia swietne,gratulacje dla mlodej fotoreporterki:lol: :lol: :lol:
Goja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 lonka czy mogę wkleić na swoją stronę www twoje zdjęcia mojego psa? proszę ja nie mam takich ładnych
Marcin M Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Wykaz przyjętych Shih Tzu: [B][U]Psy Klasa Młodzieży: [/U][/B][LIST=1] [*]MAIUS Red-Amo [*]GAWAIN Ad Acte[/LIST][B][U]Psy Klasa Pośrednia: [/U][/B][LIST=1] [*]BEN-CZEN z Sypniewskiej osady[/LIST][U][B]Psy Klasa Otwarta: [/B][/U][LIST=1] [*]VIVAT WIELKI SZU Martel[/LIST][U][B]Suki Klasa Młodzieży: [/B][/U][LIST=1] [*]KISS WITH ROSES Dianthus [*]GINEVRA Ad Acte [*]CLEO Tiramisu[/LIST][B][U]Suki Klasa Pośrednia:[/U][/B] [LIST=1] [*]BIRIBISSI Hipeastrum[/LIST][U][B]Suki Klasa Otwarta: [/B][/U][LIST=1] [*]ULTRA-TOP Astarte Gold[/LIST]
Marcin M Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='carotina']kto sędziuje??[/quote] Kornelia Butrimova - Litwa
lonka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Goja']lonka czy mogę wkleić na swoją stronę www twoje zdjęcia mojego psa? proszę ja nie mam takich ładnych[/quote]oczewiście że możesz:lol:
Goja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 elonka dizęki za pozwolenie wstawię i postaram się zrobić pożadek z polskimi literami
marynia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Wkleiłam swoje szczeniaczki na "gryfoniki", więc żeby było sprawiedliwie wklejam zdjęcie 3 miesięcznej dziewuszki - należącej do mojej mamy [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/6161/harvest1kh6.jpg[/IMG]
slaweknowicki Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Cisza jak makiem zasiał... :diabloti: :diabloti: :diabloti:
carotina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='slaweknowicki']Cisza jak makiem zasiał... :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] czyżby przed burzą:diabloti: ...?
slaweknowicki Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Miejmy nadzieje ze nie. Pochwalcie się proszę czy zgłosiliście swoje psy na wystawę światową w poznaniu
slaweknowicki Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Carotina jak tam zdjęcia z Gdyni ?? podobają się ??
carotina Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='slaweknowicki']Carotina jak tam zdjęcia z Gdyni ?? podobają się ??[/quote] a tak:multi: :loveu: bardzo dziękujemy:-D szczególnie colcia:diabloti: ma fajne ujęcia:eviltong: :mdrmed:
lonka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='marynia']Wkleiłam swoje szczeniaczki na "gryfoniki", więc żeby było sprawiedliwie wklejam zdjęcie 3 miesięcznej dziewuszki - należącej do mojej mamy [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/6161/harvest1kh6.jpg[/IMG][/quote]Kasiu zapomnialas napisac rodzicow malej niunki:mad:
Marcin M Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Marcin M']Wykaz przyjętych Shih Tzu: [B][U]Psy Klasa Młodzieży: [/U][/B][LIST=1] [*]MAIUS Red-Amo - lok. II, oc. dosk. [*]GAWAIN Ad Acte - lok. I, oc. dosk., Zw. Mł., III BiS Junior[/LIST][B][U]Psy Klasa Pośrednia: [/U][/B][LIST=1] [*]BEN-CZEN z Sypniewskiej osady - ???[/LIST][U][B]Psy Klasa Otwarta: [/B][/U][LIST=1] [*]VIVAT WIELKI SZU Martel - ???[/LIST][U][B]Suki Klasa Młodzieży: [/B][/U][LIST=1] [*]KISS WITH ROSES Dianthus - lok. III, oc. dosk. [*]GINEVRA Ad Acte - lok. II, oc. dosk. [*]CLEO Tiramisu - lok. I, oc. dosk., Zw. Mł.[/LIST][B][U]Suki Klasa Pośrednia:[/U][/B][LIST=1] [*]BIRIBISSI Hipeastrum - lok. I, oc. dosk., CWC[/LIST][U][B]Suki Klasa Otwarta: [/B][/U][LIST=1] [*]ULTRA-TOP Astarte Gold - lok. I, oc. dosk. CWC, BOS, BOB[/LIST][/quote] Takie mam informację z toruńskiej wystawy. Jeżeli ktoś zna szczegółowe wyniki proszę o napisanie. Gratulacje dla wszystkich wystawców.
Recommended Posts