Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']Trudno nie zgodzic sie ze [B]slawkiemnowicki[/B].

Jak widze, niektorzy zapomnieli, ze Forum to nie ring, ani miejsce na odreagowanie swoich frustracji.
Doprawdy nie czesto spotyka sie tutaj z takim jadem jaki z siebie leje [COLOR=red]Dianthus[/COLOR]. Jesli nie stac Ci na minimum zyczliwosci i konstruktywnej pomocy, lepiej abys swoja chec upodlenia drugiego czlowieka zostawila dla siebie. I pomyslec, ze robisz to w imie szerzenia wiedzy i swiadomosci o rasie. Patrzac na Twoje podle teksty, mozna stwierdzic ze jest to najbardziej przewrotne i obrzydliwe tlumaczenie.

Mod[/quote]

Drogi Moderatorze i forumowicze źle odbieracie Dianthus. Osoba ta ma taki styl bycia co czyni ją inną niż pozostałych na forum ale to nie może być powodem ataku teraz na jej osobę. To hodowczyni z wieloletnim stażem i pewne posty i wypowiedzi mogą ją drażnić. Poza tym nich moderator popatrzy obiektywnie od kiedy rozpoczęła się ta "zajadła walka".
Pozdrawiam Was wszystkich i życzę dojścia do jakiegoś wspólengo porozumienia.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lonka']Za wszystkie błędy przepraszam, ale mam dopiero 13 lat kochanie czlowiek cale zycie sie uczy.[/quote]

O co w tym chodzi?? No ja chciałam tylko powiedzieć, że jeżeli w moim tekście było coś źle to że ja jestem jeszcze bardzo młoda... ;) A to kochanie to fajne było... podoba mi sie :P <hahaha>

Staż, wiek... itd. nikogo nie upoważnia do ubliżania drugiej osobie :/ Ale to tak na marginesie.

Mam pomysł <hahaha>. Co się żadko zdarza:P Może zróbmy sobie taki hm... no jakby funklub Shih Tzu :P Np. nie wiem w podpisie ustawimy jakiś wspólny obrazek, albo coś podobnego... Jesteście za??

To tylko tak, żeby zaspokoić atmosfere i się w coś "pobawić" bo po co się ciągle kłócić?? Hm... :)

Serdecznie pozdrawiam serdecznych ludzi...

Posted

chcialam napisac to co napisalam ze uczymy sie cale zycie.A kochanie.....pozwolilam napisac to bo masz ....lat;)
Mam pomysł <hahaha>. Co się żadko zdarza:P Może zróbmy sobie taki hm... no jakby funklub Shih Tzu :P Np. nie wiem w podpisie ustawimy jakiś wspólny obrazek, albo coś podobnego... Jesteście za??niestety na kompie jestem zielona i nie umiem umieszczac takie rzeczy:oops:

Posted

[quote name='Psiarka']
Staż, wiek... itd. nikogo nie upoważnia do ubliżania drugiej osobie :/ Ale to tak na marginesie.

[/quote]

Zgadzam się z Tobą że nic nie upoważnia do ubliżania drugiej osoby ale .... No właśnie, weź wczuj się w taką sytuację jesteś hodowcą psów, pani X kupuje od Ciebie psa i nie kontaktuje się z Tobą jako hodowcą odnośnie pielęgnacji, wystawiania czy żywienia tylko pisze na forum i w jakiś sposób ośmiesza Ciebie jako hodowcę i siebie. Czy nie trafiłoby Cię??? Mało się udzielam na forum ale widzę że coś jest tu nie halo. Nie mam zamiaru rozpętać kolejnej "wojny" tylko miło z Wami spędzać czas.

Posted

[quote name='Candy']Drogi Moderatorze i forumowicze źle odbieracie Dianthus. Osoba ta ma taki styl bycia co czyni ją inną niż pozostałych na forum ale to nie może być powodem ataku teraz na jej osobę. To hodowczyni z wieloletnim stażem i pewne posty i wypowiedzi mogą ją drażnić. Poza tym nich moderator popatrzy obiektywnie od kiedy rozpoczęła się ta "zajadła walka".
Pozdrawiam Was wszystkich i życzę dojścia do jakiegoś wspólengo porozumienia.[/QUOTE]

Candy,

Ja Cie bardzo prosze ... Wiem, ze chcesz usprawiedliwic najogledniej ujmujac ten przeszywajacy nietakt Dianthus, ale wybacz ... żaden staz, doswiadczenie, ani styl bycia nie moze usprawiedliwiac delikatnosci walca drogowego z jaka pisze posty ta Uzytkowniczka.
Dla mnie Dianthus jest normalnym uzytkownikiem, jak kazdy inny ... Oceniam Ja po tym co pisze i niestety ocana ta jest zdecydowanie negatywna.
Poza tym watek ten nie jest prywatnym folwarkiem Dianthus, wiec straszyc swoja osoba moze na wlasnym podworku, a nie tutaj ...

Dla mnie EOT.

W.

Posted

[quote name='lonka']chcialam napisac to co napisalam ze uczymy sie cale zycie.A kochanie.....pozwolilam napisac to bo masz ....lat;)
Mam pomysł <hahaha>. Co się żadko zdarza:P Może zróbmy sobie taki hm... no jakby funklub Shih Tzu :P Np. nie wiem w podpisie ustawimy jakiś wspólny obrazek, albo coś podobnego... Jesteście za??niestety na kompie jestem zielona i nie umiem umieszczac takie rzeczy:oops:[/quote]

E tam lonka:P Pomoge CI:p Tylko może zaczekajmy jeszcze na odzew ze strony innych ok ??

Pozdrawiam serdecznie, serdecznych ludzi.

Posted

przepraszam że żyję przepraszam że zadaję pytania i przepraszam że weszłam na to forum

zrobiłam to bo wydawało mi się że stwożono je poto aby doświadczeni właściciele chodowcy i wystawcy pomagali początkującym w ich pierwszych krokach no ale widzę że się pomyliłam

ok już nie bendę zadawać pytań

ps [B]
poco w takim razie dodaliście nowy wątek o pielęgnacji psa jeżeli zadawanie pytań was drażni

[/B]

Posted

[quote name='Goja']przepraszam że żyję przepraszam że zadaję pytania i przepraszam że weszłam na to forum

zrobiłam to bo wydawało mi się że stwożono je poto aby doświadczeni właściciele chodowcy i wystawcy pomagali początkującym w ich pierwszych krokach no ale widzę że się pomyliłam

ok już nie bendę zadawać pytań

ps [B]
poco w takim razie dodaliście nowy wątek o pielęgnacji psa jeżeli zadawanie pytań was drażni

[/B][/quote]
goja na priv wysle ci moj numer gg jak bedziesz miala pytania to tam pisz w miare moznosci bede sie staral odpisywac

pozdrawiam

Posted

:) Rybko niedługo tłusty czwartek, powiedz mi z tego przepisu co mi dałaś ile sztuk wychodzi? Bo ja bym chciała duuuużo :) Może powinnam powiekszyć proporcje??

Posted

[quote name=':)']Panie Slawku,czy ja tez moge Pana numer gg? Tak w razie czego?? GOja... ja tez chetnie z Toba porozmawiam...[/QUOTE]

To jak będzie z tymi pączkami ??

Posted

[quote name='Goja']ja dbam o linię :eviltong: najwyżej dwa mi się zmnieszczą :razz:[/QUOTE]

Ja nie twierdze że zjem wszystkie :lol: , mam dużą rodzinke :cool3: :lol:

Posted

[quote name='Goja']orasek jak upieczesz to wyślij mi je pocztą też chcę sprubować;)[/QUOTE]

Jasne tylko priorytety czasem idą jak zwykła paczka (4 dni a nie 1) więc mogą być już nie do zjedzenia hehehe :)

Posted

No nareszcie jakas luźniejsza atmosfera.. przez pewien czas sie nie odzywałam bo az strach bylo cos powiedziec :p..raz sie odezwałam i wkleiłam fociaki Oleczka ale nikt nawet uwagi nie zwrocił :-( tak byli wszyscy zajęci nazwijmy to dyskusja..

Posted

[quote name='rokitnik']Witaj Lonka, mam nadzieję, że miło będzie się nam rozmawiać :)[/quote]masz shih-tzaczki? to się pochwal nam.:cool3: Milo bedzie nam poznac;)
Karlajn widzialam Oliwerka.;) Napisz ile on teraz ma?

Posted

W walentynki 5 miesięcy skończył, skubany rośnie szybciutko strasznie :lol: ostatnio sobie przeglądałam fotki jak tylko go odebrałam to takie maleństwo a teraz juz 5 kg wazy:oops::oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...