DG32 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Na razie zrobiłam alegratke: alegratka Jak coś poprawić, zmienić to piszcie. Quote
danka1234 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Jestem,jakby sobowtór Antosia tyle że jest problem z zostawaniem w domu,najlepiej do domu w którym nie będzie zostawał za długo sam albo domek,trzeba szukać takiego nie ma rady. To biorę sie za ogłoszenia,DG pytała czy jej ogłoszenie jest ok.odpowiedzcie to zrobie z tą samą treścia. Quote
Isadora7 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Aukcja allegro dla Kuby: Jamnik Kuba szuka kochającego domku (481828918) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
DG32 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ola164 napisał(a):Umieściłam Kube na 1 stronie na jamnikach do adopcji. Danka to znowu Ty, czy to już Ola :diabloti:. Quote
Ola164 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Umieściłam Kube na 1 stronie na jamnikach do adopcji. Quote
danka1234 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 DG32 napisał(a):Danka to znowu Ty, czy to już Ola :diabloti:. jak zwykle ja .:oops: Quote
muro Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 rety dziewczyny, nie spodziewałam sie takiego odzewu:oops:, dziekuje za allegro i ogloszenia, miejcie cierpliwosc do mnie- net mi chodzi jak czołg:mad: jak sie moge zalogowac i odpisac to sukces:angryy: wytrzymuje na razie bez problemy z czystoscia- sama jestem zdziwiona;), dzis rano wył od 5:30-do 9:00:( :-( na tyle mu chyba sił srarczyło, plakaty zrobie , tylko program sciagnę wysle ci ambra na poczte , daj adres na gg, ogłoszenie i allegro super:)BARDZO DZIEKUJE Quote
danka1234 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ogłoszenia dla Kubusia; gumtre-Katowice kokosy interpress oferty ojej kupie psa adopcja psa psy do adopcji nasi pupile giełda ogłoszen 24polska agiato-po akceptacji przygarnij zwierzaka czworonogi -po akceptacji Quote
muro Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 WOW, dziekuję:loveu: a ja nawet nie moge zciągnąc offica do plakatów:angryy:, bo ktos zciaga w tym samym czasie na wspolnym ip- no szlag mnie trafi:angryy: niedorobiona jakas jestem cholera:mad: wczoraj allegro-do d... dzisisaj to, a jutro? ciekawe co?moze noge złamę i bede na l4( ale to by nie było takie złe- mogłabym siedziec w domu i Kuba by tak nie tesknił:shake:) dziekuje Wam bardzo cioteczki ps. Kuba nie niszczy nic w domu, dobrze dogaduje sie z reszta towarzystwa, tylko placze z tesknoty:placz: na spacerkach grzeczny bardzo, słucha sie i pilnuje człowieka:oops: ps. Kubus płakałł dzis tylko od 5:30 do 9( 3,5 h- choc dla sasiadow to i tak o 3,5 za długo) moze z czasem sie to skruci??:cool3:( wiem, wiem, tak sobie tylko gadam) Quote
bianka0 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A może trzeba szukać domu gdzie jest drugi piesek.Jeden z moich tak wyje jak zostanie sam,ale jak są pozostałe pieski to nawet nie zapiszczy. Quote
jotka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przeczytałam ogłoszenie na allegro, myślę, ze nie tylko mnie chwyci za serce. Myślę, ze drugi pies jest dobrym towarzyszem, dzięki mojemu Liskowi, żaden tymczas nie wył. Przynajmniej nikt nie zgłaszał- ale może sąsiedzi tylko nic nie mówili? Myślę jednak ze psi kumpel to dobry pomysł. Quote
muro Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Bardzo dziekujemy jeszcze raz, mozliwe, moze towarzystwo reszty u nas mu nie odpowiada, moze potrzebuje innego towarzysza?? sama juz nie wiem, teraz to jeszcze jakos pociagniemy, ale boje sie myslec co bedzie w przyszlym tygodniu kiedy pracujemy na noc:roll: ech.... mam nadzieje ze bedzie dobrze, podniose na dobranoc(choc widze ze wiele ciotek:loveu: o Kubie pamieta) Quote
danka1234 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No ja akurat jestem osobą która nie może Ci niczego doradzić w kwesti tego wycia bo sama mam takiego wyjca w domu od prawie roku i jak na razie nie znalazłam rozwiazania tego problemu.Drugi pies byłby wyjściem z tej sytuacji ale ja nie mogę z tego skorzystac.Mogę Cię tylko pocieszyć że wiem jak wielki jest to problem mieszkajac w bloku tak jak ja czy Ty. Jeśli możesz to wklej te wszystkie linki ogłoszeniowe na 1 strone aby ktoś kto jeszcze zechce go ogłaszać mógł widzieć gdzie już jest ogłaszany. Quote
DG32 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Drugi pies to jest jakieś wyjście, gorzej jak oba będą wyć :evil_lol:. Quote
muro Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 u nas jest z suka, dwoma kotami, moze wolałby inna kolezanke lub kolege:):cool3: dzis wybieramy sie znowu do weta- na szczepienie, wiec bedzie juz zaszczepiony i odrobaczony Quote
muro Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 KUbus juz zaszczepiony, dzielny była bardzoooo;):evil_lol: w samochodzie w zaleznosci od nastroju albo bardzo grzeczny albo ma neon na czole" WYPUŚĆ MNIE STĄD JUZ!!!" dzis była juz pierwsza scysja z Sabiną- przy misce oczywiscie:-o Kubie sie wydaje ze mu kazdy wszystko zje i zabierze,wiec najlepiej gromadzic żarełko pod poduszka:evil_lol:- tam jest bezpieczne:cool3: Quote
danka1234 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Są jakiekolwiek zapytanie o Kubusia czy zupełna cisza? Quote
muro Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 :shake:zupełna cisza:oops:no cóż, czekamy , trzeba byc cierpliwym ps , jest plakat dla Kuby, moge na pw wysłac, (tekst pozyczyłam z ogloszen, bo co tu mowic, trafiony jest w10:loveu:) postaram sie zrobic lepsze zdjecia, co by MAŁY tak bardziej reprezentacyjnie wygładał( aparat tylko z tel, ale mam nadzieje ze uroda modela bedzie niezaprzeczalna:p) Quote
muro Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 to ja go podniosę jeszcze, na dobranoc, jak zwykle Quote
danka1234 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 muro napisał(a):to ja go podniosę jeszcze, na dobranoc, jak zwykle a ja Ci pomoge :lol: i dorobie jeszcze jakies ogłoszenia. Quote
DG32 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 danka1234 napisał(a):a ja Ci pomoge :lol: i dorobie jeszcze jakies ogłoszenia. No to ja też wam pomogę :diabloti:. Quote
danka1234 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 DG32 napisał(a):No to ja też wam pomogę :diabloti:. Fajnie,moze akurat ktos go wypatrzy i zechce. Quote
DG32 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 cafeanimal schronisko24 pajęczyna dwukropek adopcjeorg Quote
danka1234 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 O,tyle ogłoszen to niewiem czy jeszcze jest co dołozyc.:lol: Quote
Recommended Posts