Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro dam znać czy uda mi się trochę pomailować!

Alfiku...nie ma co czekać! Trza Cię:loveu: wyciągać i już!

Pamiętajcie...
.[SIZE=4][COLOR=Red][B].pierwszy bazarek i dla ALFIKA!!!

[/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/pierscienie-do-uszu_-opal-krysztal-kwarc-howlit_-dla-bercika-alfa-do-8-iii-132539/#post11875527"]http://www.dogomania.pl/forum/f99/pi.../#post11875527[/URL]

Podnoście czasami cioteczki...puśćcie wici...może uda się zebrać więcej grosza dla Alfika!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lemoniada']Dziękuję za PW.
Ciotki, ja mogę zadeklarować jedynie 16zł, tyle co za dwa dni. Przepraszam:oops:[/quote]
Jak to przepraszasz cioteczko??16 zł to bardzo dużo:multi::multi::multi::multi:
Czyli nasz fundusz choc narazie wirtualny wzrasta:
[SIZE=4][B]ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 10ZŁ
CLO 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
[COLOR=Red]RAZEM NA DZIŚ MAMY WIĘC ALFIKU 66 ZŁ!!!!![/COLOR]:multi::multi::multi::multi:
TO W ZASADZIE JEDNA CZWARTA NASZYCH POTRZEB:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[COLOR=Blue]LEMONIADA BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!![/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/B][/SIZE]

Posted

Zaproszenia do wątkowych cioteczek i wujaszków rozesłane..na dzis tyle, bo mi sie klawiatura zapali:eviltong:
Wierzę, że sie uda..naprawdę w to wierze gorąco...Jutro (dzis znaczy) bede rozsylala zaproszenia po kochanych cioteczkach dogomaniackich..każde 5 zł to dla Alfika szansa na nowe życie..zanim pogryzą go inne wielkie psy, zanim nam zdziczeje w schronisku- będzie grzał doopeczke w hoteliku u wiosenki:multi::multi: Dziękujemy juz cioteczkom wszystkim i czekamy na kolejnych darczyńcow Alfisiowych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Lemoniada']Dziękuję za PW.
Ciotki, ja mogę zadeklarować [B]jedynie 16zł, tyle co za dwa dni. Przepraszam:oops:[/B][/quote]

Kochana...to aż na dwa dni!!!! Bo to dwa dni bezpieczeństwa,spokoju,...może i radości!A cóż jest cenniejszego...jedynie zdrowie,a o to tam też łatwiej!

Dziękujemy bardzo!:loveu::loveu::loveu:

[quote name='gonia66']Zaproszenia do wątkowych cioteczek i wujaszków rozesłane..na dzis tyle, bo mi sie klawiatura zapali:eviltong:
Wierzę, że sie uda..naprawdę w to wierze gorąco...Jutro (dzis znaczy) bede rozsylala zaproszenia po kochanych cioteczkach dogomaniackich..każde 5 zł to dla Alfika szansa na nowe życie..zanim pogryzą go inne wielkie psy, zanim nam zdziczeje w schronisku- będzie grzał doopeczke w hoteliku u wiosenki:multi::multi: Dziękujemy juz cioteczkom wszystkim i czekamy na kolejnych darczyńcow Alfisiowych:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Kochana...wrzuć mi na pw tekst,który rozsyłasz ,to postaram się nieco jutro porozsyłać.

Posted

ja mogę poogłaszać to tu to tam na necie, nie wiem czy Alfik ma jakieś ogłoszenia,a w każdym razie czy ma jakiś łzawy tekst do ogłoszeń (bo ogłoszenia mogą się powtórzyć, tym lepiej bo będą na wierzchu) i kontakt potrzebuję i skąd Alfik będzie do adopcji

Posted

`. Witam. Cioteczka gonia66 "zaprosiła" mnie tutaj na wątek. Ja niestety pomóc finansowo nie mogę, ale mogę Alfika ogłaszać. Jak na razie wstawiłam go na konto nasza-klasa. [url=http://nasza-klasa.pl/profile/23820902/gallery/10]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Tylko [B]potrzebny mi jakiś nr tel[/B]. jeżeli ktoś, by o Alfika pytał.
Oczywiście będę tu często zaglądać ;) A Alfik to przepiękny pies... Ja nie wiem gdzie ludzie mają oczy... :shake:

Posted

[quote name='AguusS__x33']`.[COLOR=black][B][COLOR=Red] A czy [U]mogę prosić o nr kogoś tel[/U], gdyby ktoś pytał o Alfika na nasza-klasa??[/COLOR][/quote]
[/B][/COLOR]
Dawajcie ciotunie numerek!!!!

[quote name='Erazm']Gonia numer konta....[/quote]

[B]Kto będzie zbierał pieniążki dla Alfika?:oops:[/B]
Trzeba mieć jasność ile zadeklarowane, ile nazbierane!

Posted

wrocilam na watek dzieki PW Gonii66. deklaruje 10 zl. miesiecznie, oprocz tego na wstepie moge wplacic jakies 50 zl. jednorazowo...nie bedzie mnie dzis do pozna na dogo, poprosze numer konta na PW

Posted

JA bede zbierala pieniążki wobec tego. Jeśli nie macie nic przeciwko temu oczywisce. W takim razie jesli nikt nie wnosi sprzeciwu, zaraz rozsylam numer konta do naszych cioteczek. Zaraz zrobie dotychczasowe podsumowanie deklaracji:lol::lol:

Posted

[quote name='gonia66']aGUŚ..TELEFON TO CHYBA LIDKA PARK...ALE KURCZE MUSZE GDZIES ODSZUKAC OGŁOSZENIA ALFISIA..TAM JEST NA PEWNO NUMER TELEFONU LIDKI...ZARAZ POSTARAM SIE TO ZROBIC I JAK ZNAJDE NAPISZE:lol:dzIĘKUJEMY BARDZO ZA POMOC:loveu:[/quote]

`. Okej. Ja już zrobiłam, wstawiłam Alfika na n-k stronę wcześniej można wejść i zobacz tam jest link [U][/U]. Jeżeli ktoś tu ma konto na n-k bardzo proszę zaglądać i jak możecie to przesyłajcie znajomym itp. Może wtedy Alfik znajdzie dom i inne psiaki, które tam wstawiłam. Jak na razie od kilku dni jest te konto, więc tłumów nie ma ... A za każdą pomoc nie dziękuj ;) NIE MASZ ZA CO!

Posted

No to uwaga uwaga [SIZE=4][B]
ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 10ZŁ
CLO 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
IWONAMAJ 10 ZŁ
ERAZM [COLOR=Black]40 ZŁ (:multi::multi::multi::multi::multi:)[/COLOR]
GONIA13 10 ZŁ
MALICJA 10 ZŁ ( i jednorazowo 50 zł- cudnie, będzie na paliwko!!!:multi::multi::multi::multi::multi:)
WIDZICIE TO DROGIE CIOTECZKI???DOPIERO WSTAŁAM:oops::oops::oops::oops: A TU JUZ TAKI RUCH...MAMY W [COLOR=Red]TYM MOMENCIE JUŻ...DEKLARACJE NA 136 ZŁ[/COLOR]:multi::multi::multi:TO PONAD POŁOWA:lol::lol::multi::multi:
DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY!!!jESTEŚCIE WSZYSCY PRZEKOCHANI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/B][/SIZE]

[quote name='AguusS__x33']`. A czy mogę prosić o jakiś nr tel. gdyby ktoś pytał na nasza-klasa o Alfika?!?!?![/quote]
aGUŚ..TELEFON TO CHYBA LIDKA PARK...ALE KURCZE MUSZE GDZIES ODSZUKAC OGŁOSZENIA ALFISIA..TAM JEST NA PEWNO NUMER TELEFONU LIDKI...ZARAZ POSTARAM SIE TO ZROBIC I JAK ZNAJDE NAPISZE:lol:dzIĘKUJEMY BARDZO ZA POMOC:loveu:

Proszę napisać mi tutaj, czy zgadzacie sie na mój numer konta, czy moze jest ktoś inny kto chciałby sie tym zająć:lol: CZekam:roll:

Posted

goniu ja etz nie mam nic przeciwko bys ty zbierala szcezgolnie,ze masz wtym doswiadczenie:)a co do alfika to juz zarezerwowalam mu na siebie miejsce u wiosnyi jest juz wpisany do kolejki najpierw pojedzie pierwszy hotelowicz hebanek potem alfik jak tylko sie miejsce zwolni:)zgadzacie sie?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ja nie mam nic przeciwko temu:loveu:...bylebyś mony Alfika dobrze rachowała i nawet pierś za nią nadstawiała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/quote]
No baaa....mam już Kubusia pod opieką finansową, więc Alfiś może być spokojny o swoją kaskę:lol: Wiem, że jasne rozliczenia sa wiarygodne i zachęcają do dalszej pomocy..a przeciez o to nam wszystkim chodzi, więc mam nadzieję, że Was nie zawiodę. Zresztą Kubus tez własnie dziś wyjeżdża do wiosny, to Jej numer konta do wpłat już mam:lol:
Poczekam jeszcze troszkę na Wasze opinie i jeśli będzie ok to wieczorkiem roześlę numer konta na PW wszystkim darczyńcom...:lol:

Posted

[quote name='Yana']mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie na Alfika[/quote]
wow!!!!Dziękujemy kochana cioteczko i dopisujemy do deklaracji:multi::multi::multi:

[SIZE=4][B]ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 10ZŁ
CLO 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
IWONAMAJ 10 ZŁ
ERAZM [COLOR=Black]40 ZŁ (:multi::multi::multi::multi::multi:)[/COLOR]
GONIA13 10 ZŁ
MALICJA 10 ZŁ ( i jednorazowo 50 zł- cudnie, będzie na paliwko!!!:multi::multi::multi::multi::multi:)
YANA 20 ZŁ

MAMY W [COLOR=Red]TYM MOMENCIE JUŻ...DEKLARACJE NA 156 ZŁ PLUS 50 JEDNORAZOWO:multi::multi::multi::multi::multi:
DZIĘKUJEMY BARDZO:loveu::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B][/SIZE]