Sylwia K Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ja się mogę tylko dowiedziec czemu ktoś ją oddał- o ile powiedział to personelowi schroniska i o ile personel będzie pamiętał;) Quote
ATLANTYDA Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ulka18 napisał(a):Juz napisalam do kierownika do schroniska, zeby sprawdzil dane z adopcji tej suczki. Altantyda kiedy dokladnie adoptowalas BONO, to byla chyba zima 2007? Bono trafił do nas 18 grudnia 2006 roku jako ok 3 mieś szczeniak (umowa spisana 16 12 06) u sunia była adoptowana chyba na początku grudnia . Mam nadzieję że to tylko jakieś podobieństwo ,ale warto sprawdzić o ile się da . Quote
Diegula Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Czy wiadomo coś o suni ? Właśnie co u suniek? Quote
kosu32 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Będę w schronisku w przyszłą niedzielę więc postaram się sprawdzić. Może Sylwia mnie ubiegnie podczas tego weekendu i podeśle jakieś dobre wieści o suniach ... W górę Celestynowiaki !!! Quote
Sylwia K Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Jutro zamierzam się wybrac więc zobacze czy Czarna nadal tam siedzi... Pani, która w jej sprawie dzwoniła nie pojawiła się tego dnia co miała... ale może następnego dnia przyjechała albo coś a ja nie dzwoniłam więcej do schrooniska. Jednak mam nadzieje, ze jak się jutro pojawię, to Czarnej już nie będzie... Biała labkowo-goldenkowa sunia jest przeurocza. Nie wiem czemu nikt sie nią nie interesuje... :placz: Ona jest taka spokojniutka i łagodniutka! Nawet mego męża użekła;) Jest kochana, nie skacze na człowieka, delikatna, nie awanturuje się w schronisku. Zawsze przybiega wesolutka jak sie ją zawoła. To super sunia! Quote
Sylwia K Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Obie sunie nadal w schronisku!:placz: A czarna labka została przeniesiona do części w schronisku zwanej hotelową gdyż pogryzła się z kolegami z boksu:-( Quote
Diegula Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No to dwie piękne sunie się przypominają Quote
Sylwia K Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Czarna labka w "hoteliku" schroniskowym mieszka z kilkoma psami w boksie i z tymi się nie gryzie -czyli po prostu najwyraźniej psy z 37 boksu są agresorami a nie ona.... Quote
ATLANTYDA Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sunie do domu :p. Jak czarna się miewa po pogryzieniu ? Quote
Sylwia K Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 nie ma obrażeń, ani ona anie psiak z 37 boksu. Po prostu ten z 37 jest łobuzowaty i nie polubił suni, ale na szczęście pogryzły się tylko tak "pokazowo" -bez obrażeń. W N-19 teraz sunia mieszka. Ma tam mozliwośc siedzenia w ciepłym budynku i wyjśc do boksu na zewnątrz. Nadal jest taka smutnawa... ciągle w depresji... cieszy się bardzo na widok ludzi, ale to nie to co kiedyś...:placz: Quote
ATLANTYDA Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Udało się Wam dowiedzieć czegoś odnośnie jak sunia trafiła do schroniska ? Ona mnie tak męczy bo taka bardzo podobna do naszego piesa :roll: Quote
kosu32 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Sylwia K']nie ma obrażeń, ani ona anie psiak z 37 boksu. Po prostu ten z 37 jest łobuzowaty i nie polubił suni, ale na szczęście pogryzły się tylko tak "pokazowo" -bez obrażeń. W N-19 teraz sunia mieszka. Ma tam mozliwośc siedzenia w ciepłym budynku i wyjśc do boksu na zewnątrz. Nadal jest taka smutnawa... ciągle w depresji... cieszy się bardzo na widok ludzi, ale to nie to co kiedyś...:placz: Sunia podczas naszej ostatniej wizyty bardzo garnęła się do nas ... Ona tak bardzo potrzebuje swojego przewodnika. Czy ktoś ją w końcu wypatrzy ??? !!! Delikatnie lizała mnie po nosie. Ona jest taka słodka i niestety taka samotna:placz: Hops w górę czarnulko !!! Quote
kosu32 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Halo !!! Czy tu ktoś zagląda ??? Celestynowiaki przypominają się !!! Quote
Sylwia K Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 bez zmian...:placz: nikt się nimi nie interesuje, w sprawie czarnej był tylko 1 telefon, pani miała przyjechać konkretnego dnia, ale nie przyjechała.. więcej chętnych nie ma... Czarna w depresji... Biała jakoś się trzyma... Quote
kosu32 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ta czarna labka-to sama słodycz !!! Nikt nie chce takiej pięknośći? Ludzie - pomóżcie tej psinie !!! Quote
evebeve Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kochani jestem pawie przekonana o tym ze chce wziac czarnulke do domu:lol::lol:, boje sie tylko o jedno. Malenka bedzie pewnie potrzebowala ciaglego kontaktu z czlowiekiem, a co sie stanie gdy bede ja musiala zostawic na pol dnia sama:-(? bardzo sie boje nie mialam jeszcze nigdy pod opieka psa ze schroniska, zawsze bralam do domu zguby z podworka:lol:. Czy macie jakies zasady opieki nad schroniskowymi psinkami? Quote
Diegula Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 evebeve napisał(a):Kochani jestem pawie przekonana o tym ze chce wziac czarnulke do domu:lol::lol:, boje sie tylko o jedno. Malenka bedzie pewnie potrzebowala ciaglego kontaktu z czlowiekiem, a co sie stanie gdy bede ja musiala zostawic na pol dnia sama:-(? bardzo sie boje nie mialam jeszcze nigdy pod opieka psa ze schroniska, zawsze bralam do domu zguby z podworka:lol:. Czy macie jakies zasady opieki nad schroniskowymi psinkami? Byłoby wspaniale jakby czarnulka zamieszkała u ciebie;). Ja też nie miałam psiaka ze schroniska jeszcze:shake:,więc duzo niepomogę. Quote
ATLANTYDA Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 evebeve napisał(a):Kochani jestem pawie przekonana o tym ze chce wziac czarnulke do domu:lol::lol:, boje sie tylko o jedno. Malenka bedzie pewnie potrzebowala ciaglego kontaktu z czlowiekiem, a co sie stanie gdy bede ja musiala zostawic na pol dnia sama:-(? bardzo sie boje nie mialam jeszcze nigdy pod opieka psa ze schroniska, zawsze bralam do domu zguby z podworka:lol:. Czy macie jakies zasady opieki nad schroniskowymi psinkami? Wesoła Łapka - pozytywne szkolenie psów. Jacek Gałuszka - o psie ze schroniska Każdy psiak schroniskowy to inna historia ,ale warto przeczytać znajdziesz wiele ciekawych informacji . Quote
Ulka18 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 evebeve napisał(a):Kochani jestem pawie przekonana o tym ze chce wziac czarnulke do domu:lol::lol:, boje sie tylko o jedno. Malenka bedzie pewnie potrzebowala ciaglego kontaktu z czlowiekiem, a co sie stanie gdy bede ja musiala zostawic na pol dnia sama:-(? bardzo sie boje nie mialam jeszcze nigdy pod opieka psa ze schroniska, zawsze bralam do domu zguby z podworka:lol:. Czy macie jakies zasady opieki nad schroniskowymi psinkami? Sa specjalne poradniki dla adoptujacych psy po przejsciach. Psa trzeba stopniowo przyzwyczajac do samotnego zostawania w domu, najpierw pol godziny, potem godzina. Ja wzielam tydzien urlopu przy adopcji mojej suczki Casablanki. A teraz moge napisac, ze nie mialam nad nia lepszego psa. Psitul mnie Porady Quote
Recommended Posts