wtatara Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ogłoszenie z Allegro oto piesek ktorego widzimy na zdjeciu nazywa sie dagi zostal wziety ze schroniska i trafil do nie odpowiednich ludzi ktorzy chca go wywiesc do lasu na smierc .szukamy dla niego nowego domu i kogos kto go pokocha ,jest BARDZO MADRY I BEDZIE ODDANYM PIESKIEM lubi dzieci i jest posluszny ma 5 lat. WIECEJ PYTAN PROSZE KIEROWAC POD NUMER 693233903 16XI. Pieska niestety już nie ma. Podobno jest w lesniczówce.Oby była to lesniczówka.Piesek zabrany ze schroniska nie może być dawany w rózne miejsca. Ale ja jestem za daleko aby cokolwiek sprawdzić Quote
wtatara Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 to ogłoszenie znalazłam przed chwilą na Allegro. Nic nie wiem tylko tyle.Zobaczcie jaki on chudy pomocy Quote
Poker Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ale jak to załatwić? ci właściciele tak na głos ,publicznie mówią o chęci wywiezienia psa do lasu ? dziwne to bardzo. Quote
epe Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ja to rozumiem tak,że to nie właściciele dali ogłoszenie na allegro,być może sąsiad,albo ktoś z rodziny,kto wie o zamiarach,a nie może pomóc!:-( Quote
wtatara Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 dziewczyny nic więcej nie wiem , ja dzisiaj nie mam dostępu do internetu- zaraz wyjeżdżam. Napiszcie lu b zadzońcie do babki może coś więcej się dowiecie- link do Allegro MADRY PIES ZE SCHRONISKA (482586897) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Paciucha Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='wtatara']dziewczyny nic więcej nie wiem , ja dzisiaj nie mam dostępu do internetu- zaraz wyjeżdżam. Napiszcie lu b zadzońcie do babki może coś więcej się dowiecie- link do Allegro MADRY PIES ZE SCHRONISKA (482586897) - Aukcje internetowe Allegro Boże co ludzie,:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: zrobię mu ogłoszenie adopcyjne i wyśle do wtatary ale poproszę o więcej szczegółów dotyczących psinki. Nie mogę zadzwonić bo mam 2 zł na karcie. Może ktoś inny by zadzwonił i opisał szczegóły w wątku?? Quote
t_kasiek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 podnosze watek - mamy nie ma do jutra !!!!! Quote
Paciucha Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 t_kasiek napisał(a):podnosze watek - mamy nie ma do jutra !!!!! a kto może udzieić info o psie, tylko Twoja mama? Quote
t_kasiek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Paciucha napisał(a):a kto może udzieić info o psie, tylko Twoja mama? nie wiem....wiem, ze mama znalazła na allegro, ale czy ma z kims w tej sprawie kontakt, to niestety nie wiem :( Quote
Paciucha Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 t_kasiek napisał(a):nie wiem....wiem, ze mama znalazła na allegro, ale czy ma z kims w tej sprawie kontakt, to niestety nie wiem :( to co czekamy aż Twoja mama wróci i zadecyduje? Quote
epe Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dziewczyny! Ale o czym ma zadecydować Wtarara? Na razie potrzebna jest wiedza o tym,kim dla tego psa jest osoba,która go wystawiła na allegro! Ta osoba sprzedaje gołębie na allegro,więc ja podejrzewam,że to sąsiad,albo ktoś z rodziny,kto chce tego psa uratować! Podany jest tel.w sprawie kontaktu o psa 693 233 903 Przydałaby się jakaś mądra ciotka,która ma wprawę w rozgryzaniu ludzi i umiejętności w dyplomatycznych rozmowach!;) Jak będziemy wiedzieć o co chodzi,wtedy można podejmować decyzję co dalej z psem - być może,że trzeba jechać,podpisać umowę o zrzeczeniu się psa,lub nawet go wykradać?:evil_lol: Quote
Paciucha Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja nie dzwonie bo i tak mam 2 zł na karcie wiec za dużo nie porozmawiam, a jak się zdenerwuje to jeszcze pogorszę sprawę. (Jestem typowym koziorożcem:diabloti:). Quote
t_kasiek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 dokladnie - mama nic nie wie poza tym co napisala na poczatku watku..... :( Quote
wtatara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 wróciłam i dzwoniłam.Pieska prawdopodobnie a raczej w 90% już nie ma. Teraz tylko gdzie go wywieźli . Oni babce nie powiedzą . Dziewczyny, musimy coś zrobić. Jeśli jest w lesie można go uratować. Jest to Lubin. [SIZE=2]Ja dopiero wróciłam- poszukajcie kogoś z tamtych okolic. Quote
wtatara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 niestety nic nie wiem. Nikt też nie chce mi doradzic co dalej robic. Pewnie biedactwo przywiazane gdzieś w lesie Quote
Kasia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ale paranoja!!! tu trza sie dowiedzieć na 100% gdzie ten pies jest i czy na pewno już go wywieźli bo jak inaczej pomóc albo szukać???? czy ta osoba z aukcji nie może tego sie wywiedzieć? Quote
wtatara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 rozmawiałam z osobą rano. Powiedziała mi że był ktoś chętny na psiaka . Ona tam zadzwoniła i powiedzieli jej że to nieaktualne bo pies został wywieziony na wieś. Ma sprawdzić na 100% i zadzwonic do mnie. A przecież nie mogą tak zmieniać psu właściciela tak sobie. Ta babka mówiła że piesek bardzo biedny i bardzo jej go żal- dlatego chciała znależć mu domek. Quote
Agata69 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 sPRAWA BEZNADZIEJNA. mOŻNA ZROBIĆ JEDNO. iŚĆ DO LUDZI I ...ZAPROPONOWAĆ IM PIENIĄDZE ZA PSA. jEŚLI UWIĄZALI GO GDZIEŚ, a na pieniądze sie połaszczą to przyprowadzą. Quote
t_kasiek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Agata69 napisał(a):sPRAWA BEZNADZIEJNA. mOŻNA ZROBIĆ JEDNO. iŚĆ DO LUDZI I ...ZAPROPONOWAĆ IM PIENIĄDZE ZA PSA. jEŚLI UWIĄZALI GO GDZIEŚ, a na pieniądze sie połaszczą to przyprowadzą. czy ktos moze to zrobic ???????????? Quote
wtatara Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 dopóki osoba z Allegro się nie odezwie nie zrobimy nic Quote
Recommended Posts