Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/Bonita/osu5.jpg[/IMG]

uwielbiam szczurki :klacz: ale aż 14 jesssu ale dużo! czy to tak szczurki mają? bo ja tylko miałam, ale nie rozmnazały się u mnie :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć KAra, co tam u Was?? Zdjęcia w środę, jutro super ;)[/quote]
U nas dobrze, maluszki maja brzuszki pelne mleka i mamuska dobrze o nie dba i babcia tez:lol: Przynioslam do domu nawet dodtakowy kaloryfer by cieplej bylo im:lol: A mamuska siedzi caly czas z nimi i wychodzi tylko zeby sie przywitac i zjesc i napic;).

[quote name='barbara.h'][IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/Bonita/osu5.jpg[/IMG]

uwielbiam szczurki :klacz: ale aż 14 jesssu ale dużo! czy to tak szczurki mają? bo ja tylko miałam, ale nie rozmnazały się u mnie :lol:[/QUOTE]
Tak,tak szczury tak mają i czasem nawet i wiecej:lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mam nadzieję, że na wszystkie 14 znajdą się chętni :smile:[/QUOTE]
Już na ok 10mam chetnych na bank:lol:

A co do zdjec no nie wiem czy uda mi sie jutro jakies umiescic, i to az tak do pierwszego styczna bo bede miala w domu dogomaniackich gosci i nie wiem czy czas znajde na siedzenie przy kompie:lol: Chyba,ze bede wklejac zdjecia z naszego spotkania i sylwestra;)

Posted

Dzisiejsza noc była koszmarem bo jeden maluszek chyba zbyt mocno się uczepił cycuszka więc jak mamuska wstała i poszla do miski to on razem z nia i slysze wrzask wiec wstaje i patrze a maly przy miseczce lezy a mamuska je sobie spokojnie kaszke:lol: wiec malego musialam do gniazda wlozyc;) A slodko wyglada jak im w brzyszku mleczko sie przelewa bo one maja cienutka skorke i widac mleczko w brzuszku;)

Posted

[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/300/os12gf7.jpg[/IMG]

hahhahahahha

czesc kope lat mnie nie było ;)

widzę, że u Was nic sie nie zmieniło no prawie nic pozatym ze zwariowanie to jeszcze "makaronowo" jest ;) :lol:

Posted

[B]KaRa_TC[/B] - gdybyś chciała sobie powspominać, to na Kociokwiku Twoja szczurka Supra właśnie sieje postrach (to chyba ona jest???). Serial trwa już tak długo, że część aktorów niestety odeszła :shake:.
;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']Dzisiejsza noc była koszmarem bo jeden maluszek chyba zbyt mocno się uczepił cycuszka więc jak mamuska wstała i poszla do miski to on razem z nia i slysze wrzask wiec wstaje i patrze a maly przy miseczce lezy a mamuska je sobie spokojnie kaszke:lol: wiec malego musialam do gniazda wlozyc;) A slodko wyglada jak im w brzyszku mleczko sie przelewa bo one maja cienutka skorke i widac mleczko w brzuszku;)[/quote]
Że też sie nie bałas wziąść do rąk takie maleństwo :loveu: Ja bałabym sie że mu krzywdę zrobię...

Posted

[quote name='KaRa_TC']Dzisiejsza noc była koszmarem bo jeden maluszek chyba zbyt mocno się uczepił cycuszka więc jak mamuska wstała i poszla do miski to on razem z nia i slysze wrzask wiec wstaje i patrze a maly przy miseczce lezy a mamuska je sobie spokojnie kaszke:lol: wiec malego musialam do gniazda wlozyc;) A slodko wyglada jak im w brzyszku mleczko sie przelewa bo one maja cienutka skorke i widac mleczko w brzuszku;)[/quote]
no to niezly glodomor i jaka sila w paszczy:crazyeye: :lol: .A do wrzaskow sie przyzwyczaj:razz: -chyba wszystko co male to wiecznie glodne,ja mam ciagle piski w domu jak tylko mamuska sie oddali od gniazda,dra sie jakby je kto mordowal co najmniej:lol: .Kara-daj te zdjecia,zlituj sie,ja chce zobaczyc malenkie szczurze noworodki..A z ta cienka skora to mnie przerazilas-ja bym sie bala takiego stworka wziasc do reki zeby nie uszkodzic:oops: .W jak szybkim tempie one rosna????Chodzi mi o dojrzalosc plciowa i wiek oddawania od mamusi do nowych domkow.I ile taki szkrab wazy okolo srednio w dniu narodzin????

Posted

[quote name='KaRa_TC']Cisza tutaj bo dzisiaj udzielam sie na innej galeri:evil_lol: prosze bardzo:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37284[/URL][/quote]
No ladnie, ładnie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='milena182'][B]kara jak dac do zrozumienia kociakowi ze nie wszedzie mu wolno wchodzic?[/B][/quote]

dobre,koty chodzą własnymi ścieżkami i jeszcze nie miałam takiego coby się nauczył że,naprzykład do ogródka sąsiadki nie wolno się załatwiać :diabloti: ale żeby nie zjadać naszych domowych szczurów to się oba nauczyły,nawet kocica która jest mocno polująca :evil_lol::evil_lol:

całuski dla całej paczki :buzi:

Posted

[quote name='daga10011']no to niezly glodomor i jaka sila w paszczy:crazyeye: :lol: .A do wrzaskow sie przyzwyczaj:razz: -chyba wszystko co male to wiecznie glodne,ja mam ciagle piski w domu jak tylko mamuska sie oddali od gniazda,dra sie jakby je kto mordowal co najmniej:lol: .Kara-daj te zdjecia,zlituj sie,ja chce zobaczyc malenkie szczurze noworodki..A z ta cienka skora to mnie przerazilas-ja bym sie bala takiego stworka wziasc do reki zeby nie uszkodzic:oops: .W jak szybkim tempie one rosna????Chodzi mi o dojrzalosc plciowa i wiek oddawania od mamusi do nowych domkow.I ile taki szkrab wazy okolo srednio w dniu narodzin????[/quote]

Znalazłam troszke czasu to napisze;) A wiec maluszki juz sie wybarwiaja:lol: juz widze ile jest velvetow i ile standardow;) Bardzo szybko rosna szczury teraz maja 4dni a sa 3razy wieksze;) a dojrzalosc plociowa osiagaja w wieku ok 5 tygodni;) a odaje sie samce wtedy kiedy samce maja jajeczka juz zeby pozniej z siostrzyczkami i mamusia nie zaszalaly,a samiczki tez w tym czasie;) A ile wazy oj naprawde prawie nic:lol:
Dzien po narodzinach jeszcze wszystkie rozowe i nawet mleczko widac
[IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/sylwek_014.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='barbara.h']dobre,koty chodzą własnymi ścieżkami i jeszcze nie miałam takiego coby się nauczył że,naprzykład do ogródka sąsiadki nie wolno się załatwiać :diabloti: ale żeby nie zjadać naszych domowych szczurów to się oba nauczyły,nawet kocica która jest mocno polująca :evil_lol::evil_lol:

całuski dla całej paczki :buzi:[/quote]
[B]mialam na mysli biurko i regal[/B]

Posted

[quote name='KaRa_TC']Znalazłam troszke czasu to napisze;) A wiec maluszki juz sie wybarwiaja:lol: juz widze ile jest velvetow i ile standardow;) Bardzo szybko rosna szczury teraz maja 4dni a sa 3razy wieksze;) a dojrzalosc plociowa osiagaja w wieku ok 5 tygodni;) a odaje sie samce wtedy kiedy samce maja jajeczka juz zeby pozniej z siostrzyczkami i mamusia nie zaszalaly,a samiczki tez w tym czasie;) A ile wazy oj naprawde prawie nic:lol:
Dzien po narodzinach jeszcze wszystkie rozowe i nawet mleczko widac
[IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/sylwek_014.jpg[/IMG][/quote]
:-o -one wlosow nie maja:-o