:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć KAra, co tam u Was?? Zdjęcia w środę, jutro super ;) Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/Bonita/osu5.jpg[/IMG] uwielbiam szczurki :klacz: ale aż 14 jesssu ale dużo! czy to tak szczurki mają? bo ja tylko miałam, ale nie rozmnazały się u mnie :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Mam nadzieję, że na wszystkie 14 znajdą się chętni :) Quote
M10M Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 [B]KaRa_TC[/B] - gratuluję - to dopiero prezent na święta :loveu: ;) Quote
KaRa_ Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Cześć KAra, co tam u Was?? Zdjęcia w środę, jutro super ;)[/quote] U nas dobrze, maluszki maja brzuszki pelne mleka i mamuska dobrze o nie dba i babcia tez:lol: Przynioslam do domu nawet dodtakowy kaloryfer by cieplej bylo im:lol: A mamuska siedzi caly czas z nimi i wychodzi tylko zeby sie przywitac i zjesc i napic;). [quote name='barbara.h'][IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/Bonita/osu5.jpg[/IMG] uwielbiam szczurki :klacz: ale aż 14 jesssu ale dużo! czy to tak szczurki mają? bo ja tylko miałam, ale nie rozmnazały się u mnie :lol:[/QUOTE] Tak,tak szczury tak mają i czasem nawet i wiecej:lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mam nadzieję, że na wszystkie 14 znajdą się chętni :smile:[/QUOTE] Już na ok 10mam chetnych na bank:lol: A co do zdjec no nie wiem czy uda mi sie jutro jakies umiescic, i to az tak do pierwszego styczna bo bede miala w domu dogomaniackich gosci i nie wiem czy czas znajde na siedzenie przy kompie:lol: Chyba,ze bede wklejac zdjecia z naszego spotkania i sylwestra;) Quote
beria Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Gratuluję stada maluszków :multi: Wstaw ich fotki zanim nawiedzi Cię stado dogomaniaków :cool3: Szczuraski są łyse i różowiutkie :cool3: Quote
daga10011 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kara-Ty sie nie migaj i zdjecia wklejaj:loveu: przed wizyta dogomaniacka:lol: Quote
KaRa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Dzisiejsza noc była koszmarem bo jeden maluszek chyba zbyt mocno się uczepił cycuszka więc jak mamuska wstała i poszla do miski to on razem z nia i slysze wrzask wiec wstaje i patrze a maly przy miseczce lezy a mamuska je sobie spokojnie kaszke:lol: wiec malego musialam do gniazda wlozyc;) A slodko wyglada jak im w brzyszku mleczko sie przelewa bo one maja cienutka skorke i widac mleczko w brzuszku;) Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/300/os12gf7.jpg[/IMG] hahhahahahha czesc kope lat mnie nie było ;) widzę, że u Was nic sie nie zmieniło no prawie nic pozatym ze zwariowanie to jeszcze "makaronowo" jest ;) :lol: Quote
M10M Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [B]KaRa_TC[/B] - gdybyś chciała sobie powspominać, to na Kociokwiku Twoja szczurka Supra właśnie sieje postrach (to chyba ona jest???). Serial trwa już tak długo, że część aktorów niestety odeszła :shake:. ;) Quote
milena182 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [B]kara jak dac do zrozumienia kociakowi ze nie wszedzie mu wolno wchodzic?[/B] Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dzisiejsza noc była koszmarem bo jeden maluszek chyba zbyt mocno się uczepił cycuszka więc jak mamuska wstała i poszla do miski to on razem z nia i slysze wrzask wiec wstaje i patrze a maly przy miseczce lezy a mamuska je sobie spokojnie kaszke:lol: wiec malego musialam do gniazda wlozyc;) A slodko wyglada jak im w brzyszku mleczko sie przelewa bo one maja cienutka skorke i widac mleczko w brzuszku;)[/quote] Że też sie nie bałas wziąść do rąk takie maleństwo :loveu: Ja bałabym sie że mu krzywdę zrobię... Quote
daga10011 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 [quote name='KaRa_TC']Dzisiejsza noc była koszmarem bo jeden maluszek chyba zbyt mocno się uczepił cycuszka więc jak mamuska wstała i poszla do miski to on razem z nia i slysze wrzask wiec wstaje i patrze a maly przy miseczce lezy a mamuska je sobie spokojnie kaszke:lol: wiec malego musialam do gniazda wlozyc;) A slodko wyglada jak im w brzyszku mleczko sie przelewa bo one maja cienutka skorke i widac mleczko w brzuszku;)[/quote] no to niezly glodomor i jaka sila w paszczy:crazyeye: :lol: .A do wrzaskow sie przyzwyczaj:razz: -chyba wszystko co male to wiecznie glodne,ja mam ciagle piski w domu jak tylko mamuska sie oddali od gniazda,dra sie jakby je kto mordowal co najmniej:lol: .Kara-daj te zdjecia,zlituj sie,ja chce zobaczyc malenkie szczurze noworodki..A z ta cienka skora to mnie przerazilas-ja bym sie bala takiego stworka wziasc do reki zeby nie uszkodzic:oops: .W jak szybkim tempie one rosna????Chodzi mi o dojrzalosc plciowa i wiek oddawania od mamusi do nowych domkow.I ile taki szkrab wazy okolo srednio w dniu narodzin???? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Mleczko w brzuchu? Ale to muszą być maleństwa :loveu: Quote
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jak tam kluski będą się bawić na sylwka?:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witamy późną porą :multi: Coś tu dzis cicho :mad: Quote
KaRa_ Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cisza tutaj bo dzisiaj udzielam sie na innej galeri:evil_lol: prosze bardzo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37284[/URL] Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='KaRa_TC']Cisza tutaj bo dzisiaj udzielam sie na innej galeri:evil_lol: prosze bardzo: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37284[/URL][/quote] No ladnie, ładnie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='milena182'][B]kara jak dac do zrozumienia kociakowi ze nie wszedzie mu wolno wchodzic?[/B][/quote] dobre,koty chodzą własnymi ścieżkami i jeszcze nie miałam takiego coby się nauczył że,naprzykład do ogródka sąsiadki nie wolno się załatwiać :diabloti: ale żeby nie zjadać naszych domowych szczurów to się oba nauczyły,nawet kocica która jest mocno polująca :evil_lol::evil_lol: całuski dla całej paczki :buzi: Quote
KaRa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='daga10011']no to niezly glodomor i jaka sila w paszczy:crazyeye: :lol: .A do wrzaskow sie przyzwyczaj:razz: -chyba wszystko co male to wiecznie glodne,ja mam ciagle piski w domu jak tylko mamuska sie oddali od gniazda,dra sie jakby je kto mordowal co najmniej:lol: .Kara-daj te zdjecia,zlituj sie,ja chce zobaczyc malenkie szczurze noworodki..A z ta cienka skora to mnie przerazilas-ja bym sie bala takiego stworka wziasc do reki zeby nie uszkodzic:oops: .W jak szybkim tempie one rosna????Chodzi mi o dojrzalosc plciowa i wiek oddawania od mamusi do nowych domkow.I ile taki szkrab wazy okolo srednio w dniu narodzin????[/quote] Znalazłam troszke czasu to napisze;) A wiec maluszki juz sie wybarwiaja:lol: juz widze ile jest velvetow i ile standardow;) Bardzo szybko rosna szczury teraz maja 4dni a sa 3razy wieksze;) a dojrzalosc plociowa osiagaja w wieku ok 5 tygodni;) a odaje sie samce wtedy kiedy samce maja jajeczka juz zeby pozniej z siostrzyczkami i mamusia nie zaszalaly,a samiczki tez w tym czasie;) A ile wazy oj naprawde prawie nic:lol: Dzien po narodzinach jeszcze wszystkie rozowe i nawet mleczko widac [IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/sylwek_014.jpg[/IMG] Quote
milena182 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='barbara.h']dobre,koty chodzą własnymi ścieżkami i jeszcze nie miałam takiego coby się nauczył że,naprzykład do ogródka sąsiadki nie wolno się załatwiać :diabloti: ale żeby nie zjadać naszych domowych szczurów to się oba nauczyły,nawet kocica która jest mocno polująca :evil_lol::evil_lol: całuski dla całej paczki :buzi:[/quote] [B]mialam na mysli biurko i regal[/B] Quote
daga10011 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='KaRa_TC']Znalazłam troszke czasu to napisze;) A wiec maluszki juz sie wybarwiaja:lol: juz widze ile jest velvetow i ile standardow;) Bardzo szybko rosna szczury teraz maja 4dni a sa 3razy wieksze;) a dojrzalosc plociowa osiagaja w wieku ok 5 tygodni;) a odaje sie samce wtedy kiedy samce maja jajeczka juz zeby pozniej z siostrzyczkami i mamusia nie zaszalaly,a samiczki tez w tym czasie;) A ile wazy oj naprawde prawie nic:lol: Dzien po narodzinach jeszcze wszystkie rozowe i nawet mleczko widac [IMG]http://i90.photobucket.com/albums/k265/szczury/sylwek_014.jpg[/IMG][/quote] :-o -one wlosow nie maja:-o Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:toż to różowe pędrale ....[/I][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jakie kluseczki świetne :loveu: Quote
Recommended Posts