Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/8527/grot9.jpg[/IMG]

zagubiona w smutku Twoich oczu
szukam ukojenia
bezsensownie
oszukańczo
najskuteczniej we śnie

Grot prosi o dom ...

Posted

[quote name='albiemu']

zagubiona w smutku Twoich oczu
szukam ukojenia
bezsensownie
oszukańczo
najskuteczniej we śnie

Grot prosi o dom ...[/quote]

... i znowu łezka mi się zakręciła...:-(

Posted

od tamtej wizyty "hotel" Pana X nie widział i jakoś szczególnie mnie to nie dziwi

Miałam dziś baaardzo ambitny plan wyczesania porządnego Grota, ale go tylko Amiga trochę podskubała :oops:. Czesanie na następną wizytę odłożone ;)

Posted

Grot pokazuj sie psino
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=4o22Np1Ct2o"]YouTube - Grot szuka DS[/URL]

I dodalam go tez na NK
[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/17623799/gallery/album/2/43[/URL]

Posted

Dopiero teraz doczytałam, że Grocik miał przez chwilę dom... miał być szczęśliwy i nie wyszło :shake: Grociu napewno znajdzie dobry, kochający dom ze wspaniałymi ludźmi :kciuki:

Ale jedno pytanie...
Dlaczego nikt z [B]wolontariuszy orzechowskich[/B], którzy o adopcji wiedzieli, nie raczył poinformować o tym kierownika schroniska i poprosić o wypisanie nowej umowy adopcyjnej ? :nonono2:

Posted

[quote name='Neczka']
Dlaczego nikt z [B]wolontariuszy orzechowskich[/B], którzy o adopcji wiedzieli, nie raczył poinformować o tym kierownika schroniska i poprosić o wypisanie nowej umowy adopcyjnej ? :nonono2:[/quote]

Rozumiem że ty go powiadomisz i znowu będzie git. :shake:
Grot to trudna adopcja i każda z nas zdawała sobie sprawę że może się nie przyjąć w nowym domu i zapewniam cię że gdyby wszystko ułożyło sie po naszej myśli to sprawa wypisania nowej umowy adopcyjnej była kwestią najbliższej przyszłości.

Posted

Rozumiem Beciu. Jestem tylko zdania, że powinno się informować o czymś takim kierownictwo. Bardzo mi przykro, że nic z tej adopcji nie wyszło...:shake:

Posted

[quote name='Neczka']Dopiero teraz doczytałam, że Grocik miał przez chwilę dom... miał być szczęśliwy i nie wyszło :shake: Grociu napewno znajdzie dobry, kochający dom ze wspaniałymi ludźmi :kciuki:

Ale jedno pytanie...
Dlaczego nikt z [B]wolontariuszy orzechowskich[/B], którzy o adopcji wiedzieli, nie raczył poinformować o tym kierownika schroniska i poprosić o wypisanie nowej umowy adopcyjnej ? :nonono2:[/quote]

najpierw zapytaj a potem osądzaj - umowa została spisana przez Agamikę

Neczka, nikt spośród zainteresowanych Grotem dzieckiem nie jest a dziewczyny z którymi jestem w kontakcie sa naprawdę odpowiedzialne i bez umowy nawet nie byłoby dyskusji o adopcji. .

[B]Umowa zostanie przesłana pocztą jak Grot znajdzie dom. SPOKOJNA GŁOWA. Jak chcecie spisaną przez Agamikę to wyślemy naturalnie.[/B]

Jeszcze jedno - jak to jest, że tak nagle pojawiłaś się na wątku? Wielka moja radość z tego powodu! :) Przynieś Grotowi szczęście :)

Skoro już informujesz kierownictwo o wszystkim to prosze jeszcze powiedz, że będzie 10 bud z przedsionkiem początkiem sierpnia i zamówiłam je sama bo do tej pory nie dostałam odpowiedzi jakie mają mieć wymiary.

Posted

Grot jest starszym psem , w książeczce ma wpisane 10 lat .

Do innych psów : ok . On nie zaczepia , no chyba ze Korcie , ale ją to z miłości ciągle śledzić chce :lol::loveu:

Do kotów w hotelu nie sprawdzano;), ale od albiemu wiadomo ze nie ma agresywnych zachowań - z jej kotem spał :loveu: