maarit Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Faceci.....[/quote] Istoty których często nie rozumiem:razz: Quote
Slomka22 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Do gory Grociku - musi Ci sie w koncu poszczescic Quote
majuska Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Dotarłam do Grota, nie poznałam go osobiście, ale kciuki bedę trzymać. Quote
albiemu Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 wczoraj były trzy telefony - nic konkretnego niestety :( Quote
Slomka22 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Grocik pokaż sie psinko - domek musi cie wypatrzec Quote
albiemu Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ważne, że ogon zdrowieje, Grot czuje sie lepiej - dziewczyny to Wasza wielka zasługa! Grot ma w Was rodzinę ... wielkie wsparcie ... Quote
albiemu Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/8527/grot9.jpg[/IMG] zagubiona w smutku Twoich oczu szukam ukojenia bezsensownie oszukańczo najskuteczniej we śnie Grot prosi o dom ... Quote
maarit Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='albiemu'] zagubiona w smutku Twoich oczu szukam ukojenia bezsensownie oszukańczo najskuteczniej we śnie Grot prosi o dom ...[/quote] ... i znowu łezka mi się zakręciła...:-( Quote
agamika Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 od tamtej wizyty "hotel" Pana X nie widział i jakoś szczególnie mnie to nie dziwi Miałam dziś baaardzo ambitny plan wyczesania porządnego Grota, ale go tylko Amiga trochę podskubała :oops:. Czesanie na następną wizytę odłożone ;) Quote
maarit Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pan X uspokoił sumienie (jesli je w ogóle ma) i zniknął- też mnie to nie dziwi. Quote
Slomka22 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Grot pokazuj sie psino [URL="http://www.youtube.com/watch?v=4o22Np1Ct2o"]YouTube - Grot szuka DS[/URL] I dodalam go tez na NK [URL]http://nasza-klasa.pl/profile/17623799/gallery/album/2/43[/URL] Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dopiero teraz doczytałam, że Grocik miał przez chwilę dom... miał być szczęśliwy i nie wyszło :shake: Grociu napewno znajdzie dobry, kochający dom ze wspaniałymi ludźmi :kciuki: Ale jedno pytanie... Dlaczego nikt z [B]wolontariuszy orzechowskich[/B], którzy o adopcji wiedzieli, nie raczył poinformować o tym kierownika schroniska i poprosić o wypisanie nowej umowy adopcyjnej ? :nonono2: Quote
Becia66 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Neczka'] Dlaczego nikt z [B]wolontariuszy orzechowskich[/B], którzy o adopcji wiedzieli, nie raczył poinformować o tym kierownika schroniska i poprosić o wypisanie nowej umowy adopcyjnej ? :nonono2:[/quote] Rozumiem że ty go powiadomisz i znowu będzie git. :shake: Grot to trudna adopcja i każda z nas zdawała sobie sprawę że może się nie przyjąć w nowym domu i zapewniam cię że gdyby wszystko ułożyło sie po naszej myśli to sprawa wypisania nowej umowy adopcyjnej była kwestią najbliższej przyszłości. Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Rozumiem Beciu. Jestem tylko zdania, że powinno się informować o czymś takim kierownictwo. Bardzo mi przykro, że nic z tej adopcji nie wyszło...:shake: Quote
albiemu Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Neczka']Dopiero teraz doczytałam, że Grocik miał przez chwilę dom... miał być szczęśliwy i nie wyszło :shake: Grociu napewno znajdzie dobry, kochający dom ze wspaniałymi ludźmi :kciuki: Ale jedno pytanie... Dlaczego nikt z [B]wolontariuszy orzechowskich[/B], którzy o adopcji wiedzieli, nie raczył poinformować o tym kierownika schroniska i poprosić o wypisanie nowej umowy adopcyjnej ? :nonono2:[/quote] najpierw zapytaj a potem osądzaj - umowa została spisana przez Agamikę Neczka, nikt spośród zainteresowanych Grotem dzieckiem nie jest a dziewczyny z którymi jestem w kontakcie sa naprawdę odpowiedzialne i bez umowy nawet nie byłoby dyskusji o adopcji. . [B]Umowa zostanie przesłana pocztą jak Grot znajdzie dom. SPOKOJNA GŁOWA. Jak chcecie spisaną przez Agamikę to wyślemy naturalnie.[/B] Jeszcze jedno - jak to jest, że tak nagle pojawiłaś się na wątku? Wielka moja radość z tego powodu! :) Przynieś Grotowi szczęście :) Skoro już informujesz kierownictwo o wszystkim to prosze jeszcze powiedz, że będzie 10 bud z przedsionkiem początkiem sierpnia i zamówiłam je sama bo do tej pory nie dostałam odpowiedzi jakie mają mieć wymiary. Quote
Slomka22 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 W jakim wieku jest Grot? i moze wiecie jaki ma stosunek do innych psow i do kotow bo chce go troche pooglaszac tylko warto takie dane dorzucic do ogloszen... Quote
agamika Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Grot jest starszym psem , w książeczce ma wpisane 10 lat . Do innych psów : ok . On nie zaczepia , no chyba ze Korcie , ale ją to z miłości ciągle śledzić chce :lol::loveu: Do kotów w hotelu nie sprawdzano;), ale od albiemu wiadomo ze nie ma agresywnych zachowań - z jej kotem spał :loveu: Quote
Recommended Posts