Neczka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='JustynaM.']ma ktos kontakt albo jakies namiary do g_o_n_i_a albo wet-siostra ? najlepiej gg one sa najblizej ,bede pozniej na gg musze wyjsc[/quote] Goni nie znam... A tej 2 Pani żaden pies z naszego schroniska za nic nie zostanie wydany :roll: Quote
maarit Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Jutro wpłacę kasę na Grota na konto Schroniska-chyba że coś się zmieniło w kwestii konta,bo mam nadzieję że Grocik czuje się lepiej- Biedaczek. Jak coś to napiszcie na forum. Pozdrawiam Quote
JustynaM. Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 o co chodzi z wet -siostra jesli moge wiedziec??? bo u niej byloby miejsce,napisalam do goni ,trzymajcie kciuki Quote
Lionees Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [U][B][/B][/U]Przeczytaj sobie wątki:-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f78/trzylapek-koli-byl-szczesliwy-lecz-ktos-przerwal-jego-zycie-za-tm-77803/"]Trzyłapek Koli - był szczęśliwy, lecz ktoś przerwał Jego życie - za TM[/URL] [B]Psy Wet-siostry za TM[/B] Quote
Neczka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='JustynaM.']o co chodzi z wet -siostra jesli moge wiedziec??? bo u niej byloby miejsce,napisalam do goni ,trzymajcie kciuki[/quote] Przeczytaj sobie linka od Renaty. Poza tym, ekipa Orzechowska zna Wet-siostrę i nie da skrzywdzić żadnego psa... Grot jedzie jutro na badania... Kierownik twierdzi, że "bardzo chce żyć" :-( Quote
JustynaM. Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przeczytalam ten watek ,szukamy dalej wy jestescie z tamtego terenu i wy decudujecie do kogo pojdzie pies,nie wiem co mozna jeszcze zrobic-gonia nie odpisala.Kiedy beda wyniki badan? przydaloby sie go wyplukac kroplowkami Quote
ewatr Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Grot zaciskam kciuki za zdrowie ........ Quote
JustynaM. Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Grociku jestem myslami z Toba,czyli wszystkie hoteliki sa zapelnione? Quote
Neczka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Grot był dziś na badaniach, które zniósł jak przystało na prawdziwego dzielnego psa. Było podejrzenie raka... na szczęście nie potwierdziło się. Jest jednak ta niewydolność... [B]SZUKAMY DLA GROTA CHOĆBY DT, CZY HOTELIKU NA CITO ! [/B] ...o DS już nawet nie śmiem marzyć :-( To wspaniały pies. Z jaką radością patrzy się na jego postępy w zachowaniu w stosunku do człowieka... jego wierność... Dziś w lecznicy opierał mi swój cudny wilczasty łepek o kolana i patrzył, jakby chciał powiedzieć [I][U]"tylko mnie tu nie zostawcie, dajcie mi szansę... walczcie o mnie, ja tak bardzo chcę żyć..."[/U][/I] Zaczyna domagać się pieszczot, kocha drapanie za uszkiem. Ufa... Proszę, nie zawiedźmy go :placz: [CENTER]:help1::help1::help1: [/CENTER] Quote
Miśka84 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Może allegro z cegiełkami na Grota? Kto umie to robić? Quote
JustynaM. Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ja niestety nie umiem jeszcze tego robic,czy paczka juz doszla? Quote
JustynaM. Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 podnosze Grot prosi o pomoc!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Czy możecie sie dowiedziec jaki jest poziom kreatyniny i mocznika?Wazne to bardzo!! Moja Milva odeszła na niewydolnosc nerek...to straszna choroba, psiak traci siły, nie moze jesc. Na leczenie tej choroby idzie masa pieniędzy- sama karma to wydatek miesieczny ok 300 zł...do tego leki:shake::placz:co robic... Quote
Neczka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Czy możecie sie dowiedziec jaki jest poziom kreatyniny i mocznika?Wazne to bardzo!![/quote] Grot miał dziś pobieraną krew, niedługo powinny być wyniki poziomu kreatyniny Quote
Beata19 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ......................................... Quote
Recommended Posts