karusiap Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Grot jest wspanialy!! Przytulac sie do niego to taka przyjemnosc,ze nie chce sie przestawac.... Quote
albiemu Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images43.fotosik.pl/60/1fc3956bf5d3c9c4med.jpg[/IMG][/URL] ten pies przez brak ufności potrafi niesamowicie kochać jak juz jest pewny czyjegoś serca ... Ma naprawdę olbrzymią świadomość swojego życia ... Quote
JustynaM. Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Przepiękna fotka ,tylko całować ta kochana mordkę Quote
Becia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='JustynaM.'] ,tylko całować ta kochaną mordkę[/quote] I od rana znów całować......:calus: Quote
karusiap Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 dzis wieczorem znowu odwiedzimy Grocika,ciekawe czy ma nas juz dosc:evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Witaj psiaku i miłego dnia ci życzę....:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='karusiap']dzis wieczorem znowu odwiedzimy Grocika,ciekawe czy ma nas juz dosc:evil_lol:[/quote] Napewno nie :) Quote
agamika Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Grot nigdy nie ma dość ... dość głaskania , dość przytulania , dość całowania, ...dość parówek :evil_lol: [B]ma dość bycia samemu [/B]:placz: Quote
SZPiLKA23 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Grocisko miałes dzisiaj odwiedzinki ? Quote
karusiap Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Grocisko miałes dzisiaj odwiedzinki ?[/quote] wczoraj miala Perelka dluugi spacerek:loveu: Quote
Becia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Grocisko miałes dzisiaj odwiedzinki ?[/quote] pewnie ma własnie teraz......:lol: Quote
albiemu Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Grocie ... chodź na oszukańczy spacer po szczęście ... na pierwszą stronę ... Quote
karusiap Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Grot byl dzisia w wysmienitej kondycji:loveu:Agamika biegla za nim z wywieszonym jezykiem:eviltong: A Grot...uciekal przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu: Quote
albiemu Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='karusiap']Grot byl dzisia w wysmienitej kondycji:loveu:Agamika biegla za nim z wywieszonym jezykiem:eviltong: A Grot...uciekal przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu:[/quote] karusiap ... dzięki :loveu: Quote
JustynaM. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 poodnawiałam cześć moich ogłoszeń ze str.23 dodałam nowe foki i zmieniłam trochę treść, resztę odnowie jak będę miała wolne w czwartek,,czy alegro jest aktualne Grocika? Quote
irenaka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='karusiap']Grot byl dzisia w wysmienitej kondycji:loveu:Agamika biegla za nim z wywieszonym jezykiem:eviltong: A Grot...uciekal przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu:[/quote] Karusia:loveu: -zaczynam Cię znowu śledzić:evil_lol:. Takie cudo a ja dopiero dzisiaj wpadłam na Jego trop. Jeżeli ktoś był już w Grocie zakochany to informuję, że właśnie wyrosła mu konkurencja do kochania. Bardzo poważna konkurencja;) Quote
agamika Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='karusiap']Grot byl dzisia w wysmienitej kondycji:loveu:Agamika biegla za nim z wywieszonym jezykiem:eviltong: A Grot...[COLOR=Red]uciekal[/COLOR] przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu:[/quote] :angryy::angryy::angryy: [B][COLOR=Red]AKURAT [/COLOR][/B] GROT SIĘ BAŁ ŻEBY nie podeptać tego czegoś co to ledwo od ziemi odrosło :eviltong:.. poza tym,.. rude ... ....... lepiej trzyma się z daleka, bo rudemu to nigdy nie wiadomo co do głowy strzeli :cool1::roll: buu :( ostatnio żeby opuścić boks Grota musze uciekac sie do podstepów :-(, do miski jedzenie mu wsypać,i uciekac szybko .. wypuszczac nie chce z kojca :shake: a pod górkę dzis faktycznie zaiwaniał, jak mały samochodzik :roll: ... mysle moze o przypięciu sanek do Grota ... wiecie,.. on bedzie miesnie cwiczył, a ja swoje bede oszczędzać :diabloti: ogólnie z samopoczuciem u Niego coraz lepiej , ale niestety tez coraz trudniej mu tłumaczyc, ze on zostaje .. :-( nastepne widzenie w czwartek , tylko pewnie wtedy to edit_f mi go ukradnie :placz: ...[SIZE=1]tak sie zastanawiam, moze ją podstepem w kojcu zamknę <zaciera ręce> i nie bedzie trzeba sie Grotem dzielić :diabloti:[/SIZE] tylko ciii ... nic jej nie mówcie Quote
Recommended Posts