Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images43.fotosik.pl/60/1fc3956bf5d3c9c4med.jpg[/IMG][/URL]

ten pies przez brak ufności potrafi niesamowicie kochać jak juz jest pewny czyjegoś serca ... Ma naprawdę olbrzymią świadomość swojego życia ...

Posted

Grot byl dzisia w wysmienitej kondycji:loveu:Agamika biegla za nim z wywieszonym jezykiem:eviltong:
A Grot...uciekal przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu:

Posted

[quote name='karusiap']Grot byl dzisia w wysmienitej kondycji:loveu:Agamika biegla za nim z wywieszonym jezykiem:eviltong:
A Grot...uciekal przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu:[/quote]

karusiap ... dzięki :loveu:

Posted

[quote name='karusiap']Grot byl dzisia w wysmienitej kondycji:loveu:Agamika biegla za nim z wywieszonym jezykiem:eviltong:
A Grot...uciekal przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu:[/quote]

Karusia:loveu: -zaczynam Cię znowu śledzić:evil_lol:.
Takie cudo a ja dopiero dzisiaj wpadłam na Jego trop.
Jeżeli ktoś był już w Grocie zakochany to informuję, że właśnie wyrosła mu konkurencja do kochania.
Bardzo poważna konkurencja;)

Posted

A Grot...[COLOR=Red]uciekal[/COLOR] przed Amikiem:evil_lol:takie male,rude cus go gonilo natretnie:loveu:[/quote]
:angryy::angryy::angryy:

[B][COLOR=Red]AKURAT [/COLOR][/B]

GROT SIĘ BAŁ ŻEBY nie podeptać tego czegoś co to ledwo od ziemi odrosło :eviltong:.. poza tym,.. rude ... ....... lepiej trzyma się z daleka, bo rudemu to nigdy nie wiadomo co do głowy strzeli :cool1::roll:

buu :( ostatnio żeby opuścić boks Grota musze uciekac sie do podstepów :-(, do miski jedzenie mu wsypać,i uciekac szybko .. wypuszczac nie chce z kojca :shake:

a pod górkę dzis faktycznie zaiwaniał, jak mały samochodzik :roll: ... mysle moze o przypięciu sanek do Grota ... wiecie,.. on bedzie miesnie cwiczył, a ja swoje bede oszczędzać :diabloti:

ogólnie z samopoczuciem u Niego coraz lepiej , ale niestety tez coraz trudniej mu tłumaczyc, ze on zostaje .. :-(

nastepne widzenie w czwartek , tylko pewnie wtedy to edit_f mi go ukradnie :placz: ...[SIZE=1]tak sie zastanawiam, moze ją podstepem w kojcu zamknę <zaciera ręce> i nie bedzie trzeba sie Grotem dzielić :diabloti:[/SIZE] tylko ciii ... nic jej nie mówcie