Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - 8-letnia Dorcia - suczka o wielkim sercu. MA DOM

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Hania da Dorcię na piątek do dziennika :loveu:

Posted

Jeden Pan, ma dwa pieski śpiace w domu (samce). Mówił, że zadzwoni do Ciebie i może umówi się w Niepołomicach, Postraszyłam go. że jak sunia domku nie znajdzie to wróci do schronu:cool3::cool3: no tak oczywiście dla zachęty mu powiedziałam.. ;)

Posted

dziś był fajny telefon. Długo rozmawiałyśmy, może się uda..

Posted

j3nny napisał(a):
domek na gwiazdke!:loveu:

udalo sie ,domek superowy ,a Dorcia zachowywala sie jak by tam cale zycie mieszkala.
Znalazla pudelko w ktorym staly zabwki i zaczela sie nimi bawic ,oraz bronic pileczki przed intruzem czyli rezydentem.
rezydent nie dawal jej spokoju ale dorcia sie mu odgryzala.Wogole dom marzenie i mam nadzieje ,ze jutrzejsze spotkanie z kotami skonczy sie pomyslnie.;)

Posted

AgaG napisał(a):
dziś był fajny telefon. Długo rozmawiałyśmy, może się uda..

Aga faktycznie pani cudowna i rodzinka tez. Zawiozlysmy ja z Bozena i obie byslysmy zachwycone i nie tylko domkiem ale Dorusia ,ktora okazal sie cudowniejszym psem niz myslalam.Napewno tez miala dom bo bawila sie zabawkami i nawet myszka i wiedzila że trzeba wyciagnac sznureczek ,bylam poprostu w szoku:loveu:

Posted

PaulinaB napisał(a):
Super to zdjęcie jak Dorcia wywala brzuchol do góry:):loveu:

a opowiedzila ci Bozena jacy wspaniali ludzie ,a jak Dorcia bawila sie myszka?:loveu:
Wczoraj prawie godzine rozmawilam z pania Beata.Dorcia chodzi dumna po ogrodzie bo jeszcze oprocz rezydenta adoruje ja pies sasiadow.Caly czas chodzi i macha ogonkiem wiec widac jaka jest szczesliwa.:lol:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']a opowiedzila ci Bozena jacy wspaniali ludzie ,a jak Dorcia bawila sie myszka?:loveu:
Wczoraj prawie godzine rozmawilam z pania Beata.Dorcia chodzi dumna po ogrodzie bo jeszcze oprocz rezydenta adoruje ja pies sasiadow.Caly czas chodzi i macha ogonkiem wiec widac jaka jest szczesliwa.:lol:

Tak, tak ja zawsze mam wszystkie informacje na bieżąco i ze szczegółami:D Ciesze sie ze Dorcia ma taki super dom i na Święta bedzie grzać dupke na kanapie:loveu:

• 1 month later...
Posted

Dora szuka nowego domu,dalej goni koty ale to nic bo koty teraz mieszkaja na dole ,a pies u gory ale Dora nie chce ustapic psu ,zczepia go jak lezy na lozku ,a pies chce podejsc do pani i zaczyna sie walka.Pies rezydent ma dominujacy charakter ,a Dora nie popuszcza.:shake:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Dora szuka nowego domu,dalej goni koty ale to nic bo koty teraz mieszkaja na dole ,a pies u gory ale Dora nie chce ustapic psu ,zczepia go jak lezy na lozku ,a pies chce podejsc do pani i zaczyna sie walka.Pies rezydent ma dominujacy charakter ,a Dora nie popuszcza.:shake:

:-(:-(:-( niedobrze

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):

Mam wrażenie, że to zachowanie Dory to trochę nad wyrost jest przedstawione przez tą Panią, ale cóż nikogo do niczego nie można zmusić, mam nadzieje ze Dorcia znajdzie TEN WŁAŚCIWY dom szybciutko!

Posted

PaulinaB napisał(a):
Mam wrażenie, że to zachowanie Dory to trochę nad wyrost jest przedstawione przez tą Panią, ale cóż nikogo do niczego nie można zmusić, mam nadzieje ze Dorcia znajdzie TEN WŁAŚCIWY dom szybciutko!

Tez mi sie tak wydaje bo podobno jak Dorcia warczy na psa (jak zbliza sie do pani ,a ona np,jest na łózku ) to pies podlewa kanapy i chyba raczej o to chodZI , ale PRZECIEZ MOZNA PSA WYKASTROWAC I PROBLEM z glowy .Polecilam tez pani zeby skontaktowala sie z psychologiem ,jezeli los Dory choc troche po tych dwoch miesiachc ja obchodzi bo powinno sie problemy rozwiazywac ,a nie pozbywac:shake: