Ank@ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Dorcia była w schronisku przez 2,5 roku. W 2006r. trafiła o schroniska - najprawdopodobniej była zbędnym 'bagażem' który na wakacje nie dotarł. Teraz przebywa w hotelu. Ma za sobą już jedną adopcję - nieudaną. Została oddana, dlatego że jest zaborcza, pilnuje miski, podobno warczała na dziecko( ale tego naprawdę nie wiemy). Dorcia jak na swój wiek jest bardzo żywotna. Bardzo cieszy się na widok człowieka, wtula się, domaga się głaskania. Lubi jeździć autem. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Tak czekamy na zdjecia Dorci. Obecnie Dorcia przebywa w hotelikuna dobry dom. Ostatnio Dorcia miala klopoty żaladkowe i zazywa leki.Mam nadzieję że biegunki ustapia ,a Dorcia znowu bedzie zywiolowym pieskiem:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No rozumiem że nikt do dorci nie zaglada ale że Kasia jeszcze tutaj nie dotarła?juz podsylam jej linka:loveu: Quote
j3nny Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 kurcze nie dotarłam :-( jak coś się dzieje i ktoś wrzuci linka na ogólny krakowski, to docieram, bo w sumie mało siedzę na dogo ostatnio i czytam tylko niektóre wątki.. wrzucę potem te kilka zdjęć Dorci, które mam zdrowiej malutka! Quote
Ank@ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Ja mam napięty plan zajęć do tego poniedziałku - olimpiada. Zależnie od tego jak mi pójdzie będzie albo jeszcze więcej nauki, albo trochę luzu. :evil_lol: Quote
j3nny Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a z czego ta olimpiada mam nadzieje, że z matmy :) powodzenia życzymy i trzymamy kciuki ;) Nie wiem czy Dorcia trzyma, ona by pewnie chciała odwiedzin :p Quote
Ank@ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 j3nny napisał(a):a z czego ta olimpiada mam nadzieje, że z matmy :) powodzenia życzymy i trzymamy kciuki ;) Nie wiem czy Dorcia trzyma, ona by pewnie chciała odwiedzin :p Nie z matmy :evil_lol: Z biologii Z angielskiego przeszłam do dalszego etapu. :lol: Dziękuję za kciuki ;) Dorcia z pewnością by się ucieszyła. Quote
PaulinaB Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Tak czekamy na zdjecia Dorci. Obecnie Dorcia przebywa w hotelikuna dobry dom. Ostatnio Dorcia miala klopoty żaladkowe i zazywa leki.Mam nadzieję że biegunki ustapia ,a Dorcia znowu bedzie zywiolowym pieskiem:shake: Dorci już przeszło;) zaraz wkleje zdjecia Quote
j3nny Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 buziaczki Dorciu :loveu: to zdjęcie z podniesioną łapką - cudo:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 j3nny napisał(a):Dorcia biegnie po domek :Dog_run: Kasiu nawet jej jeszcze nigdzie nie oglosilam ,tylko tyle ze wyslalm do dziennika do kolejki.Caly czas jakas bieda w pilnej potrzebie do adopcji ,a Dorcia czeka ,musze sie poprawic:shake: Quote
j3nny Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 dobrze dobrze, poki co Dorcia czeka na dogomaniaka, który ją wypatrzy:) Quote
j3nny Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dorcia ma ogloszenia na gumtree, alegratce, adopcje.org i kupiepsa.pl. Quote
Recommended Posts