Charly Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 dzięki. powinno byc już. nie widac niestety (albo na szczęście) nadgryzionej mordki. z boku z lewej strony jest kawalek obgryziony do kosci..tzn. futerko, mieso poszlo... Quote
Charly Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Nie jestem pewna, czy Bobby sam sobie nie zawinil;). Jest stanowczo królem tego boksu. Tzn jest taki jeden owczarek, ktory go zaczepia. Bobby wystarczy ze sie wtedy odwroci a owczarek zmiata w te pędy za budy. Stoi z tylu i Bobby nie pozwala mu podejsc do krat. Jednak...kilka tygodni temu byl tam duzy pies, bardzo wystraszony, byl największy ale zawsze z podwiniętym ogonem i "agresywnym" ze strachu... Wczoraj nie bylo go..... Bobby jest poraniony, ale poza tym zaden inny pies. Mysle ze dostalo się....... tamtemu. Tak tylko przypuszczam, ale Bobik tak na wszelki wypadek do domu bez innych zwierząt tzn. bez dominujacych czy prowokujacych zwierząt. On sam nie zaczepia, jeśli jest tym pierwszym. Z mniejszymi od niego, spokojnymi psiakami rozumie się dobrze. Dzieki za zdjęcia:) Quote
Charly Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 no i podniose Boba, ktorego mimo niebanalnej urody nie chce nikt:shake: Quote
Charly Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 no.....porobilam mu kilka na tych typowych. nei ma allegro i nei ma allegratki:cool3: Quote
deathgs Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Charly napisał(a):no.....porobilam mu kilka na tych typowych. nei ma allegro i nei ma allegratki:cool3: No to biorę na siebie allegro i allegratkę. Jakiś pomysł jak dotrzeć do ludzi którzy mają wielkie posesje? To idealny psiak do domu z dużym ogrodem. Quote
Charly Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 deathgs napisał(a):No to biorę na siebie allegro i allegratkę. Jakiś pomysł jak dotrzeć do ludzi którzy mają wielkie posesje? To idealny psiak do domu z dużym ogrodem. dzięki za ogloszenia. Pytalas gdzies jak się wyroznia. to kwestia finansowa. Wyroznienie kosztuje 12 zl i zaznacza sie gdzies tam przy wystawianiu. Quote
deathgs Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1761622_bobby_mix_sznaucera_olbrzyma_ozdobi.html]Bobby mix SZNAUCERA olbrzyma - ozdobi pi Quote
Charly Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 dzięki za ogloszenia w imieniu zwierzaków:):) Czy ktos widzial;) banerek Bobba? Zdawalo mi się ze ma, ale nie widze:( Kto potrafi zrobic? Quote
Charly Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ja bylam pewna, ze juz ma..szukam szukam i nie potrafie znalesc:lol: Quote
deathgs Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 allegro dla małego: SZNAUCER OLBRZYM dla prawdziwych wielbicieli rasy! (497451256) - Aukcje internetowe Allegro Quote
deathgs Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Mały będzie miał swoje ogłoszenie na http://adoptujsznaucera.blog.onet.pl , Napisałam do pani, która go prowadzi i doda :) Kolejne małe światełko w tunelu. Quote
Charly Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 no. a nie robisz czasem banerków? Quote
deathgs Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Niestety nie umiem. Powiedź mi tylko, czy osobe do kontaktu w sprawie adopcji dać ciebie (nie mam twoich namiarów) czy Rybcie tradycyjnie? Quote
Charly Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 możesz dać mnie. ja mam Bobika tez na naszej klasie mail: [email protected] tel 785 132 983 Quote
Recommended Posts