Koperek Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='monika083']oglosilam go na gumtree wroclaw Dziękuję monika bardzo, bardzo!!!:modla: Dzisiejszy molosik- on jest cuuudny! :loveu: Wielki, umięśniony, proporocjonalny, a do tego przekochany, przełagodny do ludzi i zwierząt. Normalnie drugiego takiego to ze świeczką! Quote
monika083 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 to ja zajme sie jego oglaszaniem ,dzisiaj lub jutro rano pooglaszam jeszcze na innych stronkach ,na gumtree sporo osob go juz ogladalo. on jest cudowny,przepiekny, moze go jakos nazwiemy ..moze Bruno? Quote
Koperek Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Może Bruno nie, bo muaiałabym go wziąć:evil_lol: Słucham dalszych propozycji... Quote
monika083 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Koperek napisał(a):Może Bruno nie, bo muaiałabym go wziąć:evil_lol: Słucham dalszych propozycji... a czemu musialabys go wziasc?:razz: A moze Axel? Quote
Koperek Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='monika083']a czemu musialabys go wziasc?:razz: A moze Axel? Bo już jednego mam, a druga to Bona:evil_lol: A może ARMANDO??? Takie dostojne, przystojne, a zarazem przyjazne!:cool3: Quote
monika083 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Koperek']Bo już jednego mam, a druga to Bona:evil_lol: A może ARMANDO??? Takie dostojne, przystojne, a zarazem przyjazne!:cool3: a moj tez Bruno(a w schronie byl Harry:) Armando fajne, Quote
monika083 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Oglosze go dzisiaj znow i koke z podpisu Slomki,bidulka ,czy ona ma watek? widzialam ja rok temu w schronie jak bruna zabieralismy:(( Quote
Slomka22 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='monika083']Oglosze go dzisiaj znow i koke z podpisu Slomki,bidulka ,czy ona ma watek? ( Ma tylko nie wiem czemu banerek nie dziala http://www.dogomania.pl/forum/f28/bull-krowka-czyli-piekna-sympatyczna-koka-bez-szans-na-dom-110682/index6.html#post11412697 Quote
Koperek Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Molosek nadal czeka... :( Nadal bez domku:( Zwiewacz, uciekinier, włóczykij! ALE CÓŻ Z TEGO, SKORO SLODKI, JAK MIÓD PSZCZELI!!!:loveu: Quote
Slomka22 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Włóczykiju uciekaj czym predzej do swojego nowego domku Domku on tu czeka - gdzie jestes? Quote
GoskaGoska Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 i jeszcze raz w polawie stycznia siąde do ogloszen - bo teraz klapa z czasem :shake: Quote
Slomka22 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Domku Ci zycze To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
Koperek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Nowe zdjęcia MOLOSIKA na pierwszej stronie ;) Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zrobiłam mu allegro, imię robocze - Molus <jak coś to zmienię ;) > Quote
Koperek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Negri napisał(a):Zrobiłam mu allegro, imię robocze - Molus <jak coś to zmienię ;) > Grzecznie dziękuję!!! :) Imię w sam raz- przynajmniej bedę wiedziała, o którego psa chodzi ;) Quote
monika083 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 to dobrze ,moze w koncu ktos go wypatrzy.. Quote
Koperek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Fota w poście nr 5- chyba mordka mu posiwiała...:-( Quote
Olga7 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Czy możesz podać -jesli sa znane oczywiście - wagę psa i wielkość w kłębie ?? Ten pies bardzo ,bardzo potrzebuje chocby DT . Na tych fot.-szczególnie leżącego psa--- widać ,jak ciężko on znosi ten schron i wegetację tam .... To przepiękny ,mądry i zrównoważony i dostojny pies . Zasługuje na swój wlasny kąt u dobrych ludzi - życzymy mu tego z całego serca !!! Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 olga zmierzyć i zważyć oczywiście mogę, ale uwierz mi, że jest zawsze tyle ważniejszych i NA JUŻ rzeczy w schronie do zrobienia (chociażby fotki), że na powyższe brakuje czasu...:shake: Więc to tylko przypadkiem. WCZORAJSZY MOLOSIK- pomalutku zamyka się w sobie... ...i bardziej "od pysia"... Quote
Recommended Posts