BobowitaMW Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Dynamique']Super :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzięki :) [quote name='fuksowata']Gratuluje![/QUOTE] Dzięki :) Niestety nie udało mi sie namówić Kixa aby pokazała przed aparatem nasze początki z "na rączki" :evil_lol: :diabloti: :lol: Ale co się odwlecze... ;) Quote
fuksowata Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='BobowitaMW']Dzięki :) Dzięki :) Niestety nie udało mi sie namówić Kixa aby pokazała przed aparatem nasze początki z "na rączki" :evil_lol: :diabloti: :lol: Ale co się odwlecze... ;)[/QUOTE] Jaaaaasne :diabloti: Cos podejrzewam, ze tylko F. NA RACZKI umie :p:cool3::evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='fuksowata']Jaaaaasne :diabloti: Cos podejrzewam, ze tylko F. NA RACZKI umie :p:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Wiesz, mnie nie satysfakcjonuje to, że Kika się nogi na rączki wybija. Ona się na mnie wybija na dzień dzisiejszy z ziemi jak kucam/klęczę. :razz: Tylko nie lubi tego strasznie.... :shake: Ale co tam! Będzie się musiała dziewczyna przełamać :diabloti: Quote
fuksowata Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='BobowitaMW']Wiesz, mnie nie satysfakcjonuje to, że Kika się nogi na rączki wybija. Ona się na mnie wybija na dzień dzisiejszy z ziemi jak kucam/klęczę. :razz: Tylko nie lubi tego strasznie.... :shake: Ale co tam! Będzie się musiała dziewczyna przełamać :diabloti:[/QUOTE] A Widzisz!!!!! Nie tylko F. musial sie przelamac :cool3: Chyba to niejest ulubiona komenda psow , NA RACZKI :cool3: Quote
BobowitaMW Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='fuksowata']A Widzisz!!!!! Nie tylko F. musial sie przelamac :cool3: Chyba to niejest ulubiona komenda psow , NA RACZKI :cool3:[/QUOTE] Wiesz, moja też nie. :lol: To, jak Kix wbija się pazurami w moją szyję nie jest zbytnio przyjemne :diabloti: Quote
Dynamique Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mój też nie lubi tej sztuczki... :evil_lol: Ale robi, bo musi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Dynamique']Mój też nie lubi tej sztuczki... :evil_lol: Ale robi, bo musi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] He he :eviltong: Ja nie chcę na kice wywierać presji. Prędzej czy później się przekona, że moja szyja wytrzyma te podrapania :eviltong: i zacznie wskakiwać jak należy ;) Jestem zła, nawet bardzo. :angryy: Jestem chora. :shake: Mam jakiegoś wirusa, katar, kaszel i zawroty głowy... Ja MUSZĘ wydobrzeć do czwartku! :placz: Bo mnie nie puszczą chorej na zawody!!! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Dynamique Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='BobowitaMW']He he :eviltong: Ja nie chcę na kice wywierać presji. Prędzej czy później się przekona, że moja szyja wytrzyma te podrapania :eviltong: i zacznie wskakiwać jak należy ;) Jestem zła, nawet bardzo. :angryy: Jestem chora. :shake: Mam jakiegoś wirusa, katar, kaszel i zawroty głowy... Ja MUSZĘ wydobrzeć do czwartku! :placz: Bo mnie nie puszczą chorej na zawody!!! :placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] O matko !!!! Kuruj się, kuruj !!!!!!! PS. Z tym 'robi bo musi' to był taki żart :evil_lol: Jakoś sam do etgo przywykł z czasem ;) Quote
BobowitaMW Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Dynamique']O matko !!!! Kuruj się, kuruj !!!!!!! PS. Z tym 'robi bo musi' to był taki żart :evil_lol: Jakoś sam do etgo przywykł z czasem ;)[/QUOTE] Dzięki :) ja nie widzę innej opcji jak wyzdrowieć :shake: A dzisiaj wcale nie jest lepiej... :placz: Domyśliłam się, ze to żart. :eviltong: Quote
Dynamique Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Oglądałam sobie moje filmiki z wrocławia. Są też twoje u Agnieszki na profilu YT. Boże jak ja masakrycznie biegam :shake: Quote
Agnieszka & Figo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 MUSISZ WYZDROWIEĆ!!!!!! Kuruj się, kuruj ;) Quote
BobowitaMW Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Dynamique']Oglądałam sobie moje filmiki z wrocławia. Są też twoje u Agnieszki na profilu YT. Boże jak ja masakrycznie biegam :shake:[/QUOTE] Swoje oglądałam. :lol: Zrobiłyśmy z Kiką wiochę, ze hej :lol: Ale zabawa była świetna :) Ciekawa jestem jak Kika zareaguje na halę... :evil_lol: [quote name='Agnieszka & Figo']MUSISZ WYZDROWIEĆ!!!!!! Kuruj się, kuruj ;)[/QUOTE] Dzięki :) Choć niestety jest gorzej! :placz: Temperatura mi ciągle rośnie... :-( Ale ja się nie poddam! Kto zrobi siarę w Złotoryi jak nie my? :cool3: :evil_lol: Quote
Dynamique Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mi chodzi tylko o to jak macham rękoma i jak sobie truchtam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne, piękne, cudowne... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cały mój urok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gośka kuruj się :shake: Quote
BobowitaMW Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Dynamique']Mi chodzi tylko o to jak macham rękoma i jak sobie truchtam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne, piękne, cudowne... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cały mój urok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gośka kuruj się :shake:[/QUOTE] Nie tylko Ty tak biegasz. :evil_lol: Choć ja to czasem wcale rękami nie macham... :shake: No kuruję się, kuruję. Ale efektów na razie nie widzę! :placz: Chyba, żeby za sukces uznać to, ze wysiedziałam jakąś godzinę przy kompie :eviltong: Quote
Dynamique Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Żałuje, że my nie jedziemy :cool1: tak samo żałuje, że się nie zgłosiłam na Poznań :cool1::cool1::cool1: Ja to ostatnio jestem 'master' :lol: Quote
BobowitaMW Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Jeśli kogoś interesują moje zdrowotne perypetie :eviltong: to pochwalę się, że dziś już czuję się świetnie :cool3: Nie mam gorączki - wręcz przeciwnie! Osiągnęłam swój życiowy rekord - 33.8 st. :crazyeye: Podobno przy 33 st. serce staje... :evil_lol: Gardło mnie nie boli, prawie nie kasłam :cool3: Tylko chusteczek nadal schodzą setki :eviltong: Jeśli chodzi o Kikę... Jest ona bardzo rada, iż siedzę cały dzień w domu. Całe dnie przesypia na moim łóżku :evil_lol: :loveu: Ale dzisiaj pracowałyśmy nad futerkiem :razz: W końcu na Mistrzostwach Polski nie wypada wyglądać jak wieśniak, nie? :lol: Jeszcze mam trochę do zrobienia, ale jak skończę, obfocę swe "dzieło" rangi marnej :lol: No cóż... Dopiero się uczę jak się te wszystkie dziwne urządzonka obsługuje ;) Nie oczekujcie cudów :lol: Quote
BobowitaMW Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Dynamique']O cholera... 33,3 ? :-o:-o:-o[/QUOTE] No nie, aż tak dobrze nie było, tylko 33,8... :placz: Ale cały dzień na bieżąco kontroluję, czy aby nie spadła jeszcze trochę :diabloti: Quote
Agnieszka & Figo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 O, to świetnie!! :p [SIZE=1]bardzo się cieszę że zdrowiejesz, w weekend będę miała 'wieści z frontu' na bieżąco, prawda?? :evil_lol:[/SIZE] Quote
BobowitaMW Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Agnieszka & Figo']O, to świetnie!! :p [SIZE=1]bardzo się cieszę że zdrowiejesz, w weekend będę miała 'wieści z frontu' na bieżąco, prawda?? :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE] [SIZE=1]O ile mój stan zdrowia będzie się stale polepsza i się nie pogorszy ani o włos - pewnie :cool3: Napisz tylko czyje poczynania mam bacznie "śledzić" :cool3: :evil_lol:[/SIZE] Quote
BobowitaMW Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Mała, zaspana sesja :) [IMG]http://i38.tinypic.com/2r72a6b.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/2iw2c77.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/359e29u.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/t00ya9.jpg[/IMG] Quote
BobowitaMW Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [IMG]http://i37.tinypic.com/1or29e.jpg[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/2v8ohlf.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/15xnz4g.jpg[/IMG] [IMG]http://i33.tinypic.com/15qxk4g.jpg[/IMG] Dobranoc!! :sleep2: Quote
BobowitaMW Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Izuuus']Jaki trufelek :loveu:[/QUOTE] Wyjątkowo trufelek nieoblepiony "gnatem" :cool3: :evil_lol: Kika jest teraz na przymusowym gnatowym odwyku :eviltong: Ostatnio jednego giganta zjadła w 3 wieczory! :crazyeye: Więc teraz musi poczekać, bo zamówiłam przez Internet jej ulubione bekonowe szczęko łamacze :diabloti: Quote
Izuuus Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='BobowitaMW']Wyjątkowo trufelek nieoblepiony "gnatem" :cool3: :evil_lol: Kika jest teraz na przymusowym gnatowym odwyku :eviltong: Ostatnio jednego giganta zjadła w 3 wieczory! :crazyeye: Więc teraz musi poczekać, bo zamówiłam przez Internet jej ulubione bekonowe szczęko łamacze :diabloti:[/QUOTE] a wielbicielka gnatów o linie nie dba? :diabloti: Quote
Recommended Posts