Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pochwalę się Wam, że odchudzanie idzie nam coraz lepiej!
Kika już waży 13.6kg! :multi::multi::multi: :loveu:
Zostało nam jeszcze 1.6-2kg. Zobaczymy. ;)

Wiecie co jest najlepsze? Spadek wagi pozytywnie wpłynął na prędkość Kiki - teraz nie tylko ona musi się nabiegać, ja też. Coraz trudniej za nią nadążyć! :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BobowitaMW'] Wiecie co jest najlepsze? Spadek wagi pozytywnie wpłynął na prędkość Kiki - teraz nie tylko ona musi się nabiegać, ja też. Coraz trudniej za nią nadążyć! :loveu:[/quote]

To może teraz jakiś filmik agilitowy??? :cool3:

Posted

[quote name='Agnieszka & Figo']To może teraz jakiś filmik agilitowy??? :cool3:[/quote]
Bardzo chętnie. Tylko trzeba nakręcić. :eviltong: Może za tydzień. ;) Z resztą - zobaczysz na zawodach :cool3:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Bardzo chętnie. Tylko trzeba nakręcić. :eviltong: Może za tydzień. ;) Z resztą - zobaczysz na zawodach :cool3:[/quote]

Bo teraz Kika to jest torpeda, smiga jak szalona :multi:

A , ze w zerowkach przeszkody sa obnizone, to bedzie skakac z predkoscia swiatla, jeszcze szybciej niz na tych pol na pol :evil_lol:
Goska ma jesze dwa tygodnie, dieta trwa , az sie zaczynam bac :) czy Gosia na zawodach nadazy:evil_lol: za Kika , bo cos ostatnio ciezko na ostatnim treningu bylo z kondycja :p
Zreszta u mnie tez nie najlepiej :shake:

Posted

[quote name='fuksowata']Bo teraz Kika to jest torpeda, smiga jak szalona :multi:

A , ze w zerowkach przeszkody sa obnizone, to bedzie skakac z predkoscia swiatla, jeszcze szybciej niz na tych pol na pol :evil_lol:
Goska ma jesze dwa tygodnie, dieta trwa , az sie zaczynam bac :) czy Gosia na zawodach nadazy:evil_lol: za Kika , bo cos ostatnio ciezko na ostatnim treningu bylo z kondycja :p
Zreszta u mnie tez nie najlepiej :shake:[/quote]
Oj ciężko, ciężko. Bo ja leniwiec jestem. :eviltong: Kika to w zasadzie z treningu na trening przyspieszyła, a co ja mam biedna zrobić? Tylko 2 nóżki mam! :placz: Trochę mi zajmie szlifowanie szybkości. :eviltong: :evil_lol: Inna sprawa, że 1 bieg mogę się postarać, ale 20? Nieee.... wystarczy, że gdzieś tam truchtam. :eviltong:

Ale serio. Musze popracować nad moją motywacją. Może za każdy ładny przebieg dostanę batonika? :evil_lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Oj ciężko, ciężko. Bo ja leniwiec jestem. :eviltong: Kika to w zasadzie z treningu na trening przyspieszyła, a co ja mam biedna zrobić? Tylko 2 nóżki mam! :placz: Trochę mi zajmie szlifowanie szybkości. :eviltong: :evil_lol: Inna sprawa, że 1 bieg mogę się postarać, ale 20? Nieee.... wystarczy, że gdzieś tam truchtam. :eviltong:

Ale serio. Musze popracować nad moją motywacją. Może za każdy ładny przebieg dostanę batonika? :evil_lol:quote]

oj , oj idze ze ciezko u ciebie z motywacja! batonika sie zachciewa, oj nie ladnie, dla ciebie nagroda pownien byc ten blysk w oczach kiki

odetnij kice jedna nozke a zwolni, to tez sposob :p

Posted

[quote name='BobowitaMW']Przecież ja sobie żartuję. ;) :eviltong:

A z tą nóżką - dobry pomysł! Zabiorę jej, dodam sobie i będziemy miały po 3 nogi. :lol: :eviltong:[/quote]

Ciekawe tylko co na to Kika powie :diabloti: nie chcialabym byc w Twojej skorze jak jej to zakomunikujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='fuksowata']
oj , oj idze ze ciezko u ciebie z motywacja! batonika sie zachciewa, oj nie ladnie, dla ciebie nagroda pownien byc ten blysk w oczach kiki

odetnij kice jedna nozke a zwolni, to tez sposob :p[/quote]
Przecież ja sobie żartuję. ;) :eviltong:

A z tą nóżką - dobry pomysł! Zabiorę jej, dodam sobie i będziemy miały po 3 nogi. :lol: :eviltong:

Posted

[quote name='Lucky.']Ja też muszę kondychy nabrać :evil_lol:
Więce nie jesteś sama.
W wakacje biegam po 2 kółka dookoła parku 'Trzech Orłów'
Zabierasz się ze mną ? :lol:
[SIZE=1]Kinga, a ty wiesz która to byłam ja na majówce ? ? ? :cool1:[/SIZE][/quote]

Wiem, wiem ale szybko sie zmylas:P

ja sie na bieganie nie pisze, za bardzo leniwa jestem, chyba, ze rower czy cos :D

Posted

Ja też muszę kondychy nabrać :evil_lol:
Więce nie jesteś sama.
[SIZE=1]Kinga, a ty wiesz która to byłam ja na majówce ? ? ? :cool1:[/SIZE]

Posted

[quote name='Lucky.']Ja też muszę kondychy nabrać :evil_lol:
Więce nie jesteś sama.
[SIZE=1]Kinga, a ty wiesz która to byłam ja na majówce ? ? ? :cool1:[/SIZE][/quote]
Och nie. Biegać nie lubię... Jak już to rolki! :loveu:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Och nie. Biegać nie lubię... Jak już to rolki! :loveu:[/quote]

jakie rolki! pies po twardej nawierzchnii biegac nie moze!!!!! to ponoc zle na stawy wplywa!!!!! Rower to jest to!!!!! :) zdradze wam, ze znam taka fajna trase rowerowa z parku na glebokie :) psy moga biegac za rowerem bez smyczy bo to nie jest ta trasa o ktorej myslicie ( czyli ta gdzie jest duzo biegaczy i rowerzystow) - za tym ogrodem rozanym czy jak to sie tam zwie odbijamy w lewo :) pewnie i tak nie wiecie o co mi chodzi

Posted

[quote name='Lucky.']Ale ty jesteś :shake: Nawet się nie odezwałaś :eviltong:
Rolki najlepsze, powtarzam pytanie, może jakieś spotakanie ?
Kinga ty na bezrzeczu mieszkasz ?[/quote]

eh niestety nie, na drugim koncu Szczecina, bukowe i te rejony to moja dzielnica :P

Posted

[quote name='fuksowata']Wiem, wiem ale szybko sie zmylas:P

ja sie na bieganie nie pisze, za bardzo leniwa jestem, chyba, ze rower czy cos :D[/quote]
Ale ty jesteś :shake: Nawet się nie odezwałaś :eviltong:
Rolki najlepsze, powtarzam pytanie, może jakieś spotakanie ?
Kinga ty na bezrzeczu mieszkasz ?

Posted

Jesli chodzi o spotkanie:
1. rolkowe - chętna! :)
2. spacerowe - też! :cool3:

Może tam na Głębokie, do "Miejsca Kingi"?? :razz: Tam jest suuuuer i psiaki się wykąpią. :loveu:

Posted

o wlasnie to sie rozanka nazywa :) na spacer ja bardziej niz chetna jestem :) moge do parku przyjechac, ale nie w tym i nie w przyszlym tygodniu, no chyba , ze w przyszla niedziele :) akurat z Gosia bedziemy mialy co opowiadac bo bedziemy po zawodach, no i Fuks moze zmeczony bedzie wiec mam nadzieje, ze trzody za bardzo nie zrobi :) eh za marzenia nie karaja.

Gosia nie dlugo nas ochrzani za te pogaduchy

Wiec , zeby nie bylo ze nie na temat pisze, to Kika jest jak zawsze cudna:evil_lol::evil_lol: hihih

Ps. a mi sie wlasnie dwa filmiki laduja wiez zaraz do swojej galerii wrzuce :)

Ps2 i w taki sposob Gosia dobila do 90 strony :)

Posted

[quote name='fuksowata']jakie rolki! pies po twardej nawierzchnii biegac nie moze!!!!! to ponoc zle na stawy wplywa!!!!! Rower to jest to!!!!! :) zdradze wam, ze znam taka fajna trase rowerowa z parku na glebokie :) psy moga biegac za rowerem bez smyczy bo to nie jest ta trasa o ktorej myslicie ( czyli ta gdzie jest duzo biegaczy i rowerzystow) - za tym ogrodem rozanym czy jak to sie tam zwie odbijamy w lewo :) pewnie i tak nie wiecie o co mi chodzi[/quote]
Jest problem :evil_lol: Nie mam roweru, ja mam rolki, nawet karty rowerowej nie mam, mam nie miłe przeżycia z rowerem po tym jak mnie przejechał :lol:
A co wy na taki normalny spacerek po parku do różanki tak sobie obejśc :cool3:
Kinga wiem o co chodzi ci z tą różanką :cool3:

Posted

[quote name='Lucky.']Ja nie wiem czy mi mama pozwoli na głębokie pojechać :lol:
No, ale pomyślimy, mi by pasowało jak najbardziej za tydzień w niedzielę, bo w sobotę wracam z zielonej szkoły więc i ja bd miała co opowiadać.
No to żeby nie było off topa to ja poproszę o jakies zdjęcia Kiki ;p[/quote]

Pozwoli na pewno :) i nie pojechac tylko na piechote pojdziemy! z parku na glebokie, glebokie obejdziemy i z powrotem do parku :) kondycje zas zaczac wyrabiac :)

Szczegolnie my z Gosia, bo oboz tuz tuz i Magda ochrzani nas od dolu do gory, ze takie mlode a kondycja gorsza niz pan w srednim wieku ;p

Posted

Ja nie wiem czy mi mama pozwoli na głębokie pojechać :lol:
No, ale pomyślimy, mi by pasowało jak najbardziej za tydzień w niedzielę, bo w sobotę wracam z zielonej szkoły więc i ja bd miała co opowiadać.
No to żeby nie było off topa to ja poproszę o jakies zdjęcia Kiki ;p

Posted

[quote name='Lucky.']Ja nie wiem czy mi mama pozwoli na głębokie pojechać :lol:
No to żeby nie było off topa to ja poproszę o jakies zdjęcia Kiki ;p[/quote]
A zdjęcia może będą w weekend. ;)

Czemu nie pozwoli?? Skoro mogłaś do Goleniowa. ;)

Posted

[quote name='fuksowata']
Szczegolnie my z Gosia, bo oboz tuz tuz i Magda ochrzani nas od dolu do gory, ze takie mlode a kondycja gorsza niz pan w srednim wieku ;p[/quote]
:lol::lol::lol: Ale pochwali za odchudzenie psów!! :cool3:

Posted

[quote name='Lucky.']A z parku na głębokie to chyba nie daleko co ?
Jak coś to jej nie powiem i powiem że bd za 3 h :evil_lol:[/quote]
Tylko?? My na samym Głębokim spędziłyśmy raz 3 h. :cool3: + dojazd... ;)

Posted

[quote name='Lucky.']A z parku na głębokie to chyba nie daleko co ?
Jak coś to jej nie powiem i powiem że bd za 3 h :evil_lol:[/quote]

Ja mowie, ze pozwoli ;p i juz!

A Ty Gosia szybka jestes, zdazylas mi filmik skomentowac zanim zauwazylam ze w koncu sie zaladowal ;p eh :)

A Gosiu kochanie zwrocilas moze uwage jak fuksio ladnie strefy zalicza na zjazdach od wozkow ;p hihi

Foty mi boskie wyszly, wiem