Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/d2.JPG[/url]
Cudna :loveu::loveu:

[url]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/d22.JPG[/url]
Ooo i nawet oczko do mnie puszcza :loveu::loveu:

Co powiesz, na spotkanie z dziewczyną która zakochała sie w Twoim psie i koniecznie musi go wymizać i wygłaskać ? :cool3: [FONT=Garamond][SIZE=1]oczywiście mowa o mnie :diabloti:[/SIZE][/FONT]

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza.'][URL]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/d2.JPG[/URL]
Cudna :loveu::loveu:

[URL]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/d22.JPG[/URL]
Ooo i nawet oczko do mnie puszcza :loveu::loveu:

Co powiesz, na spotkanie z dziewczyną która zakochała sie w Twoim psie i koniecznie musi go wymizać i wygłaskać ? :cool3: [FONT=Garamond][SIZE=1]oczywiście mowa o mnie :diabloti:[/SIZE][/FONT][/quote]
Chętnie ^^
My w wieku chyba nawet jesteśmy podobnym, co? Zbliża się przerwa świąteczna, potem od razu ferie, więc pomysł jak najbardziej ok :D

PS: a te okolice Białegostoku, to dokładniej co? ((;

Posted

[quote name='Juszes']Chętnie ^^
My w wieku chyba nawet jesteśmy podobnym, co? Zbliża się przerwa świąteczna, potem od razu ferie, więc pomysł jak najbardziej ok :D

PS: a te okolice Białegostoku, to dokładniej co? ((;[/quote]

Lat 16, no prawie 17 ;P
No właśnie tak sobie pomyślałam, ze teraz czas wolny nadchodzi :cool3:

2 km od Białegostoku ; )
Ale ja bardzo chętnie spotkam sie w Białymstoku i tak jestem codziennie, bo tutaj się uczę. ; P

Posted

[quote name='Iza.']Lat 16, no prawie 17 ;P
No właśnie tak sobie pomyślałam, ze teraz czas wolny nadchodzi :cool3:

2 km od Białegostoku ; )
Ale ja bardzo chętnie spotkam sie w Białymstoku i tak jestem codziennie, bo tutaj się uczę. ; P[/quote]

Ja za niecały miesiąc 16 no wiec rok różnicy :D
A to zgadamy się jakoś jeszcze za tydzień dokładniej, jak będziemy znać swoje świąteczne plany ;)

Posted

[quote name='Juszes']Ja za niecały miesiąc 16 no wiec rok różnicy :D
A to zgadamy się jakoś jeszcze za tydzień dokładniej, jak będziemy znać swoje świąteczne plany ;)[/quote]

Który stycznia ? :cool3: Ja pierwszy :eviltong:

Suuper, nie mogę się już doczekać :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']Który stycznia ? :cool3: Ja pierwszy :eviltong:

Suuper, nie mogę się już doczekać :cool3:[/quote]
Ooo pierwszy?
A ja 9 :eviltong:
Ha! niech żyje styczeń :evil_lol:

Ojeja, Panda mi chomika znowu dręczy!, nie wiem co ją napadło ostatnio na punkcie chomiczka, wcześniej była obojętna, a teraz ciągle tylko przy nim węszy, a jak chomiczkę wyciągnę, to już w ogóle spokoju nie ma od razu szczeka i z jęzorem sie pcha ;)

Posted

[quote name='Juszes']No oczywiście, że pamiętam! :loveu: Yorka-kabi ^^[/quote]

hej:D
fajnie za nas pamietasz:D:D

ta twoja panda jest niesamowita:eviltong:
a z tym wykradaniem to chyba kazdemu pieskowi sie zdarza:) juz dobrze pewnie jest nie?
wygłaskaj małą odemne:loveu::loveu:

[quote name='Iza.']Który stycznia ? :cool3: Ja pierwszy :eviltong:
[/quote]

moja siostra sie drugiego urodziła i w tym samym wieku co ty:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Juszes']Ooo pierwszy?
A ja 9 :eviltong:
Ha! niech żyje styczeń :evil_lol:

Ojeja, Panda mi chomika znowu dręczy!, nie wiem co ją napadło ostatnio na punkcie chomiczka, wcześniej była obojętna, a teraz ciągle tylko przy nim węszy, a jak chomiczkę wyciągnę, to już w ogóle spokoju nie ma od razu szczeka i z jęzorem sie pcha ;)[/quote]

Fajnie nie ? :evil_lol:
No pewnie styczeń najlepszy miesiąc :loveu::loveu::diabloti:

A tak właśnie się zastanawiałam, co trzymasz w tej klatce co na jednym ze zdjęć widoczna byłą, a to jednak chomiczek :cool3:
Moze postaw gdzieś tak, żeby mała w ogóle chomika nie widziała, tak byłby najlepiej i dla chomika i dla niej :eviltong:

Posted

[quote name='Sweetaśna']hej:D
fajnie za nas pamietasz:D:D

ta twoja panda jest niesamowita:eviltong:
a z tym wykradaniem to chyba kazdemu pieskowi sie zdarza:) juz dobrze pewnie jest nie?
wygłaskaj małą odemne:loveu::loveu:
[/quote]
dobrze całe szczęście wszystko jest już ok (;
Wygłaskana :loveu::loveu:

[quote name='Iza.']Fajnie nie ? :evil_lol:
No pewnie styczeń najlepszy miesiąc :loveu::loveu::diabloti:

A tak właśnie się zastanawiałam, co trzymasz w tej klatce co na jednym ze zdjęć widoczna byłą, a to jednak chomiczek :cool3:
Moze postaw gdzieś tak, żeby mała w ogóle chomika nie widziała, tak byłby najlepiej i dla chomika i dla niej :eviltong:[/quote]

No zwykle chomik stoi w ogóle w drugim pokoju, ale jak siostry przyjechały i tam nocowały, to nie za bardzo podobały im się nocne wybryki Buby, więc
na kilka dni mała trafiła na korytarz, ale za chwilkę z powrotem będzie w innym pokoiku ;)
PS: Te 2 km od Białegostoku, to jaka nazwa dokładnie? <;

[quote name='dadiii']rosnie ci slicznotka widze xD :loveu:
:)[/quote]
Wszyscy widzą oprócz mnie, dla mnie to ona ciagle taka sama ((; A już bym chciała takiego mieć prawdziwego pomeranianowego puchacza :loveu:

[quote name='deer_1987']To co robimy wspolna impreze? ja tez 1 stycznia :D[/quote]

Mam nadzieje, że dostanę zaproszenie :D

Posted

[quote name='Juszes']

[B]Właśnie wróciłam z lecznicy i wrażenie mam dość średnie... Po pierwsze weterynarz powiedział, że szkoda, że nie zajrzeliśmy wcześniej do niego, gdyż zna pana, który sprzedaje te pieski taniej bez papierów i nie rozumiał, czemu kupiliśmy z papierami, skoro nie planujemy na razie wystaw. Ja powiedziałam, że mamy wgląd w jego przodków stratatata, wymieniłam wszystkie zalety rodowodowych psów, a on na to, że psy z papierkami częściej miewają choroby genetyczne, niż te bez[/B].
[/quote]
czyli jednym słowem lanserka pseudo!:angryy::crazyeye:
to był wet na wsi czy w mieście?

jako stary bywalec w mojej psiarni znalazłam Cię tutaj-bo pamiętam że od dawna marzyłaś o Pomeranianie-jest naprawdę piękny.

co do uszów do gryzienia: nie daje się tych wieprzowych szczeniętom - pierwszego gryzaczka można dac gdy będzie miał ok. 5 miesięcy niestety-jeszcze bardzo wrażliwy żołądek, też radzę dobrac malutki gryzaczki-np.:te niałe kosteczki impregnowane z wapniem rozmiar S jak dla takiego maluszka albo jeszcze lepsze będą miniaturowe buciki-też impregnowane z wapniem białe-łatwiejsze do podgryzienia dla tak małych szczęk.

Posted

[quote name='deer_1987']Chetnie.. tylko ze ja nie mieszkam blisko :([/quote]
no to może być problem :eviltong:

[quote name='oktawia6']czyli jednym słowem lanserka pseudo!:angryy::crazyeye:
to był wet na wsi czy w mieście?

jako stary bywalec w mojej psiarni znalazłam Cię tutaj-bo pamiętam że od dawna marzyłaś o Pomeranianie-jest naprawdę piękny.

co do uszów do gryzienia: nie daje się tych wieprzowych szczeniętom - pierwszego gryzaczka można dac gdy będzie miał ok. 5 miesięcy niestety-jeszcze bardzo wrażliwy żołądek, też radzę dobrac malutki gryzaczki-np.:te niałe kosteczki impregnowane z wapniem rozmiar S jak dla takiego maluszka albo jeszcze lepsze będą miniaturowe buciki-też impregnowane z wapniem białe-łatwiejsze do podgryzienia dla tak małych szczęk.[/quote]

Wet w mieście ;)

Dzięki za informacje, właśnie panda teraz taką kostkę ma malutką białą, w zoologiku pani poleciła, że ta się nada dla szczeniaczka, bo nie ma wieprzowiny tylko zrobiona jest chyba ze skóry cielęcej albo wołowej. W każdym bądź razie Pandzie bardzo się podoba ;)

[quote name='Martunia']Jak tam się Pandzia miewa? :)[/quote]
Bardzo dobrze, bez żadnych nowości ;)

[quote name='jbk']Witamy :) A jak ja będę w Białymstoku, to czy będę mogła poznać Pandusię?[/quote]
No pewnie, jeśli tylko będzie taka możliwość :) A będziesz może ze swoimi białaskami? I kiedy w ogóle? :D

Posted

Do jakiego zoologicznego chodzisz?? bo ja mieszkam 70 km od białego ale bardzo często bywam....
p.s ja chodzę do "Dog Show"(ul.Legionowa 9/1), Zoo natura (galeria podlaska) i do zoologicznych w galeriach Alfa i Zielone Wzgórze:p

Posted

[quote name='jbk']Mam przyjaciółkę tam, często nie bywam, ale jak będę, to nie omieszkam Cię poszukać :)[/quote]
A no to zapraszamy do potowarzyszenia nam przy spacerku, jak będziesz :)

[quote name='deer_1987']Co tam u Was?[/quote]
Wszystko dobrze, Panda się opierza z dnia na dzień :loveu: No ale nauka siusiania wciąż cienko nam idzie. Pomimo częstych spacerków Panda nadal nie chce załatwić się poza domem, ale jak tylko wrócimy to daje od razu na gazetkę, tak więc w tym stoimy nadal w miejscu, żadnych postępów :shake:

[quote name='Kibaa']Jak tam czas mija Tobie i Pomeriance.? ^^ :cool3:
Kupujesz prezenty dla psa.? ;> :razz:[/quote]

Ano oczywiście, że kupuję :) Panda dostanie legowisko-kanapę i na pewno dużo pieszczot. Dostałaby jakieś smakołyki, ale jeszcze nie chcę ryzykować, więc dodatkowo będzie tylko trochę gotowanego kurczaka ;)

[quote name='Pakyserys13']Do jakiego zoologicznego chodzisz?? bo ja mieszkam 70 km od białego ale bardzo często bywam....
p.s ja chodzę do "Dog Show"(ul.Legionowa 9/1), Zoo natura (galeria podlaska) i do zoologicznych w galeriach Alfa i Zielone Wzgórze:p[/quote]
Póki co, to wszystko oprócz miseczek -kupionych w Kameleonie- i szamponu -kupionego w nowo otwartym zoologiku w Auchan- kupowałam przez internet (;

[quote name='crazydaisy']Ojej, ale sie tu temat rozwinął :crazyeye: zdołałam jednak nadrobić i przyznam, że Pandzia wyrasta na piękną sunię tylko.... jeszcze będzie Ci brakowało tego szczenięcego uroku :)[/quote]
Może i będzie ;) Ale póki co, to cieszę się, że tak pięknie obrasta i rośnie. Bo pomeraniany to chyba jedyna rasa, w której najbardziej podobają mi się już dorosłe pieski, takie dumne z bujną szatą :loveu: Ale oczywiście Pandziocha szczeniaczek też mi się bardzo podoba ;*

[quote name='Isia & Chester']Juszesz zaraz cię zbiję ! :diabloti: mnie tu nie było tydzień czy więcej, a nowej foty mojego skarbeczka ani jednej ! :mad::evil_lol:[/quote]
To zaraz będą ;p w prawdzie nie takie nowe, bo robione kilka dni temu, ale będą, to idę zmniejszać ;)