Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak na razie Mrówka olewa koty, koty olewają Mrówkę ;) czasami ktoś na kogoś fuknie albo warknie ale bez większych emocji.
Mrówa to mala torpeda, na spacerach szaleje tak że malo sobie tych koślawych nóżek nie polamie :lol:
dzisiaj idziemy na umówiony przegląd generalny do weta,już jest po odrobaczeniu, martwią mnie jej lyse placki (te po pogryzieniach)- dowiemy się czy aby na pewno nie jest to coś poważniejszego
napisze co i jak po wizycie ;)

Posted

jak nie jak tak :razz: i jeszcze biega jak prosiaczek z kubusia puchatka a uszka jej robia "tadam tadam" zreszta sami zobaczcie

[IMG]http://data.tumblr.com/lWKMlBqR6grus5e04wtSdtWso1_500.jpg[/IMG]

jestesmy po wizycie u weta, Mrowa ma bakteryjne zapalenie skory, dostala leki na 2 tyg, pozniej wizyta kontrolna i zobaczymy czy pomoglo. poza tym dziewczyna ma mocno oslabiony organizm, dostala witaminki, ma sie dobrze odzywiac;)

Posted

[quote name='Kafel']jak nie jak tak :razz: i jeszcze biega jak prosiaczek z kubusia puchatka a uszka jej robia "tadam tadam" zreszta sami zobaczcie

[IMG]http://data.tumblr.com/lWKMlBqR6grus5e04wtSdtWso1_500.jpg[/IMG]

jestesmy po wizycie u weta, Mrowa ma bakteryjne zapalenie skory, dostala leki na 2 tyg, pozniej wizyta kontrolna i zobaczymy czy pomoglo. poza tym dziewczyna ma mocno oslabiony organizm, dostala witaminki, ma sie dobrze odzywiac;)[/quote]

Moje niekślawe kochane Mrówczydlo- teraz musisz ją faszerowac witaminkami, żeby bidula odżyła na maxa :evil_lol: a z tym zapaleniem skóry to od bakterii? Kurdę, ale jak to ?:roll:

Posted

bakteryjne na szczęście więc koty nie podlapią. Teraz przez tydzień codziennie kąpiel,2 tyg. antybiotyk i musi pomóc. Mam nadzieje że wszystko się zagoi i na wiosnę sierść już jej odrośnie
a zapalenie musiala zlapać w schronie

Posted

no czy to taki prosiaczek to ja bym nie powiedziała :cool3:
toż to istny diabeł tasmański:-o
strach pomyśleć co będzie po tych witaminkach jak ożyje jeszcze bardziej:p

Posted

[quote name='tyciaNi']no czy to taki prosiaczek to ja bym nie powiedziała :cool3:
toż to istny diabeł tasmański:-o
strach pomyśleć co będzie po tych witaminkach jak ożyje jeszcze bardziej:p[/quote]

diabeł tasmański:evilgrin:, struś pędziwiatr, królik bugs, atomówka :painting: jest szalona dziewczyna i mam nadzieje że jej nie przejdzie bo jest taka cudna i wesoła :multi:

Posted

a ja dziękuję za wszelką pomoc w szczególności:

[B]jotpeg, grubbarybba, wtatara, Maćka, lothia tyciaNi, rita[/B]
za wszelkie wsparcie, ktorego udzieliliście Mrowencji :Rose:

Kafel, tobie dziekuje za to, że zadzwoniłas jako pierwsza i ze skonczyło si tak jak sie skonczyło ;)

Posted

Tak naprawde to my dziejkujemy Wszystkim którzy Mrowke odnalezli i pokazali światu, oraz pomogli jej trafic do nas do domu :multi: Naprawde bardzo Wam wszystkim!! dziekujemy, a najbardziej to dziekuje Mrówka-Parówka :mdrmed: tasmański pies rasy bengalskiej :loveu::multi:

Posted

Kafel, ogromne dzieki, że daliście jej taki kochający i mądry DOM. :loveu:
największą radością są wieści z nowego domu... :p
a największe podziękowania dla Idusiek - za uratowanie życia suni :modla::angel:

Posted

[quote name='jotpeg']Kafel, ogromne dzieki, że daliście jej taki kochający i mądry DOM. :loveu:
największą radością są wieści z nowego domu... :p
a największe podziękowania dla Idusiek - za uratowanie życia suni :modla::angel:[/quote]
To prawda,dobrze piszesz cioteczko:lol:

Posted

to wątek szczęściary Mrówy, ale tu jej kolega w takiej samej sytuacji potrzebuje pomocy:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-jupiter-musi-znalezc-nowy-dom-bo-pani-ma-nieuleczalna-alergie-126366/[/url]

Posted

fotki ze spacerku bedą może jutro:razz:
Mrówa zarasta! Na wszystkich lysych plackach pojawila się szczecinka:multi: :multi:Najprawdopodobniej bylo to jednak uczulenie na pchly a nie bakteryjne zapalenie skóry. Przestala też kaszleć, zdrówko wrócilo do normy.
Jest cudowna, przekochana i najpiękniejsza na świecie:loveu:
.... i przytyla kilogram:cool3:
i chyba sie świetnie czuje bo szaleje na spacerach jak potluczona:lol: