idusiek Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ciotka, tak to mozesz napisac jak Mrówka będzie siedziała w domku w Krakowie :mad: na razie cicho szaaa i trzymac kciuki ! ;) Quote
GrubbaRybba Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Już milczę i trzymam kciuki, aż zbieleją mi kosteczki. :thumbs: Quote
idusiek Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 wizyta bedzie dopiero w czwartek, bo tak obie strony się umówiły. Wczoraj dzwonili do mnie ci ludzie- pytali jak ma sie Mrówencja, przyjadą po nią w sobotę samochodem, juz nie mogą się doczekac ;) Quote
jotpeg Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo, zwlaszcza czwatkowa wizyta! Quote
GrubbaRybba Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No to dobrze o nich świadczy, że sami zadzwonili. Czekamy na wizytę i przyjazd. :lol: Quote
rita60 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 idusiek napisał(a):wizyta bedzie dopiero w czwartek, bo tak obie strony się umówiły. Wczoraj dzwonili do mnie ci ludzie- pytali jak ma sie Mrówencja, przyjadą po nią w sobotę samochodem, juz nie mogą się doczekac ;) Trzymam kciuki,tez bym sie nie mogła doczekac za taka słodka malizna:p Quote
idusiek Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Ciotki a moze Wy ją chcecie adoptować co ? Ktora pierwsza ? :cool3: Quote
rita60 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 idusiek napisał(a):Ciotki a moze Wy ją chcecie adoptować co ? Ktora pierwsza ? :cool3: Wiesz,ze jakby była taka mozliwosc,to bym adoptowała wszystkie te bidy:roll:moze wygram w totka,jak bedzie kumulacja i wtedy...:lol: Quote
GrubbaRybba Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja bym chciała, ale nie mam już miejsca. :-( Buuu... Quote
idusiek Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 oj tam rita- ja Ci dam na karmę :cool3: A Tobie ryba zawsze sie coś zmieści jeszcze ,cos tam upchniesz :evil_lol: Quote
idusiek Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 BAZAREK DLA MRÓWKI - NA NASZ DŁUG I STERYLKĘ... http://www.dogomania.pl/forum/f99/zjawiskowe-swieczniki-suszki-na-sterylke-mrowki-koniec-23-11-a-125233/ Ciotki, jestesmy zupełnie na minusie...porażka :placz: Quote
GrubbaRybba Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jak tam wizyta? Co słychać u Mróweczki? Quote
idusiek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 u Mrówencji wszystko spoko. Biega jak mały szkrabek, ogonkiem pata jak samolocik :cool3: dzisiaj wtatara odbywa wizytę wieczorem - tak się umówili. Ma dać mi znac "po" ;) Quote
rita60 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 idusiek napisał(a):u Mrówencji wszystko spoko. Biega jak mały szkrabek, ogonkiem pata jak samolocik :cool3: dzisiaj wtatara odbywa wizytę wieczorem - tak się umówili. Ma dać mi znac "po" ;) To czekamy,jak bedzie po:p Quote
wtatara Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jestem po wizycie. Domek Mróweczka na pewno będzie mieć super. W domku są dwie zadbane kotki, miejmy nadzieję że Mróweczka je polubi. Panstwo bardzo mili, widać że kochają zwierzęta. Pani pracuje w fundacji a Mróweczkę znalazł Pan na ogłoszeniach i postanowili dać jej domek. Pani obiecała się zalogować i pisać o suni. Państwo mają domek za Krakowem. Zwierzaki będą jeździć razem na wieś. Jestem zaproszona na wizyte poadopcyjną. Chętnie poznam Mróweczkę Quote
idusiek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jak ja kocham takie wiesci :loveu: ( wiedzialam ze tak będzie, to tylko formalność była ;) ) wtatara- jeszcze raz dzięki za wizytę ! :buzi::cool2::Rose: Quote
idusiek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ja moge wkleic, bo mi wysłaliscie ;) tylko raczej tego nie robie bez wiedzy właścicieli, ale skoro nalegacie ...:loveu: Pozdrawiam i witam ! Ida Quote
Kafel Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 teraz juz chyba możemy oficjalnie się przywitać:cool3: jadę po Mrówę w sobotę, strasznie się cieszymy że wszystko się udalo i ta mala kruszynka zamieszka z nami;) Nasze dwie miauczące gwiazdy jeszcze nie wiedzą co je czeka- w końcu trzeba będzie podzielić się miejscem na lóżku z nową lokatorką, ale miejsca jest dużo więc wyjścia nie mają:mad: mialam wkleić zdjęcia szanownych przyszlych wspóllokatorek ,ale nie udalo mi się jeszcze zglębić tajemnicy wklejania zdjęć...:oops: obiecuję sesję zdjęciową po przeprowadzce ;) Quote
idusiek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 a oto i oni - wpołlokatorzy Mrówczydła :loveu: współlokator łozkowy : współlokator łazienkowy : a miedzy nimi kto bedzie niedługo siedział ?:cool3: "ja ,ja ? naprawde ja ?" zdjae się mowic Mrówka na tym zdjęciu...;) Quote
Kafel Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a dziękuję bardzo!;) mam nadzieję że Mrówczątko jest normalne,wybierze wariant lóżkowy i nie zamieszka w wannie...:lol: ...jedna wariatka w domu wystarczy :stupid: Quote
idusiek Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 a to jest pewne, bo w hoteliku sypia albo w koszyczku albo w łożku :loveu: Dzisiaj tez została zafiprexowana - czyli o pchły się nie bojcie ;) Quote
GrubbaRybba Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Cudowne wieści!!! :multi: Kafel witamy na dogomanii! Super, że Mróweczka znajdzie u was domek. :loveu: Quote
jotpeg Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ooo, jakie wiesci!!! :p witaj, Kafel!! :multi: to są dwie kotki? piękne! pewnie bedzie obraza, jak Mrówczydło przyjedze... Quote
idusiek Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 focha strzelą niewątpliwie, ale szybko im przejdzie, Mrówczydło się z wszystkimi łatwo dogaduje ;) koty też umie sobie zaskarbic :loveu: no pies - ideał ! Quote
Kafel Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dziewczyny raczej nie są humorzaste, więc fochów nie przewidujemy, a tej w wariancie łóżkowym chyba nie robi różnicy pies czy kot, ważne żeby żarełko w misce było ;) Pchełek się nie boimy, jak tylko Mrówa trochę sie zaaklimatyzuje - czeka ją przegląd generalny ;) szczepienia, odrobaczenia no i kąpiel w pierwszej kolejności!:cool3: Quote
Recommended Posts