Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wizyta bedzie dopiero w czwartek, bo tak obie strony się umówiły.

Wczoraj dzwonili do mnie ci ludzie- pytali jak ma sie Mrówencja, przyjadą po nią w sobotę samochodem, juz nie mogą się doczekac ;)

Posted

idusiek napisał(a):
wizyta bedzie dopiero w czwartek, bo tak obie strony się umówiły.

Wczoraj dzwonili do mnie ci ludzie- pytali jak ma sie Mrówencja, przyjadą po nią w sobotę samochodem, juz nie mogą się doczekac ;)

Trzymam kciuki,tez bym sie nie mogła doczekac za taka słodka malizna:p

Posted

idusiek napisał(a):
Ciotki a moze Wy ją chcecie adoptować co ? Ktora pierwsza ? :cool3:

Wiesz,ze jakby była taka mozliwosc,to bym adoptowała wszystkie te bidy:roll:moze wygram w totka,jak bedzie kumulacja i wtedy...:lol:

Posted

u Mrówencji wszystko spoko. Biega jak mały szkrabek, ogonkiem pata jak samolocik :cool3:

dzisiaj wtatara odbywa wizytę wieczorem - tak się umówili.

Ma dać mi znac "po" ;)

Posted

idusiek napisał(a):
u Mrówencji wszystko spoko. Biega jak mały szkrabek, ogonkiem pata jak samolocik :cool3:

dzisiaj wtatara odbywa wizytę wieczorem - tak się umówili.

Ma dać mi znac "po" ;)

To czekamy,jak bedzie po:p

Posted

Jestem po wizycie. Domek Mróweczka na pewno będzie mieć super.
W domku są dwie zadbane kotki, miejmy nadzieję że Mróweczka je polubi. Panstwo bardzo mili, widać że kochają zwierzęta. Pani pracuje w fundacji a Mróweczkę znalazł Pan na ogłoszeniach i postanowili dać jej domek.
Pani obiecała się zalogować i pisać o suni. Państwo mają domek za Krakowem. Zwierzaki będą jeździć razem na wieś. Jestem zaproszona na wizyte poadopcyjną. Chętnie poznam Mróweczkę

Posted

teraz juz chyba możemy oficjalnie się przywitać:cool3:
jadę po Mrówę w sobotę, strasznie się cieszymy że wszystko się udalo i ta mala kruszynka zamieszka z nami;)
Nasze dwie miauczące gwiazdy jeszcze nie wiedzą co je czeka- w końcu trzeba będzie podzielić się miejscem na lóżku z nową lokatorką, ale miejsca jest dużo więc wyjścia nie mają:mad:
mialam wkleić zdjęcia szanownych przyszlych wspóllokatorek ,ale nie udalo mi się jeszcze zglębić tajemnicy wklejania zdjęć...:oops:
obiecuję sesję zdjęciową po przeprowadzce ;)

Posted

a oto i oni - wpołlokatorzy Mrówczydła :loveu:

współlokator łozkowy :

współlokator łazienkowy :

a miedzy nimi kto bedzie niedługo siedział ?:cool3:

"ja ,ja ? naprawde ja ?" zdjae się mowic Mrówka na tym zdjęciu...;)

Posted

a dziękuję bardzo!;)
mam nadzieję że Mrówczątko jest normalne,wybierze wariant lóżkowy i nie zamieszka w wannie...:lol:
...jedna wariatka w domu wystarczy :stupid:

Posted

dziewczyny raczej nie są humorzaste, więc fochów nie przewidujemy, a tej w wariancie łóżkowym chyba nie robi różnicy pies czy kot, ważne żeby żarełko w misce było ;)
Pchełek się nie boimy, jak tylko Mrówa trochę sie zaaklimatyzuje - czeka ją przegląd generalny ;) szczepienia, odrobaczenia no i kąpiel w pierwszej kolejności!:cool3: