idusiek Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 wow Mrówczydło.........:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...Ogolili mi psa :evil_lol::loveu: Quote
idusiek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 POMOŻECIE? ;-) GLOSUJCIE PROSZĘ NA WOLONTARIUSZKI Z OSTROWI MAZOWIECKIEJ ! :oops:POTRZEBUJEMY WASZEJ POMOCY :oops: Quote
idusiek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 ależ z niej jest piękny pies :loveu: a jak sie chowa maleństwo oprócz tego, ze wyglada jak parówka? :evil_lol: Quote
rita60 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Mrowczydło,ale z ciebie laska wyrosła:crazyeye:buziaki dla ciebie i dla tych na koncu smyczy:razz: Quote
Kafel Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mrówaśka to pies idealny... w domu aniołek, na spacerach diabełek- szaleje jak wariatka, nie wiemy skąd ma tyle energii, jest w stanie zamęczyć zabawą każdego psa. Niektórzy z daleka juz przed nami uciekają... Oczywiście właściciele nie psiaki, no bo przecież nie każdemu psu wypada bawić się z taką chińską podróbką sznaucera :razz: Po spacerach wpada do domu i goni koty, bo może akurat mają ochotę na zabawę,jeśli nie,to następuje przeobrażenie i mamy drugie wcielenie Mrówki Parówki - kanapowe - cichutki aniołek do przytulania. Można ją wszędzie zabrać, uwielbia jeździć samochodem, nie ma z nia najmniejszych problemów... no chyba że nagle zobaczy ptaszka....Bo jakbyście nie wiedziały Mrówka jest zapalonym ornitologiem :lol: Wtedy budzi się w niej instynkt zabójcy i Mrówa rusza na polowanie.. i można wołać i wołać i gwizdać ... :Dog_run: Z tego co nam czasem szepnie na uszko wynika, że chyba nie narzeka;) I pozdrawia ciotki które ją wyciągneły ze schroniska ,bo to im zawdzięcza nową datę urodzin - 22 listopada :Rose: Quote
idusiek Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 spoko Kafel ;) Pozrówcie Mrówczydło od nas wszystkich :multi: Quote
rita60 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Mrowczydło pisało do mnie na maila,ze jest szczesliwa:razz:tylko chcialaby do zabawy jakiegos ptaszka w domku:evil_lol: Quote
Kafel Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ptaszka powiadasz... :lol::lol::lol: to szukajcie ciotki ptaszka :evil_lol: :laugh2_2: Quote
rita60 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kafel napisał(a):ptaszka powiadasz... :lol::lol::lol: to szukajcie ciotki ptaszka :evil_lol: :laugh2_2: Kafel zalezy o jakim ptaszku myslisz:evil_lol::cool3::evil_lol: Quote
idusiek Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 ja sobie wypraszam takie świntuszenie to wątek Mrówczydła a nie jakich ptaszków :mad::diabloti:;) Quote
rita60 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 idusiek napisał(a):ja sobie wypraszam takie świntuszenie to wątek Mrówczydła a nie jakich ptaszków :mad::diabloti:;) Głodnemu chleb na mysli:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
rita60 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kafel napisał(a):ja tam myślałam o wróbelku....:razz: Tia:cool1: Quote
idusiek Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 rita to tylko Ty mialaś takie skojarzenia ...:sg168::helo:no Ty taka poważna kobieta i świntuszy mi tu na wątku - co by Mrówka powiedziała ? :mad: ;) Quote
rita60 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 idusiek napisał(a):rita to tylko Ty mialaś takie skojarzenia ...:sg168::helo:no Ty taka poważna kobieta i świntuszy mi tu na wątku - co by Mrówka powiedziała ? :mad: ;) Oj ty,ja ci dam powazna kobiete:-xsorry Mroweczko,zasłon łapkami oczka i nie czytaj:razz: Quote
idusiek Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 i jeszcze dzieci gorszy nooooooooooo :diabloti: Quote
Kafel Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ze mną sie nie pobawisz, ze mną Mróweczka :) Mróweczka :) Quote
Kafel Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 hmmm.... u nas widać, tylko troszkę się ładuje ale, jakoś nie specjalnie długo ..:roll: Quote
rita60 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 idusiek napisał(a):ja nic nie widzę....:roll: To trzeba zmienic okulary:evil_lol:ja widze:p Wspaniała Mroweczka i taka bojowa w walce o patyka:multi: Quote
idusiek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 a ja juz zobaczyłam :P cos mi w pracy nie działało..:oops: Mrówka się ewidentnie rozszalała, jak ja ją oddawałam to była małym skromny pieskiem a nie taką rozbajdaną szaloną panna :evil_lol: Co Wy jej dajecie do jedzenia? :diabloti: Quote
wtatara Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 super Mrówa a nie Mróweczka to taki diabełek. taki duży psiak musi z nią tak walczyć Quote
Recommended Posts