Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mrówaśka to pies idealny...
w domu aniołek, na spacerach diabełek- szaleje jak wariatka, nie wiemy skąd ma tyle energii, jest w stanie zamęczyć zabawą każdego psa. Niektórzy z daleka juz przed nami uciekają... Oczywiście właściciele nie psiaki, no bo przecież nie każdemu psu wypada bawić się z taką chińską podróbką sznaucera :razz: Po spacerach wpada do domu i goni koty, bo może akurat mają ochotę na zabawę,jeśli nie,to następuje przeobrażenie i mamy drugie wcielenie Mrówki Parówki - kanapowe - cichutki aniołek do przytulania.
Można ją wszędzie zabrać, uwielbia jeździć samochodem, nie ma z nia najmniejszych problemów... no chyba że nagle zobaczy ptaszka....Bo jakbyście nie wiedziały Mrówka jest zapalonym ornitologiem :lol: Wtedy budzi się w niej instynkt zabójcy i Mrówa rusza na polowanie.. i można wołać i wołać i gwizdać ... :Dog_run:
Z tego co nam czasem szepnie na uszko wynika, że chyba nie narzeka;) I pozdrawia ciotki które ją wyciągneły ze schroniska ,bo to im zawdzięcza nową datę urodzin - 22 listopada :Rose:

Posted

Kafel napisał(a):
ptaszka powiadasz... :lol::lol::lol: to szukajcie ciotki ptaszka :evil_lol: :laugh2_2:

Kafel zalezy o jakim ptaszku myslisz:evil_lol::cool3::evil_lol:

Posted

idusiek napisał(a):
ja sobie wypraszam takie świntuszenie to wątek Mrówczydła a nie jakich ptaszków :mad::diabloti:;)

Głodnemu chleb na mysli:evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

rita to tylko Ty mialaś takie skojarzenia ...:sg168::helo:no Ty taka poważna kobieta i świntuszy mi tu na wątku - co by Mrówka powiedziała ? :mad: ;)

Posted

idusiek napisał(a):
rita to tylko Ty mialaś takie skojarzenia ...:sg168::helo:no Ty taka poważna kobieta i świntuszy mi tu na wątku - co by Mrówka powiedziała ? :mad: ;)

Oj ty,ja ci dam powazna kobiete:-xsorry Mroweczko,zasłon łapkami oczka i nie czytaj:razz:

• 4 weeks later...
Posted

a ja juz zobaczyłam :P cos mi w pracy nie działało..:oops:

Mrówka się ewidentnie rozszalała, jak ja ją oddawałam to była małym skromny pieskiem a nie taką rozbajdaną szaloną panna :evil_lol: Co Wy jej dajecie do jedzenia? :diabloti: