halbina Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jak najwięcej dobrych fotek i ogłoszeń... Quote
kasiaNDM Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Ogloszenia robiła mu Jenny więc jest ich masa :cool3: doddy fotki więc też są dobre :cool3: o Tajcia dzwoni masa ludzi ale ja wybredna jestem ;) W tym tygodniu Zusa sprawdzi domek w Krakowie ;) Quote
Daga&Maks Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 całe szczęście że ludzie się nim interesują. Miejmy nadzieję że szybko znajdzie się ten właściwy dom Quote
Estera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://img205.imageshack.us/img205/7760/zdjcie058xg2.jpg trzy mordercze, krwiożercze amstaffy razem na spacerku :shock: Cudowne trio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kasiaNDM Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 tak tak Estera ;) nieźli mordercy... :eviltong: Dwa dorosłe (w tym jeden samiec!!) + Taj ;) Quote
Estera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kasiaNDM napisał(a):tak tak Estera ;) nieźli mordercy... :eviltong: Dwa dorosłe (w tym jeden samiec!!) + Taj ;)Cudowny widok :loveu: z kim Taj się całuje? :cool3: Quote
kasiaNDM Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 hihi całuje się z Demonkiem :cool3::cool3::cool3: kumple z nich pierwsza klasa ;) Quote
Estera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='kasiaNDM']hihi całuje się z Demonkiem :cool3::cool3::cool3: kumple z nich pierwsza klasa ;)No proszę, chłopak z chłopakiem :-o :loveu: Amstaff Demon...na wspomnienia mnie wzięło :-( Quote
kasiaNDM Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 znałas asta o takim imieniu ?? Dziś Tajek poznał nowego kumpla ;) Wilczaka Czechosłowackiego - super się bawili Taj, Demon i Ares ;) Najpierw Taj się mocno zjerzył, Ares to samo ale za chwile po obwąchaniu zaczeli gonitwę ;) Suczy nie pozwalałam bo się chłopaki o nią kłócili hihi ah faceci... szkoda, że nie miałam aparatu bo hasali dobrą godzinę i ciekawe foty by wyszły. wizyta niestety jest przesunięta na poniedziałek bo Zusa wczoraj nie mogła. Także Tajes jeszcze na pewno tydzien z nami Quote
Estera Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='kasiaNDM']znałas asta o takim imieniu ?? Dziś Tajek poznał nowego kumpla ;) Wilczaka Czechosłowackiego - super się bawili Taj, Demon i Ares ;) Najpierw Taj się mocno zjerzył, Ares to samo ale za chwile po obwąchaniu zaczeli gonitwę ;) Suczy nie pozwalałam bo się chłopaki o nią kłócili hihi ah faceci... szkoda, że nie miałam aparatu bo hasali dobrą godzinę i ciekawe foty by wyszły. wizyta niestety jest przesunięta na poniedziałek bo Zusa wczoraj nie mogła. Także Tajes jeszcze na pewno tydzien z nami Znałam....Miałam .... :-( No proszę. i niech mi ktoś powie, że 3 chłopów w tym 2 asty nie mogą się razem bawić! :mad: A może Taj zostanie u Was ....na zawsze? :lol: :loveu: Quote
Estera Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Cześć :loveu: KasiuNDM co tam u Was? :cool3: Quote
kasiaNDM Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Zapomniałam poinformowac :oops: Taj pojechał w zeszły wtorek do nowego domku :multi: do Krakowa!! Quote
epe Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Czy domek sprawdzany był? Czy to,aby nie w Nowej Hucie? :angryy: Quote
kasiaNDM Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Oczywiście, że był sprawdzany Mało korzystam z dogo dlatego zapomniałam napisac. Nie w Nowej Hucie a w Krakowie ! [quote name='kasiaNDM']Myślę, że z tym akurat nie będzie problemu bo rzadko się spotyka tak świetnych otwartych ludzi ;) Dziś była dopiero wizyta a oni już w weekend zaopatrzyli się we wszystko co potrzebne ;) Zresztą Taj to złociak i wątpie żeby ktokolwiek się w nim nie zabujał na zabój! Taj trafił do Wioli i Marcina. Wkrótce nowe fotki :cool3: fotki z ostatniego dnia u nas ;) Quote
Estera Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 http://img376.imageshack.us/img376/6905/zdjcie072is9.jpg :loveu: boskie :loveu: Super, ze znalazł dom! Wszystkiego dobrego Taj! :multi: Quote
epe Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kasia! Nie gniewaj się,że tak "wyjechałam",ale dziewczyny z Łodzi,chyba Bagira&Sara mogą Ci powiedzieć,jakie mają złe doświadczenie,z byłą dogomaniaczką Karmelek! Do tej pory nie wiadomo co z sunią,czy sprzedana,czy co! Umowy adopcyjnej nie odesłała i w ogóle się "zmyła" Dlatego przestraszyłam się,czy znowu coś nie kombinuje,bo o różne rzeczy ją posądzamy,a pies piękny- no wiesz jak to jest!;) To jak to mówią- kamień z serca-niech się małemu wiedzie w nowym domku!:lol: Quote
kasiaNDM Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 absolutnie się nie gniewam ;) nigdy nie oddaje psiaków w pierwsze lepsze ręce, bez wizywty i umowy :thumbs: Quote
Recommended Posts