Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Wstrzymuje oddech. Jamniś do domu i to jest szczęście. Sonia jutro też do nowego domu. O szczęściu w jej przypadku trudno mówić. Jest to jedynie słuszne rozwiązanie i mam nadzieję ze mój instynkt mnie nie zawiedzie. Chodzę zbita, a jutro to się chyba zawyję. Pani Soni nie jest w stanie nic mówić poprzez szloch. Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='Isadora7']Wstrzymuje oddech. Jamniś do domu i to jest szczęście. Sonia jutro też do nowego domu.[/quote] No tak,to beda ciężkie chwile dla wszystkich bezpośrednio związanych z ta sytuacja,trzymajcie sie jakoś. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Isadorko będzie dobrze :calus: Quote
pajda67 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Antosiu, wiem co czujesz. :multi::multi::multi: Ja też niedawno byłem gościem u p. Danusi, a teraz jestem w nowym domku, czego i tobie życzę:loveu:NEOŚ:loveu: Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Witam Neosia i jego Opiekunów na watku Antosia:multi: oby i jemu sie tak poszczęściło Quote
magdudek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 witam wszystkich :) piszę tutaj po raz pierwszy, więc nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale mam nadzieję, że tak...napiszcie, żebym wiedziała, że jest ok. To do mnie jedzie Antoś, czekamy na niego w domu z ogromną niecierpliwością...pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :) Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='magdudek']witam wszystkich :) piszę tutaj po raz pierwszy, więc nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale mam nadzieję, że tak...napiszcie, żebym wiedziała, że jest ok. To do mnie jedzie Antoś, czekamy na niego w domu z ogromną niecierpliwością...pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :)[/quote] Witamy serdecznie pszyszły domek Antosia :multi::multi: przeczytają to tutaj wszyscy i wszyscy sie ucieszą tak jak ja.:lol: Quote
magdudek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 witam raz jeszcze :) no to pierwsze koty za płoty...jak to się mówi :) Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Teraz już bedzie z górki :evil_lol: Quote
magdudek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 w sumie to dobrze, że Antoś przyjedzie pod koniec tygodnia, bo będziemy mieli cały weekend żeby się lepiej zapozanć :) Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='magdudek']w sumie to dobrze, że Antoś przyjedzie pod koniec tygodnia, bo będziemy mieli cały weekend żeby się lepiej zapozanć :)[/quote] Tak,to jest bardzo wazne by te pierwsze dni w nowym domku Antoś spedził z domownikami,zaaklimatyzował sie i poczuł bezpiecznie nim zacznie zostawac sam w domu a zostaje bez problemu,zadnego szczekania,wycia czy niszczenia,kładzie sie i leży.Nagrałam go więc z czystym sumieniem moge to potwierdzić.:lol:Wogule jest aniołkiem :loveu: Quote
bianka0 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='magdudek']w sumie to dobrze, że Antoś przyjedzie pod koniec tygodnia, bo będziemy mieli cały weekend żeby się lepiej zapozanć :)[/quote] Witam na stronie Antosia magdudek.Nie miałam szczęścia poznać pieska osobiście,ale jest on również moim wirtualnym podopiecznym.Mamy z danką1234 stały telefoniczny kontakt,więc z prawie codziennych relacji poznałam go bardzo dobrze . Cieszę się że irenaka bardzo dobrze oceniła przyszły domek i Antoś trafi do Ciebie. Quote
taxelina Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Witamy na watku!! Czekamy na relacje z domu jak juz dojedzie!! Quote
JamniczaRodzina. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 My też cieplutko witamy nową dogomaniaczkę .:multi: Quote
magdudek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 obiecuję, że jak dotrze to będę nabierząco przkazywać informacje, co i jak, zdjęcia też będziemy dodawać...a we wrześniu na pochód jamników, oczywiście :) Quote
bianka0 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dobrze by było gdybyśmy mogły wrześniowy pochód jamników wszystkie zaliczyć z naszymi podopiecznymi.Zawsze można pomarzyć.To musi wspaniale wyglądać,deer zrobiłaby piękne zdjęcia. Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Juz Widze Antosia jak maszeruje z ogonem w górze w tym marszu :lol: a tymczasem wyleguje sie z Toficzkiem.;) [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/7955/bild1384yn4.jpg[/IMG] Quote
DG32 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 My mieliśmy jechać na tegoroczny marsz jamników, ale nie dojechaliśmy :shake:, ale jak Cioteczki się zjadą w przyszłym roku to i my na pewno będziemy :lol:. Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='bianka0']Dobrze by było gdybyśmy mogły wrześniowy pochód jamników wszystkie zaliczyć z naszymi podopiecznymi.Zawsze można pomarzyć.To musi wspaniale wyglądać,deer zrobiłaby piękne zdjęcia.[/quote] Oj chciałoby się uczestniczyc w taki pochodzie :lol: nie wiem jak tam u Was ale nas zasypało sniegiem,zima na całego:shake: Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 [quote name='Zbójini']ale darmozjady;)[/quote] Witamy serdecznie,właśnie tego darmozjada zawieziesz do Krakowa:multi: jednego oczywiscie:evil_lol: Quote
Recommended Posts