Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstrzymuje oddech. Jamniś do domu i to jest szczęście. Sonia jutro też do nowego domu. O szczęściu w jej przypadku trudno mówić. Jest to jedynie słuszne rozwiązanie i mam nadzieję ze mój instynkt mnie nie zawiedzie. Chodzę zbita, a jutro to się chyba zawyję. Pani Soni nie jest w stanie nic mówić poprzez szloch.

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Wstrzymuje oddech. Jamniś do domu i to jest szczęście. Sonia jutro też do nowego domu.[/quote]
No tak,to beda ciężkie chwile dla wszystkich bezpośrednio związanych z ta sytuacja,trzymajcie sie jakoś.

Posted

witam wszystkich :)

piszę tutaj po raz pierwszy, więc nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale mam nadzieję, że tak...napiszcie, żebym wiedziała, że jest ok.
To do mnie jedzie Antoś, czekamy na niego w domu z ogromną niecierpliwością...pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :)

Posted

[quote name='magdudek']witam wszystkich :)

piszę tutaj po raz pierwszy, więc nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale mam nadzieję, że tak...napiszcie, żebym wiedziała, że jest ok.
To do mnie jedzie Antoś, czekamy na niego w domu z ogromną niecierpliwością...pozdrawiam wszystkich dogomaniaków :)[/quote]

Witamy serdecznie pszyszły domek Antosia :multi::multi:
przeczytają to tutaj wszyscy i wszyscy sie ucieszą tak jak ja.:lol:

Posted

[quote name='magdudek']w sumie to dobrze, że Antoś przyjedzie pod koniec tygodnia, bo będziemy mieli cały weekend żeby się lepiej zapozanć :)[/quote]

Tak,to jest bardzo wazne by te pierwsze dni w nowym domku Antoś spedził z domownikami,zaaklimatyzował sie i poczuł bezpiecznie nim zacznie zostawac sam w domu a zostaje bez problemu,zadnego szczekania,wycia czy niszczenia,kładzie sie i leży.Nagrałam go więc z czystym sumieniem moge to potwierdzić.:lol:Wogule jest aniołkiem :loveu:

Posted

[quote name='magdudek']w sumie to dobrze, że Antoś przyjedzie pod koniec tygodnia, bo będziemy mieli cały weekend żeby się lepiej zapozanć :)[/quote]
Witam na stronie Antosia magdudek.Nie miałam szczęścia poznać pieska osobiście,ale jest on również moim wirtualnym podopiecznym.Mamy z danką1234 stały telefoniczny kontakt,więc z prawie codziennych relacji poznałam go bardzo dobrze .
Cieszę się że irenaka bardzo dobrze oceniła przyszły domek i Antoś trafi do Ciebie.

Posted

Dobrze by było gdybyśmy mogły wrześniowy pochód jamników wszystkie zaliczyć z naszymi podopiecznymi.Zawsze można pomarzyć.To musi wspaniale wyglądać,deer zrobiłaby piękne zdjęcia.

Posted

My mieliśmy jechać na tegoroczny marsz jamników, ale nie dojechaliśmy :shake:, ale jak Cioteczki się zjadą w przyszłym roku to i my na pewno będziemy :lol:.

Posted

[quote name='bianka0']Dobrze by było gdybyśmy mogły wrześniowy pochód jamników wszystkie zaliczyć z naszymi podopiecznymi.Zawsze można pomarzyć.To musi wspaniale wyglądać,deer zrobiłaby piękne zdjęcia.[/quote]

Oj chciałoby się uczestniczyc w taki pochodzie :lol:
nie wiem jak tam u Was ale nas zasypało sniegiem,zima na całego:shake: