Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i dobrze
bo Warszawiacy go chyba wywalili :shake:

aż trudno uwierzyć
10 lat! i jak on się bawi piłeczką! przynosi... żal, że są tacy ludzie (O ILE został wywalony oczywiście, ale tak sądzę...)

Posted

[quote name='DG32']No to widzę, że wszystko się klaruje u Antosia[/quote]

Tak,pomału sie klaruje;
jutro ma byc przeprowadzona wizyta
dzięki Zbójini mamy bezpłatny transport z Pruszcza Gdańskiego do samego Krakowa:lol:
za który jeszcze raz serdecznie dziękuje
czekamy zatem jutra

Posted

[quote name='danka1234']do sprawdzenia domku bianka już napisała do osób z Krakowa

tu raczej będzie problem z transportem,bo daleko strasznie i koszta duże to nie wiem czy z tego cokolwiek wyjdzie :shake:
rozglądajcie sie już za jakimś transportem w stronę Krakowa[/quote]

Wspaniala Aga G specjalistka od domu dla staruszkow w Krakowie
Sprawdzala niedawno domek dla 15 letniego Puszka z Zabrza podobno wspanialy..
widac Krakow serce i dla jamnikow i dla staruszkow ma:lol:

/ to na wypadek gdyby te osoby do ktorych sie zwracala bianca nie mogly czasowo np..a moze wlasnie Aga G bedzie wizytowac domek Antosia../

cieszy mni ze jamniczek podrozniczek..Antos;) pojedzie do grodu Krakusa..krakowskie parady jamnikow znane i z pewnoscia bedzie tam brylowal

oby wszystko sie dobrze ulozylo by domek byl ten wlasnie wymarzony
trzymam kciuki moooocno!

Posted

Postaram się dzisiaj sprawdzić domek dla Antosia.
Poczytałam nieco o tym przystojniaczku i mam nadzieję, że przyszli właściciele wiedzą jaki skarb mają dostać.
Odezwę się jeszcze dzisiaj chyba że padnę, bo nadal mam niedoleczoną grypę.

Posted

Antosiowi zdażyło się nasikac u mnie 2 razy,fakt że jestem teraz w domu to wyprowadzam go jak zasygnalizuje potrzebę wyjścia a potrafi już to robić,idzie pod drzwi wejściowe i patrzy na mnie ale nie wychodzimy częściej niż 4 razy,Pani oczywiście jest powiadomiona o fakcie ze Antosiowi mogą sie zdarzac takie sytuacje z sikaniem.

Posted

[quote name='irenaka']Postaram się dzisiaj sprawdzić domek dla Antosia.
Poczytałam nieco o tym przystojniaczku i mam nadzieję, że przyszli właściciele wiedzą jaki skarb mają dostać.
Odezwę się jeszcze dzisiaj chyba że padnę, bo nadal mam niedoleczoną grypę.[/quote]

Bardzo dziękuje raz jeszcze.

Posted

jest juz potwierdzenie wizyty która przebiegła pomyslnie
irenaka jeszcze raz dziekuje za pomoc i polecam sie gdybym mogła się przydac kiedyś na pomorzu.
teraz tylko poczekamy na transport i Antoś pojedzie do Krakowa.

Posted

[quote name='danka1234']jest juz potwierdzenie wizyty która przebiegła pomyslnie
irenaka jeszcze raz dziekuje za pomoc i polecam sie gdybym mogła się przydac kiedyś na pomorzu.
teraz tylko poczekamy na transport i Antoś pojedzie do Krakowa.[/quote]

No to suuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!