DG32 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No to widzę, że wszystko się klaruje u Antosia. A Krakowiacy cóż, po prostu zakochani po uszy :evil_lol: w jamnikach. Quote
mru Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 i dobrze bo Warszawiacy go chyba wywalili :shake: aż trudno uwierzyć 10 lat! i jak on się bawi piłeczką! przynosi... żal, że są tacy ludzie (O ILE został wywalony oczywiście, ale tak sądzę...) Quote
danka1234 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='DG32']No to widzę, że wszystko się klaruje u Antosia[/quote] Tak,pomału sie klaruje; jutro ma byc przeprowadzona wizyta dzięki Zbójini mamy bezpłatny transport z Pruszcza Gdańskiego do samego Krakowa:lol: za który jeszcze raz serdecznie dziękuje czekamy zatem jutra Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Sonia tez ma dom, jeszcze ostania decyzja nalezy do Pani Beaty. Jak dobrze pojdzie w sobote będzie na nowych włościach. Quote
pixie Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='danka1234']do sprawdzenia domku bianka już napisała do osób z Krakowa tu raczej będzie problem z transportem,bo daleko strasznie i koszta duże to nie wiem czy z tego cokolwiek wyjdzie :shake: rozglądajcie sie już za jakimś transportem w stronę Krakowa[/quote] Wspaniala Aga G specjalistka od domu dla staruszkow w Krakowie Sprawdzala niedawno domek dla 15 letniego Puszka z Zabrza podobno wspanialy.. widac Krakow serce i dla jamnikow i dla staruszkow ma:lol: / to na wypadek gdyby te osoby do ktorych sie zwracala bianca nie mogly czasowo np..a moze wlasnie Aga G bedzie wizytowac domek Antosia../ cieszy mni ze jamniczek podrozniczek..Antos;) pojedzie do grodu Krakusa..krakowskie parady jamnikow znane i z pewnoscia bedzie tam brylowal oby wszystko sie dobrze ulozylo by domek byl ten wlasnie wymarzony trzymam kciuki moooocno! Quote
danka1234 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='DG32']Przyszliśmy odwiedzić Antosia.[/quote] to witamy,witamy serdecznie :lol: Quote
mru Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 czy Antoś ciągle siusia tak nieprzewidywalnie? :roll: Quote
Isadora7 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='mru']czy Antoś ciągle siusia tak nieprzewidywalnie? :roll:[/quote] OOoo właśnie tez chciałam o to spytać Quote
irenaka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Postaram się dzisiaj sprawdzić domek dla Antosia. Poczytałam nieco o tym przystojniaczku i mam nadzieję, że przyszli właściciele wiedzą jaki skarb mają dostać. Odezwę się jeszcze dzisiaj chyba że padnę, bo nadal mam niedoleczoną grypę. Quote
danka1234 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Antosiowi zdażyło się nasikac u mnie 2 razy,fakt że jestem teraz w domu to wyprowadzam go jak zasygnalizuje potrzebę wyjścia a potrafi już to robić,idzie pod drzwi wejściowe i patrzy na mnie ale nie wychodzimy częściej niż 4 razy,Pani oczywiście jest powiadomiona o fakcie ze Antosiowi mogą sie zdarzac takie sytuacje z sikaniem. Quote
mru Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ej to super, że daje znać :) i że pani wie (ale tego sie domyślałam) Antek ale Ci dobrze ;) Quote
danka1234 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='irenaka']Postaram się dzisiaj sprawdzić domek dla Antosia. Poczytałam nieco o tym przystojniaczku i mam nadzieję, że przyszli właściciele wiedzą jaki skarb mają dostać. Odezwę się jeszcze dzisiaj chyba że padnę, bo nadal mam niedoleczoną grypę.[/quote] Bardzo dziękuje raz jeszcze. Quote
DG32 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to przyszłam w odwiedziny do Antosia :lol:. Quote
Isadora7 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Antoś czujesz że domek coraz bliżej? Quote
bianka0 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja również bardzo dziękuję irenaka za wizytację domku. Quote
danka1234 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jest juz potwierdzenie wizyty która przebiegła pomyslnie irenaka jeszcze raz dziekuje za pomoc i polecam sie gdybym mogła się przydac kiedyś na pomorzu. teraz tylko poczekamy na transport i Antoś pojedzie do Krakowa. Quote
DG32 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='danka1234']jest juz potwierdzenie wizyty która przebiegła pomyslnie irenaka jeszcze raz dziekuje za pomoc i polecam sie gdybym mogła się przydac kiedyś na pomorzu. teraz tylko poczekamy na transport i Antoś pojedzie do Krakowa.[/quote] No to suuuuuuuuuper!!!!!!!!!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Super Antoś z Warszawiaczka stanie się z Krakowiaczkiem.:loveu: Quote
danka1234 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Jeśli nic się nie zmieni to Antoś 27 pojedzie do Krakowa :lol: Quote
Recommended Posts