danka1234 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 mru;jestem,więc sprawa wyglada tak; jutro na 7 rano musicie dostarczyć jamnisia na Stadion Dziesięciolecia,na parking numer 12.Bedzie to zielony bus z 4 lampami na górze kabiny. zasięgnij informacji wcześniej żebyscie nie szukali a tym samym nie spóznili się ponieważ Pan przewozi ludzi i powiedział że czekać nie będzie. Numer telefonu do Pana zaraz wysyłam do Ciebie smsem. Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ponoć około 10ciu [CENTER][IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01188.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01186.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01191.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01194a.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01196.jpg[/IMG] [LEFT]ślicznie bawi się piłeczką - przynosi i chce żeby mu rzucać :roll: nawet Gacek mu towarzyszy wtedy (ale on nie przynosi hihi) aaa i Gacek oddał mu swój fotel ;) [/LEFT] [/CENTER] Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='danka1234']mru;jestem,więc sprawa wyglada tak; jutro na 7 rano musicie dostarczyć jamnisia na Stadion Dziesięciolecia,na parking numer 12.Bedzie to zielony bus z 4 lampami na górze kabiny. zasięgnij informacji wcześniej żebyscie nie szukali a tym samym nie spóznili się ponieważ Pan przewozi ludzi i powiedział że czekać nie będzie. Numer telefonu do Pana zaraz wysyłam do Ciebie smsem.[/quote] rozumiem. jasne, będę numer dostałam zaraz obczaję gdzie ten parking zaraz do niego zadzwonię, bo nie wiem teren stadionu jest ogromny nie wiem czy on staje na jakimś dworcu czy tak po prostu bardziej "prywatnie" autobus mam 6:04 będzie przy PKP Stadion o 6:40 oni o 7 odjeżdżają? Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='mru'] dostał swój koc, masę jedzenia i smyczkę nawet wyniki badań już słać do danki, prawda?[/quote] dziękujemy za prezenty ale nie pakuj za dużo bo Pan i tak będzie załadowany na maxa a nie chciałabym robić dodatkowego kłopotu. piszesz o badaniach czy to znaczy ze maoka była na tej wizycie u weterynarza? jeśli tak to mam nadzieję że wejdzie tu i napisze czego sie dowiedziała na temat jego zdrowia. Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 była i chce Ci przesłać te wyniki wszystkie Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote=mru;11243394 zaraz do niego zadzwonię, bo nie wiem teren stadionu jest ogromny nie wiem czy on staje na jakimś dworcu czy tak po prostu bardziej "prywatnie" autobus mam 6:04 będzie przy PKP Stadion o 6:40 oni o 7 odjeżdżają?[/quote] Pan jest teraz w trasie,wiezie ludzi,to nie jest dobry pomysł by do niego dzwonić,nie może odbierać telefonu i rozmawiać.powiedział żebyście byli z psem na 7 rano,musicie sie tak zorganizowac by byc na czas a jesli nie dacie rady to zostaje nam transport piatkowy do Szczecina. Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 to nie dzwonię. będę. będę przed 7 nawet. żeby się nie minąć. tylko to [B]ogromny[/B] teren i nie wiem gdzie go szukać ale będę do niego w razie co dzwonić muszę go rano znaleźć, bo droga dla mnie w jedną stronę to godzina jazdy ;) hihi no a przede wszystkim - Antek ma szansę pojechać szybciej do Ciebie :) Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='mru']to nie dzwonię. będę. będę przed 7 nawet. żeby się nie minąć. tylko to [B]ogromny[/B] teren i nie wiem gdzie go szukać ale będę do niego w razie co dzwonić[/quote] Rano możesz dzwonić,jak najbardziej to cię pokieruje,pamietaj parking nr.12,tam bedzie stał buss ,pewnie beda jakies oznaczenia. Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 podejrzewam gdzie to może być ale pewna nie jestem będę rano dzwoniła i na pewno się znajdziemy może p Edek zna nazwy ulic (od której ulicy jest wjazd) - tak będzie łatwiej na pewno. Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 z tego co pisałas wynika że jamniś był dzisiaj u weterynarza,maoka nic nie pisze ale może Ty cos wiesz na temat jego zdrowia? Antoś widzę przytulak,kolanka już zaliczył:lol: Quote
Isadora7 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mru a z ciekawości spytam... posikuje ci w domu? Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='mru']tak posikuje niestety biedak :niewiem:[/quote] czyli że jak,samo mu leci czy podnosi nogę i obsikuje? Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 sika normalnie kuca i sika. tak jakby po prostu musiał już. nie, że popuszcza. sika ;) na szczęście to nie Mojżesz hihi 25 kilowy ;) więc szybko szmatka i już. Quote
mru Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 chłopaki po losowaniu lotto oglądają wampira w Brooklynie czy inną kupę... [CENTER][IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01170.jpg[/IMG] ważna scena... [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01171.jpg[/IMG] eeee nuuuda... [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01173.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01177.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Klopotek/DSC01175.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
danka1234 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 No masz ci,widać dobrze chłopakom razem,:loveu: Jutro mam wyjazd,bedę na dogo wieczorem,jakby co to na telefon. Quote
pixie Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='mru']podejrzewam gdzie to może być ale pewna nie jestem będę rano dzwoniła i na pewno się znajdziemy może p Edek zna nazwy ulic (od której ulicy jest wjazd) - tak będzie łatwiej na pewno.[/quote] to zapewne parking gdzie staja autobusy i busy od strony dworca stadion mru a co z trasnporterkiem nie dzwonilas nie bedzie potrzebny/ lepiej by mial transporterek bo i siusianie w razie czego nie w samochodzie to dluga trasa... ojej juz tak pozno moze podjedziesz metrem raniutko na plac Wilsona albo inaczej moze pan do slupska bedzie jechal trasa na gdansk.. moglby zajechac po transporterek do mnie jestem przy samej wislostradzie moge wyjsc z transporterkiem na wysokosci placu Wilsona wygodniej by mu bylo w transporterku jakby co to dzwon nawet o 6tej rano a pan ze slupska najlepiej jak ci poda numer rejestracyjny busa oprocz tego stanowiska hmmm Quote
mru Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 słuchajcie :) transporterek jest, danka im swój zaniosła! a nas zawiezie na stadion Selenga :loveu: którą o tak nieludzkiej porze ściągam z łóżka :oops: boże ledwo co wstałam Antek pod kołderką spał raz tylko wstawał się napić ;) pixie, też uważam, że to tam zaraz naprzeciw tego dworca PKS autobusowego jest właśnie też coś jak parking dla busów to musi być tam dobra, lece Quote
pixie Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [SIZE=4]mru:loveu: i Selenga:loveu:odnalazly busik[/SIZE]:multi: [SIZE=4]Antoś wgramolil się do transporterka[/SIZE]:multi::multi::multi: [SIZE=4]zapewne juz w drodze do Słupska[/SIZE] [SIZE=4]mru:evil_lol:, czy zrobilas mu kanapeczki na drogę?[/SIZE]:evil_lol: [SIZE=4] dziewczyny jesteście cudowne!:Rose::Rose::Rose: Danka:loveu:[/SIZE][SIZE=4]:Rose:[/SIZE][SIZE=4] jak zdązylas to wszystko tak precyzyjnie zorganizowaać:crazyeye:? wielka klasa! [/SIZE] Quote
mru Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no dajcie spokój! szaleństwo! bez Selengi to bym nie dała rady jakbyśmy autobusem przyjechali to bym tak szybko nie odnalazła tego parkingu 12. aaaah Antoś w drodze :) pewnie się czuje bardzo samotny, ale już za parę godzin dojedzie i będzie dobrze... :roll: czekam na wieści dałam mu jak Danka mówiła - kawałek jego "zapachu", krople spakowałam i zapodałam temu panu co z nim gadałam ;) też wodę w butelce, pojemniczek, jedzonko suche i smyczkę ten pan powiedział, że nie będzie chyba czasu na spacerek ale i tak dałam smyczkę. aaaale się teraz martwię! ale Antek spakowany - sama widziałam ;) musi jeszcze tylko chwilę "przecierpieć"... baaaaaaardzo dziękuję Selendze :loveu: i Guzikowi :eviltong: hihi miałam iść spać, ale chyba nie zasnę Quote
Selenga Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='mru']no dajcie spokój! szaleństwo! [/quote] zwłaszcza, że busik był nie na dworcu PKS Stadion a na Bazarze Europa (czyli Stadion) - pierwszy raz w życiu tam byłam czyli można powiedzieć, że wycieczka do atrakcji turystycznej zaliczona, wrażenia jak z Tajlandii :D A Antoś taki spokojny i cichutki był w czasie jazdy, że praktycznie go nie widziałam i nie słyszałam. Mignął mi tylko przy wsiadaniu i wysiadaniu. Quote
mru Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no właśnie! w samym oku cyklonu był busik! brrr :errrr: ostatnio tam chyba byłam po rower na komunię :evil_lol: brr... bo Antoś jest bardzo grzeczny :roll: spokojny i ufny Quote
Isadora7 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='pixie'][SIZE=4] [B][COLOR=Red]Danka[/COLOR][/B]:loveu:[/SIZE][SIZE=4]:Rose:[/SIZE][SIZE=4] jak zdązylas to wszystko tak precyzyjnie zorganizowaać:crazyeye:? [COLOR=Red][B]wielka klasa![/B][/COLOR][/SIZE][/quote] [B]Zgadzam się z tym bezwarunkowo, żeby nie jej determinacja Antoś byłby na Paluchu.[/B] Świetnie zorganizowana akcja, umiejętność zarządaznia potencjałem ludzkim (bardzo ludzkim). Fakt że tez świetny dobór ludzi do akcji czyli [B]mru[/B] i [B]selenqa[/B]. Gratuluję Wszystkim Zaangażowanym. Danusia ma wszystko pod kontrola i jest ok - rozmawiałyśmy telefonicznie. Quote
mru Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Isadora7'] Danusia ma wszystko pod kontrola i jest ok - rozmawiałyśmy telefonicznie.[/quote] super :D mi też pisała żeby się nie martwić ;) hihi bo ma z tymi ludźmi kontakt :) Quote
Recommended Posts