phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Zimowy Kostek! :multi: A jak w ogóle Kostek się zachowuje, co u niego? Quote
Donvitow Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Fajne zimowe foty. Kostek spokojny i ogarnięty. Sympatyczny psiak.:) Quote
zioberek87 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 jaka mordka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maskara jakie to cudo!!!!!!!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Czesc ciotki ja w biegu.. Druknelam porozwieszalam w gabinetach wiec moze. Jutro przysiade nad ogloszeniami;) Quote
zioberek87 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 super ciocia ja też coś pokombinuje w przyszłym tygodniu w świdnicy i wałbrzychu a po 10 w Opolu spróbuję... jak możesz to prześlij mi cioteczko ten plakat na maila [email][email protected][/email] Quote
Wiola&Miłosz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Babo to zdjecie z pierwszego postu z napisem Kostek szuka domu;) Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 ale Kostek szpaner straszny bez smyczy:) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Nie no ja takie zawsze robie ogloszonka drukuje na a4 zdjatko i numery kontaktowe.;) Quote
baster i lusi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='baster i lusi']przelałam deklarację za luty.[COLOR=#000000][I].[/I][/COLOR][/QUOTE] tamta była za styczeń a dziś wpłaciłam za luty.Jeszcze jedno rozliczenie kończy się na 5 grudnia.Prowadzenie rozliczenia na bieżąco jest bardzo ważne. Quote
natie Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 wpłaciłam swoją przeniesioną deklarację za luty :) Quote
winter7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='baster i lusi']tamta była za styczeń a dziś wpłaciłam za luty.Jeszcze jedno rozliczenie kończy się na 5 grudnia.Prowadzenie rozliczenia na bieżąco jest bardzo ważne.[/QUOTE] Wiem Kochana i strasznie przepraszam. Obiecuję poprawę. Na swoje wytłumaczenie mam tylko to, że dogo w komórce mi wariuje i nie mogę dodawać postów. :( Nati dziękuję serdecznie za wpłatę!! :) No i oczywiście Baster i Lusi oraz wszystkim, których nie wymieniłam :D Quote
winter7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Uzupełniłam post rozliczeniowy. Zioberku proszę o aktualne zestawienie z konta ( tylko to dotyczące Kostka;)) Czy zapłaciłaś już za hotel??? Bardzo proszę o sprawdzenie drugiego postu czy wszystko się zgadza. Wpłaty są tylko te potwierdzone na wątku. Pozdrawiam PS. Dajcie znać co z tymi ogłoszeniami. Mamy 40 zł na ten cel. Czy ktoś go zgłosi, czy może macie na oku jakiś bazarek ogłoszeniowy?? Quote
baster i lusi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Przepraszam,że się wtrącam ale jeszcze jedna sugestia.Skarbnik może napisać do moda o przydzielenie 2 lub 3 postu na pierwszej stronie i robić rozliczenie wpłat i wydatków. Quote
zioberek87 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ciocia wieczorem przysiąde do tego to posprawdzam teraz pędzę do roboty:) Quote
Karro Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='baster i lusi']Przepraszam,że się wtrącam ale jeszcze jedna sugestia.Skarbnik może napisać do moda o przydzielenie 2 lub 3 postu na pierwszej stronie i robić rozliczenie wpłat i wydatków.[/QUOTE] Ja myśle, że to bardzo dobry pomysł, bo na początku jest strasznie ciasno :) Quote
natie Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='winter7']Uzupełniłam post rozliczeniowy. Zioberku proszę o aktualne zestawienie z konta ( tylko to dotyczące Kostka;)) Czy zapłaciłaś już za hotel??? Bardzo proszę o sprawdzenie drugiego postu czy wszystko się zgadza. Wpłaty są tylko te potwierdzone na wątku. Pozdrawiam PS. Dajcie znać co z tymi ogłoszeniami. Mamy 40 zł na ten cel. Czy ktoś go zgłosi, czy może macie na oku jakiś bazarek ogłoszeniowy??[/QUOTE] ja już pisałam wcześniej, że ogłoszenia mogę zrobić za darmo Quote
winter7 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='natie']ja już pisałam wcześniej, że ogłoszenia mogę zrobić za darmo[/QUOTE] SUPER. Czy w takim razie przesłać Ci teksty? W pierwszym poście są linki do jego aktualnych ogłoszeń, więc możesz się równiez nimi posiłkować. Wszystkie zdjęcia Kostka są na wątku, a także powstawiane w ogłoszeniach na Tablicy i Alegratce. Jeśli chodzi o miasta, to stawiamy teraz na zielonogórskie i Gdańsk ;) Pół roku ogłoszeń na Wrocław i drugie pół na Warszawę nie przyniosły żadnego efektu. Ale może Ty będziesz miała szczęście. Dzięki jeszcze raz Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Kostek dzisiaj bylam na 3 wizytach p/a niestety wszyscy chca goldena:( Znajdz domek Quote
winter7 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Kostek dzisiaj bylam na 3 wizytach p/a niestety wszyscy chca goldena:( Znajdz domek[/QUOTE] A takiego 100% goldena czy może być zmieszany??? Bo takiego znalazłam w lesie :) Już praktycznie doszedł do siebie. Mogę Ci podesłać zdjęcia na maila :D Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='winter7']A takiego 100% goldena czy może być zmieszany??? Bo takiego znalazłam w lesie :) Już praktycznie doszedł do siebie. Mogę Ci podesłać zdjęcia na maila :D[/QUOTE] Kochana podeslij moge go pooglaszac ale ja mam z 7 goldow na wydanie... Quote
Recommended Posts