niufek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dla Ibiska dam 100 zl miesiecznie ,czy ktos sie dolozy?? Ten psiak ma od poczatku swego zycia pecha . Ja bym go zabrala do siebie gdyby to nie kolidowalo z prawem tutaj . Ibis juz jako szczeniak wyladowal w schronisku , do tego ta nuzyca , on nie ma szansy na dom teraz kompletnie . Pomozmy mu wspolnie chociaz z tej nuzycy wyjsc ,a wtedy moze i domek psiak znajdzie . Ibisek sie przypomina . Quote
Pianka Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ja chciałam powiedziec tylko, że jestem w kolejce zapisana do kilku hotelów dogomaniackich, jak przyjdzie moja kolej Ibis może spokojnie jechać:razz: tylko musza być deklaracje jak dostarczymy karme to płacimy 300 zł miesiecznie, bez karmy 400 zł podsumowanie [B]Deklaracje miesieczne[/B] Brysio-10 zł natalijo- 10 zł niufek-100 zł 120 zł- deklarowana kwota miesięczna [B]jednorazowe wpłaty[/B] 40 zł- Jola deklaracje + jednorazowe wpłaty- 160 zł Quote
niufek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Pianka']Ja chciałam powiedziec tylko, że jestem w kolejce zapisana do kilku hotelów dogomaniackich, jak przyjdzie moja kolej Ibis może spokojnie jechać:razz: tylko musza być deklaracje jak dostarczymy karme to płacimy 300 zł miesiecznie, bez karmy 400 zł podsumowanie [B]Deklaracje miesieczne[/B] Brysio-10 zł natalijo- 10 zł niufek-100 zł 120 zł- deklarowana kwota miesięczna [B]jednorazowe wpłaty[/B] 40 zł- Jola deklaracje + jednorazowe wpłaty- 160 zł[/quote] 300 zł miesiecznie, bez karmy 400 zł :multi:, super . Quote
ab-agnieszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Biedny Ibusku jest szansa dla Ciebie. Jak juz bedzie wolny DT dla niego postaram sie cos zadeklarowac. Quote
Pianka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Do mnie doszło 40 zł od Joli. Ale jeszcze nie zbieramy kasy:eviltong: Czekamy aż sie zwolni miejsce w hotelu. Dzwoniła dzisiaj do mnie pani, ktora wypatrzyła Ibiska i chciałaby pomóc finansowo:loveu: Jak tylko Ibisek pojedzie to nam pomoże. Quote
coronaaj Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Pianka']Ja chciałam powiedziec tylko, że jestem w kolejce zapisana do kilku hotelów dogomaniackich, jak przyjdzie moja kolej Ibis może spokojnie jechać:razz: tylko musza być deklaracje jak dostarczymy karme to płacimy 300 zł miesiecznie, bez karmy 400 zł podsumowanie [B]Deklaracje miesieczne[/B] Brysio-10 zł natalijo- 10 zł niufek-100 zł 120 zł- deklarowana kwota miesięczna [B]jednorazowe wpłaty[/B] 40 zł- Jola deklaracje + jednorazowe wpłaty- 160 zł[/QUOTE] Narazie miesiecznie 65zl ale moze... . Mam tych bidul sporo, mozliwosc wplaty za pare miesiecy z gory...Powodzenia z Ibiskiem. Podajcie konto albo i teraz, wole nie miec dlugow.. Quote
Pianka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='coronaaj']Narazie miesiecznie 65zl ale moze... . Mam tych bidul sporo, mozliwosc wplaty za pare miesiecy z gory...Powodzenia z Ibiskiem. Podajcie konto albo i teraz, wole nie miec dlugow..[/quote] Dziękuje ci bardzo:multi: konto podam jak już będziemy zbierać pieniążki. Bo narazie nie wiadomo kiedy dokładnie Ibisek by pojechał. Prawdopodobnie pojedzie do hoteliku mosii Quote
Pianka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Czemu tu nikt nie zagląda? No czemu?:-(:-( [B][SIZE=4][COLOR=red]Ibis ma kolejny nawrót nużycy!![/COLOR][/SIZE][/B]:-( Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dodałam informację i zdjęcia ibiska na naszą klasę do bullowatych: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/19398638/gallery/album/2/232]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] może stamtąd jakaś pomoc przyjdzie:-( Quote
Pianka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 :-(:-( Ibis prosi o pomoc. Pomoze ktoś załatwic ten boraks? o którym była mowa wcześniej? edit. zamówie na allegro boraks, kupie perhydrol do rozrobienia tego boraksu. mam 40 zł od Joli na koncie to chyba wystarczy na boraks Quote
Pianka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 No ludzie:placz: Będe szczera, jeśli u Ibisa nie będzie poprawy to schronisko będzie musiało rozważać jego uśpienie. Pies cierpi, leki nie pomagają, niedługo wątroba mu siądzie. Jeszcze jest nadzieja w boraksie. Ale jaka? wszystko można poczytać tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1090/niekonwencjonalne-wyleczenie-nuzycy-124989/[/URL] wyraźnie tam pisze, że pies musi mieć odpowiednie warunki, że trzeba mu zmieniać posłania bardzo czesto itp. W schronisku jest 400 psów jak zapewnić takie warunki Ibisowi?:-( zamówiłam boraks na tej aukcji [URL="http://www.allegro.pl/item680890958_boraks_borax_topnik_do_lutowania_na_mrowki_1kg.html"]BORAKS borax topnik do lutowania na mrówki 1kg (680890958) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] razem z wysyłką wychodzi 20,50 wiec na koncie zostaje mi 19,50 musze gdzies kupić perhydrol. Chodziłam dzisiaj po sklepach i nigdzie nie moge go dostać:-( Niektórzy to nawet nie wiedzą co to jest! Quote
Brysio Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ludzie co z Wami?? Musimy go wyciągnąc!! przeciez było pare deklaracji:cool3: Quote
agaga21 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 może aukcję cegiełkową jakaś fundacja mogłaby wystawić dla ibiskas.może bazarki...ile było deklaracji? ile trzeba dozbierać co miesiąc? Quote
Pianka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='agaga21']może aukcję cegiełkową jakaś fundacja mogłaby wystawić dla ibiskas.może bazarki...ile było deklaracji? ile trzeba dozbierać co miesiąc?[/quote] no własnie tez o tym myślałam, przecież z hoteliku czy za leczenie mozna spokojnie dostac faktury i dostarczyć fundacji. no i te allegro jak zbawienie, aukcje z takimi zdjęciami (np. łysy pies, ranny pies) ida bardzo dobrze. Ale ja nie znam zadnej fundacji, takie zaufanej, która mogłaby sie podjąć prowadzenie finansów Ibiska. Moze ktoś z was zna jakąś fundacje? [B]Deklaracje miesieczne[/B] Brysio-10 zł natalijo- 10 zł niufek-100 zł coronaaj- 65 zł 185 zł- deklarowana kwota miesięczna Quote
agaga21 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Pianka']no własnie tez o tym myślałam, przecież z hoteliku czy za leczenie mozna spokojnie dostac faktury i dostarczyć fundacji. no i te allegro jak zbawienie, aukcje z takimi zdjęciami (np. łysy pies, ranny pies) ida bardzo dobrze. Ale ja nie znam zadnej fundacji, takie zaufanej, która mogłaby sie podjąć prowadzenie finansów Ibiska. Moze ktoś z was zna jakąś fundacje? [B]Deklaracje miesieczne[/B] Brysio-10 zł natalijo- 10 zł niufek-100 zł coronaaj- 65 zł 185 zł- deklarowana kwota miesięczna[/quote] no ja niestety nie wiem która fundacja by się podjęłóa.myślę że musicie na pw prosić przedstawicieli różnych fundacji o to...może któraś się zlituje. wygląda na to że ok. 200zł miesięcznie trzeba by dozbierać do samego hoteliku?+_leczenie? Quote
mtf zalesie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 doloze mu 50 zl mies.- napiszciena watku moona o nim tam duzo osob chce pomoc Quote
Pianka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 dziękuje:multi: 10 zł- Brysio 10 zł- natalijo 100 zł- niufek 65 zł- coronaaj 50 zł- mtf zalesie 15 zł- ab-agnieszka 10 zł- agaga21 260 zł- deklarowana kwota miesięczna jeszcze jest problem z miejscem dla Ibisa:shake: Dt odmawiaja, bo nie chcą żeby ich psy sie zaraziły, jamor odmówił bo nie umie wytłumaczyć klijentą, że to nie zaraźliwa choroba. A reszta ma duże kolejki:-( Quote
Pianka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Miał, ale nie ma wolnego miejsca, póki się miejsce nie zwolni, Ibis jechać nie może. Jest opcja, że może jechać razem z Płotkiem, ale by musiał z nim mieszkać w jednej budzie. A ja nie wiem czy sie oni zgodzą razem:shake: No i jakby sie potem zwolniło miejsce u mosii to bedzie trzeba go przetyransportować z powrotem, bo lepiej jakby miał jednak swój własny kojec i indywidualna opieke. Quote
Mysia_ Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 jak to się stało, że Ibisek stracił się z moich subskrypcji :oops::roll: Biedny psiak ciągle w schronisku :-( Quote
Pianka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cisza????? :-( doszedł do mnie juz boraks z allegro. Jeszcze tylko perhydrol skądś dostać. [IMG]http://i32.photobucket.com/albums/d16/yetka/schronisko/x7.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.photobucket.com/albums/d16/yetka/schronisko/x5.jpg[/IMG] co ci tak śmierdzi z pyska??:-o:diabloti: [IMG]http://i32.photobucket.com/albums/d16/yetka/schronisko/x13.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts